mmaciek12 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 Pełne wsparcie języków zostało. Co do SSD nic nie dodawałem, ale jeśli chcesz postaram się coś załatwić Cytuj
lebmob Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 Pełne wsparcie języków zostało. o i to mi sie podoba Co do SSD nic nie dodawałem, ale jeśli chcesz postaram się coś załatwić byloby cudownie Cytuj
Growlie Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2015 Cześć, ściągnąłem wszystkie pliki z dysku Google, ale nie da radę tego wypakować, ani WinRar'em ani 7-Zip'em o_0 Natomiast z PutLocker'a za cholerę nie idzie tego pobrać, tak więc prośba do Szanownego Pana uploadera żeby wrzucić to na jakiś bardziej przyzwoity serwer żeby można było faktycznie z tej wstawi skorzystać. Z góry dzięki Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2015 Putlocker już wypadł z obiegu, postaram się coś załatwić Dzięki wielkie za info. Cytuj
clistoq Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 A jak poradzić sobie z tymi partami ? Chodzi mi o to jak spakować je do jednego zipka i wypakować obraz ISO . Za banalne pytania przepraszam ale jestem dopiero początkującym operatorem systemu Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Przy użyciu 7-zipa wypakowujesz 1-szy part, reszta automatycznie się wypakuje razem z nim Cytuj
stalowarura Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 Kiedy będzie nowa wersja? Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 Na tą chwilę nie planuję, braknie mi czasu, najbliższy okres w jakim jestem w stanie się zebrać to wakacje Cytuj
stalowarura Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Działa jak burza, z niecierpliwością czekam na nową wersje! Cytuj
djzax Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2015 svchost nie dziala jak nalezy. najpierw do 1 GB podchodzi z usluga wuauserv, co wylaczylem po zaaktualizowaniu systemu na stale. zostalo mi jeszcze cos z PID 964 i nie mam pojecia co. autorze masz jakies rozwiazania dla tych problemow? Cytuj
Gość fabulous! Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 jak to rozpakować ? dlaczego jest rozszerzenie .001 itd ? Cytuj
AFF Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Proces hosta dla usług systemu.... niestety potężnie obciąża procesor/y/! Pozostałe elementy systemu wykonane ze smakiem! Gratulacje!!! Cytuj
stalowarura Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 I jak zabierasz się za nową wersje? Cytuj
Gość Spify Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 ej jak wcjodze na tą strone [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]to nie można pobrać pomożcie Cytuj
joe1993 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2015 bo ta stronka upadła całkowicie > Cytuj
bennq123 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Reupnij ktoś, bo pobrać się nie da. Cytuj
jery93 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2015 da się sprawdzałem na kilku przeglądarkach Cytuj
Erlkonig24 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2015 Bardzo Ci dziękuję za ten świetny build. Jestem użytkownikiem NeXT już przez dobre trzy tygodnie - niesamowity system. Na lapku od Vaio z I5 i 4GB ramu zwykła siódemka jako tako śmigała. Ale to było w 2011 roku. Chyba nawet przed SP1. Potem kupiłem ósemkę, następnie upgrade 8.1. Wtedy założyłem konto i zacząłem bawić się systemami z tego forum - na wirtualnych maszynach a potem dual-booty i triple-boty wraz z Linuchem. DreamOS nie dorasta nawet do pięt NeXTowi. Przy otwartym Chrome, VS2013, RoboticStudio i Inventorze zużycie RAMu na poziomie 3,1 GB i wszystko śmiga. System bardzo responsywny i jak to siódemka ma do siebie - wszystko na niej działa, nie tak jak ze zdałnionymi dziećmi (8, 8.1, 10 ale to temat na inny wątek). Jeszcze raz wielkie dzięki. Cytuj
abs Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 W totalcommanderze spokojnie można połączyc te pliki a potem rozpakować Cytuj
Ciacianie Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2015 Mały probłem nie mozna nawiązać łacznąści z FTP, masz jakieś obejscie do tego albo rade co zrobić? rowniez pisałem w tej sprawie na grupie TTI ale tam tez nie pomogli, pozniej po małych testach bo nawet przez androida (Wifi) sie polaczylem na ftp, wychodzi ze to wina systemu. link do postu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]gdzie pytalem TTI o pomoc Cytuj
xivragis Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 jeśli chciałbym go lekko spersonalizować do swoich wymogów to jakim edytorem obrazów systemu się bawić, żeby wykrył poprzednie sesje ? Cytuj
Skillson Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Witam. Chciałem wgrać tego wina na swój sprzęt, ale z tego dysku google pobierają mi się jakieś dziwne pliki (pełna nazwa: NeXT.64.FINAL.zip.004). Nie da się tego rozpakować, ani winrar tego nawet nie czyta. Pomoże ktoś? Cytuj
jery93 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 wyczyść przegladarkę . Pobierasz poprzez przegladarke czy z akceleratora ? u mnie takich jaj nie było .. Przeinstaluj przegladarke również . Bo może cos ona chrzanic . Raz tak miałem . Wiecej to sie nie powtórzyło Cytuj
Skillson Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 Pobierałem to u znajomego przez przeglądarkę. W na innym kompie próbowałem i to samo. Dzisiaj będę w domu to spróbuje przez akcelator. Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 Pliki są nazwane poprawnie, wypakowywać 7-zipem i bez problemu otrzymasz poprawne ISO Cytuj
Xas Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2015 właśnie zainstalowałem system, ponad 700mb aktualizacji przez windows update ... jak narazie bez zastrzeżeń. @autor zamierzasz zrobić mod z 7 na aktualnych łatkach itp? pozdrawiam Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 Na tą chwilę nie, jak skończę szkołę (czytaj czerwiec) zobaczę co da się zrobić Cytuj
ruszko1 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2015 Witam a ja jestem przed instalacja z USB na lapku i zatrzymuje sie na braku wykrywania dysku i probie dogarnia sterow na ktorych poleglem. Dodam ze mam SSD i HDD ale zadnego mi nie wykrywa. Jak to przeskoczyc dalej ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi