Skocz do zawartości

[SP1][Pro x64] Windows NeXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

ściągnąłem wszystkie pliki z dysku Google, ale nie da radę tego wypakować, ani WinRar'em ani 7-Zip'em o_0 Natomiast z PutLocker'a za cholerę nie idzie tego pobrać, tak więc prośba do Szanownego Pana uploadera żeby wrzucić to na jakiś bardziej przyzwoity serwer żeby można było faktycznie z tej wstawi skorzystać. 

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

A jak poradzić sobie z tymi partami ? Chodzi mi o to jak spakować je do jednego zipka i wypakować obraz ISO . Za banalne pytania przepraszam ale jestem dopiero początkującym operatorem systemu ;)

Opublikowano

svchost nie dziala jak nalezy. najpierw do 1 GB podchodzi z usluga wuauserv, co wylaczylem po zaaktualizowaniu systemu na stale. zostalo mi jeszcze cos z PID 964 i nie mam pojecia co.

autorze masz jakies rozwiazania dla tych problemow?

Opublikowano

ej jak wcjodze na tą strone [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]to nie można pobrać pomożcie

Opublikowano

Bardzo Ci dziękuję za ten świetny build. Jestem użytkownikiem NeXT już przez dobre trzy tygodnie - niesamowity system. Na lapku od Vaio z I5 i 4GB ramu zwykła siódemka jako tako śmigała. Ale to było w 2011 roku. Chyba nawet przed SP1. Potem kupiłem ósemkę, następnie upgrade 8.1. Wtedy założyłem konto i zacząłem bawić się systemami z tego forum - na wirtualnych maszynach a potem dual-booty i triple-boty wraz z Linuchem. DreamOS nie dorasta nawet do pięt NeXTowi. Przy otwartym Chrome, VS2013, RoboticStudio i Inventorze zużycie RAMu na poziomie 3,1 GB i wszystko śmiga. System bardzo responsywny i jak to siódemka ma do siebie - wszystko na niej działa, nie tak jak ze zdałnionymi dziećmi (8, 8.1, 10 ale to temat na inny wątek).

Jeszcze raz wielkie dzięki.

Opublikowano

Mały probłem nie mozna nawiązać łacznąści z FTP,

masz jakieś obejscie do tego albo rade co zrobić?

rowniez pisałem w tej sprawie na grupie TTI ale tam tez nie pomogli, pozniej po małych testach bo nawet przez androida (Wifi) sie polaczylem na ftp, wychodzi ze to wina systemu.

link do postu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]gdzie pytalem TTI o pomoc :)

Opublikowano

Witam. Chciałem wgrać tego wina na swój sprzęt, ale z tego dysku google pobierają mi się jakieś dziwne pliki (pełna nazwa: NeXT.64.FINAL.zip.004). Nie da się tego rozpakować, ani winrar tego nawet nie czyta.

Pomoże ktoś?

Opublikowano

wyczyść przegladarkę . Pobierasz poprzez przegladarke czy z akceleratora ? u mnie takich jaj nie było .. Przeinstaluj przegladarke również . Bo może cos ona chrzanic . Raz tak miałem . Wiecej to sie nie powtórzyło

Opublikowano

właśnie zainstalowałem system, ponad 700mb aktualizacji przez windows update ... jak narazie bez zastrzeżeń.

@autor

zamierzasz zrobić mod z 7 na aktualnych łatkach itp?

pozdrawiam

Opublikowano

Witam a ja jestem przed instalacja z USB na lapku i zatrzymuje sie na braku wykrywania dysku i probie dogarnia sterow na ktorych poleglem. Dodam ze mam SSD i HDD ale zadnego mi nie wykrywa. Jak to przeskoczyc dalej ?