aleks1620091 Posted August 2 Report Share Posted August 2 Mam problem bo chce zainstalować windowsa 10 obok 11 ale boje się że potem nie będę mógł otworzyć 11. Mam pendrive z instalacją 10 ale 11 już nie. Proszę o szybką odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonim17PL Posted August 2 Report Share Posted August 2 18 minut temu, aleks1620091 napisał: Mam problem bo chce zainstalować windowsa 10 obok 11 ale boje się że potem nie będę mógł otworzyć 11. Mam pendrive z instalacją 10 ale 11 już nie. Proszę o szybką odpowiedź. Proszę podaj specyfikację swojego komputera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted August 3 Report Share Posted August 3 9 godzin temu, aleks1620091 napisał: Mam problem bo chce zainstalować windowsa 10 obok 11 ale boje się że potem nie będę mógł otworzyć 11. Mam pendrive z instalacją 10 ale 11 już nie. Proszę o szybką odpowiedź. Jeżeli chcesz mieć dwa Systemy na dysku to musisz mieć co najmniej trzy partycje. Dwie partycje na Systemy, a trzecią na Twoje pliki. Jeżeli chcesz mieś dwa pliki *.iso na pendrive to musisz użyć programu WinSetupFromUSB. Jeżeli zainstalujesz dwa Systemy na twardy dysk, to podczas uruchamiania laptopu, lub komputera wyświetla się okno z możliwością wyboru Systemu, który chcesz uruchomić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted August 3 Report Share Posted August 3 10 godzin temu, aleks1620091 napisał: Mam problem bo chce zainstalować windowsa 10 obok 11 ale boje się że potem nie będę mógł otworzyć 11. Instaluj na osobnej partycji. Jako, że Windows 10 i 11 mają ten sam bootloader - 10ka doda automatycznie swój wpis do bootloadera 11ki i będziesz miał wybór systemu przy starcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleks1620091 Posted August 3 Author Report Share Posted August 3 3 godziny temu, razor1995 napisał: Instaluj na osobnej partycji. Jako, że Windows 10 i 11 mają ten sam bootloader - 10ka doda automatycznie swój wpis do bootloadera 11ki i będziesz miał wybór systemu przy starcie. dzięki I pozdrawiam hakerze razor 1995 13 godzin temu, Anonim17PL napisał: Proszę podaj specyfikację swojego komputera. 3 godziny temu, razor1995 napisał: Instaluj na osobnej partycji. Jako, że Windows 10 i 11 mają ten sam bootloader - 10ka doda automatycznie swój wpis do bootloadera 11ki i będziesz miał wybór systemu przy starcie. dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleks1620091 Posted August 3 Author Report Share Posted August 3 19 godzin temu, Anonim17PL napisał: Proszę podaj specyfikację swojego komputera. i3 8th gen 8gb ram intergra jak coś innego trzeba to sprawdze dzięki za pomoc z windowsem 10 a może da się zainstalować 8.1? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts