Jump to content

Skąd pobrać najnowszy oficjalny 22H2? (22621.169)

Recommended Posts

Posted

Witam

Skąd można pobrać oficjalne obrazy Windows 11 w najnowszej wersji 22H2?

Najlepiej oczywiście bieżący build 22621.169, naturalnie w polskiej wersji językowej.

Nie interesuje mnie samodzielne budowanie obrazu z UUP Dump, mój 4205U i pamięć eMMC dosłownie nie dają rady (laptop zostawiony na noc rano jest, albo z bluescreenem, albo zrestartowany do czystego pulpitu)

Pozdrawiam

Posted
15 godzin temu, kp1971 napisał:

Oficjalnego jeszcze nie ma ale jest ten:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Jest zanieczyszczony .net3.5 i nie ma nawet podanej sumy kontrolnej do sprawdzenia.

Gdzie ConvertConfig.ini i sumy kontrolne CRC i SHA? Jak ja nie korzystam w ogóle z żadnego A/V to mam na piękne oczy wierzyć, że to czysty system?

Spodziewałem się, że na polskim forum będą oczekiwane jakieś kompromisy, ale to jest kpina. Równie dobrze można ściągać z torrentów mody jak 15 lat temu Windows MX.

Z piwniczanego chałturstwa nie korzystam, zbyt niebezpieczne po prostu. Za tydzień w pracy sobie sam zrobię, albo może do tej pory pokaże się jakikolwiek oficjalny ESD.

Posted
6 godzin temu, keto napisał:

Jest zanieczyszczony .net3.5 i nie ma nawet podanej sumy kontrolnej do sprawdzenia.

Gdzie ConvertConfig.ini i sumy kontrolne CRC i SHA? Jak ja nie korzystam w ogóle z żadnego A/V to mam na piękne oczy wierzyć, że to czysty system?

Spodziewałem się, że na polskim forum będą oczekiwane jakieś kompromisy, ale to jest kpina. Równie dobrze można ściągać z torrentów mody jak 15 lat temu Windows MX.

Z piwniczanego chałturstwa nie korzystam, zbyt niebezpieczne po prostu. Za tydzień w pracy sobie sam zrobię, albo może do tej pory pokaże się jakikolwiek oficjalny ESD.

Jesteś bardzo wrażliwy, testowałem większość Systemów z tego Forum, ani razu nie trafiłem na jakieś paskudztwo. Tacy jak Ty nie powinni korzystać nigdy z Systemów, które tworzą bezinteresownie super moderatorzy. Przestań  korzystać z tego Forum, bo spali Ci się sprzęt, pobieraj tylko ze strony Microsoft trafiałem po zainstalowaniu niby czystego Systemu na trojany i inne wirusy.

Posted
7 godzin temu, keto napisał:

Jest zanieczyszczony .net3.5

.NET 3.5 to nadal składnik systemowy, nie śmieci.

nie ma nawet podanej sumy kontrolnej do sprawdzenia

Jeśli masz sensowny internet, nie przerywający pobierania to suma nie jest Ci do niczego potrzebna, ISO i tak jest generowane więc nie są to sumy od MS.

Spodziewałem się, że na polskim forum będą oczekiwane jakieś kompromisy, ale to jest kpina.

Masz linki do pakietów UUP z serwerów Microsoft.

Powiedziałbym - wygeneruj sobie ISO ale... konwerter jest stworzony przez użytkowników z MDL, nie przez Microsoft, więc to zapewne nadal będzie Tobie przeszkadzać :E 

Oficjalne ISO od MS będzie pewnie gdzieś w sierpniu, RTM na razie jest tylko w Release Preview. 

Posted

Siema @keto, Skorzystaj z opcji którą Ci podesłali forumowicze. Pobierz gotowy obraz od w/w  Stwórz obraz z UUP lub Pobierz z oficjalnej strony M$, a jak i to Ci nie wystarczy, Zainstaluj sobie którąś z dystrybucji Linuxa, wtedy niczym nie Będziesz miał zanieczyszczony system i kropka problem rozwiązany

Posted
10 godzin temu, keto napisał:

Jest to system z uupdump z wybranymi takimi opcjami:

Y7ow0DK.png

z91MFdb.png

Posted
10 godzin temu, keto napisał:

Pobrałem i zainstalowałem ten System, byłem ciekawy jak wygląda "piwniczane chałturstwo" tak piszesz, System dla mojego 12 letniego laptopa nie nadaje się, używam ten sam system zmodyfikowany przez  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. System jest dobry, nie ma niczego wstawionego, sprawdziłem programami IObit Uninstaller oraz GridinSoftAnti-Malware. Nie pisz tego co Ci się przyśniło, tylko najpierw sprawdź.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

jarexpol likes this