Jump to content

Strony internetowe z modyfikacjami biosu

Recommended Posts

Posted

Cześć. Chciałem zapytać jakie znacie strony z modyfikowanymi biosami,zmiana modyfikacji biosu i ich ustawień,uefi,efi slic i afudos,rweverything czy inne itd. Znalazłem taką stronę ,,Winraid'' ale od jakiegoś czasu coś z tą stroną się stało no ale ta strona działa tylko mnie dziwi nowa szata graficzna, wszystko przebudowane, dodatkowo nazywała się niedawno ta strona winraid.com a teraz się nazywa:winraid.level1techs.com i mam też na tej stronie problem, że jak chcę no np: Wchodzę w dział: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to było tak,że przewijałem strony kolejne klikając na strzałkę o taką < albo o 10 stron dalej i to było dobre a teraz żeby przewijać stronę to muszę cały czas rolką na dół żeby pokazały się kolejnr strony i np: Powinny być posty od najnowszej do najstarszej albo odwrotnie a jest inaczej: Raz starsza a raz nowsza i tak pomieszane. Nie wiecie co się stało z tą stroną, czy można przywrócić do starej szaty graficznej tak jak było. 2 pytanie: Jakie są jeszcze strony oprócz tego winraid do przeglądania modowanych biosów. Dzięki i pozdrawiam was.

Posted

Win-raid się przeniósł właśnie na: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Ja korzystam z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i polecam.