ls29 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2022 Cześć. Szukam jakiś dobrych routerów by w odległości 7 - 8 metrów przesyłać Wifi między routerem Vectry a PC. Nie ma możliwości puszczenia kabla. Net od dostawcy 1gb ,zależy mi na szybkości oraz niskich Pingach. Także chciałbym kupić 2 routery ,jeden podpiąć do routera vectry a drugi podpiąć do PC. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
razor1995 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2022 Tylko... po kiego Ci trzy routery? Nie masz możliwości podłączenia karty Wi-Fi do PC i przetestowania połączenia po Wi-Fi do routera Vectry? Raczej dobra karta Wi-Fi tutaj załatwi sprawę. Ewentualnie jak już router to Wi-Fi ax i taka sama karta do PC, ale to koszta. FILAGOL i jarexpol lubią to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2022 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a moze warto pomyśleć nad takim rozwiązaniem: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
FILAGOL Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2022 Teraz, Jerzy68 napisał: Trzeba się zastanowić nad tym rozwiązaniem w domu takze miałem kiepski zasięg pomiędzy domem a garażem (spora odległość po za tym drzewa i inne przeszkody terenowe) skontaktowałem się z dostawcą internetu i stwierdził ze taka antena jest ok uzywam jej 1,5-2 lata i zasięg mam ok no wiadomo ze gdy warunki atmosferyczne się pogarszają czyli np. burza (Sezon burzowy w Tatrach) to wtedy są problemy ale tak po za tym nie mam zastrzezen :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi