Rapidsebuja Posted April 19, 2022 Report Share Posted April 19, 2022 ZANIM ZGLOSICIE JAKIES PROBLEMY CZYTAJCIE OPIS WYBRANEJ MODYFIKACJI I PAMIETAJCIE ZE TO SA MODYFIKACJE NIE CZYSCIOCHY... Tylko udostepniam te modyfikacje nie zajmuje sie supportem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Szczegolowe opisy sa dostepne po wybraniu konkretnej modyfikacji do sciagniecia, nie ma zazdnych niejasnosci, wystarczy czytac nie walic na oslep... Uzywam aktualnie wersji PHOENIX LITE OS HOME PLUS .613 System miazga. Stabilny, szybki, mocno okrojony, wszystko na nim lata. Jedynie jak ktos chce to dociagnac polski pakiet jezykowy. Opisywac nie ma sensu - zainstaluj to sie przekonasz. Naprawde godny polecenia, jest pare wersji. Wszystko opisane [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Filmik pogladowy : Ryzenek, pawelek1980, crypt and 3 others like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek1980 Posted April 19, 2022 Report Share Posted April 19, 2022 chetnie przetestuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzarnyPSP Posted April 19, 2022 Report Share Posted April 19, 2022 1 godzinę temu, Rapidsebuja napisał: OS HOME PLUS Czym sie różnią poszczególne wersje bo nie moge znaleźć nas stronie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek1980 Posted April 19, 2022 Report Share Posted April 19, 2022 Czym sie różnią poszczególne wersje bo nie moge znaleźć nas stronie Tamte są chyba bardziej okrojone, z tamtymi wersjami może być problem z dodaniem języków no i może nie działać kilka rzeczy, ja zainstalowałem wersję home bez defender i właśnie testuje. Wysłane z mojego V2027 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzarnyPSP Posted April 19, 2022 Report Share Posted April 19, 2022 Godzinę temu, pawelek1980 napisał: amte są chyba bardziej okrojone, z tamtymi wersjami może być problem z dodaniem języków no i może nie działać kilka rzeczy, ja zainstalowałem wersję home bez defender i właśnie testuje. Daj znać co i jak tez mam ochotę zainstalować, na razie siedze na Ghost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek1980 Posted April 19, 2022 Report Share Posted April 19, 2022 Znalazłem błąd, wchodzimy w ustawienia, system, pamięć, zaawansowane ustawienia magazynu, gdzie jest zapisywana nowa zawartość i tu zonk, wyłączają się ustawienia. Wysłane z mojego V2027 przy użyciu TapatalkaTak poza tym wszystko działa, mam dwa dyski jeden ssd drugi hdd i może dlatego ten błąd wychodzi. Wysłane z mojego V2027 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapidsebuja Posted April 19, 2022 Author Report Share Posted April 19, 2022 Teraz, pawelek1980 napisał: Znalazłem błąd, wchodzimy w ustawienia, system, pamięć, zaawansowane ustawienia magazynu, gdzie jest zapisywana nowa zawartość i tu zonk, wyłączają się ustawienia. Wysłane z mojego V2027 przy użyciu Tapatalka Tak poza tym wszystko działa, mam dwa dyski jeden ssd drugi hdd i może dlatego ten błąd wychodzi. Wysłane z mojego V2027 przy użyciu Tapatalka Bledem jest nie czytanie opisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hendrix Posted April 19, 2022 Report Share Posted April 19, 2022 Wreszcie ktos docenil Phoenix.Brawo!!!.Wszystko oczywiscie zalezy od parametrow komputera.U mnie wszystko dziala i jest szybki,bardzo szybki.Proponuje wlasnie ta werje LITE.Spolszczenie dziala.Wielkie dzieki!!!. Rapidsebuja likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek1980 Posted April 19, 2022 Report Share Posted April 19, 2022 Bledem jest nie czytanie opisuA gdzie ten opis jest? Ten po angielsku? Tam nie pisze nic o tym błędzie. Wysłane z mojego V2027 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapidsebuja Posted April 19, 2022 Author Report Share Posted April 19, 2022 5 minut temu, pawelek1980 napisał: A gdzie ten opis jest? Ten po angielsku? Tam nie pisze nic o tym błędzie. Wysłane z mojego V2027 przy użyciu Tapatalka Dodalem link dla supportu autora modyfikacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelek1980 Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 16 godzin temu, Rapidsebuja napisał: Dodalem link dla supportu autora modyfikacji napisałem na forum odnośnie mojego błędu,może ktoś coś doradzi na team OS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaw Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 11 godzin temu, Hendrix napisał: Wreszcie ktos docenil Phoenix.Brawo!!!.Wszystko oczywiscie zalezy od parametrow komputera.U mnie wszystko dziala i jest szybki,bardzo szybki.Proponuje wlasnie ta werje LITE.Spolszczenie dziala.Wielkie dzieki!!!. Witam. Podpowiedzcie mi proszę jakie hasło do rozpakowania? Pozdrawiam romanoo444 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisiek24 Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 ▲ Jak byk: Password for zip file - phoenix ▼ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris2013 Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 Jaki jest link do ściągnięcia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 Podany tu System moim zdaniem nie jest najlepszy. Obecnie mam zainstalowany System tego samego autora, ale wg. mnie jest lepszy. Radzę przed zmianą języka na polski w obu Systemach odinstalować "StartAllBack" i po zmianie języka zainstalować ponownie. Phoenix LiteOS 11 Pro Plus v22H2 build 22593.1 – Compact ✯ Lite ✯ Gaming by FBConan [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaw Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 57 minut temu, zdzisiek24 napisał: ▲ Jak byk: Password for zip file - phoenix ▼ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki bardzo. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaw Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 21 minut temu, jkaw napisał: Dzięki bardzo. Pozdrawiam 21 minut temu, jkaw napisał: Dzięki bardzo. Pozdrawiam Password for zip file - phoenixliteos.TAK MA BYĆ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILAGOL Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 szkoda ze nie ma iinego serwera do wyboru :-( innego* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek13 Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 15 godzin temu, pawelek1980 napisał: A gdzie ten opis jest? Ten po angielsku? Tam nie pisze nic o tym błędzie. Jak nie jak tak. Cytat Zalecam włączenie pliku stronicowania (pamięć wirtualna), aby zapobiec nieoczekiwanemu awariom/zamykaniu aplikacji w przypadku braku fizycznej pamięci RAM. Uruchom dołączoną aplikację „Virtual Memory Enabler”, aby ją włączyć. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aorz Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 Niestety nie mogłem zainstalować tego systemu na dysku VHD. Instalator po ustawieniach i akceptacji języka angielskiego wielokrotnie się restartuje bez następnych kroków instalacji, ale sądzę, że wszystko co trzeba zostało na ten dysk skopiowane. Jakiś błąd instalatora? Może ktoś będzie wiedział jaki błąd się robi. System to: Phoenix LiteOS 11 Pro Plus v22H2 build 22593.1 – Compact ✯ Lite ✯ Gaming by FBConan ze strony: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] piotr55 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingnito Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 system porażka każdy błąd wywala nawet pasek zamiast na środku wywala go na lewo nie polecam tego system jest na Maxa wycięty, nie ma żadnej stabilności musiałem format na 3 kompach robic na nowo bonie daje rady wywala rożne błędy , obraz ma 1.5gb czyli wycięty co do na maksymalnosci nic nie dziala, polecam sromotnika , pozdrow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaw Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 W dniu 19.04.2022 o 21:38, Hendrix napisał: Wreszcie ktos docenil Phoenix.Brawo!!!.Wszystko oczywiscie zalezy od parametrow komputera.U mnie wszystko dziala i jest szybki,bardzo szybki.Proponuje wlasnie ta werje LITE.Spolszczenie dziala.Wielkie dzieki!!!. Witam.System wgrałem ale nie mogę wgrać polskiego. Wyskakuje mi: POMOCY!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzarnyPSP Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 1 godzinę temu, jkaw napisał: Witam.System wgrałem ale nie mogę wgrać polskiego. Wyskakuje mi: POMOCY!!! Brak połączenia z Internetem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapidsebuja Posted April 20, 2022 Author Report Share Posted April 20, 2022 Rece opadaja..... Instalowalem i testowalem kazda modyfikacje 64-bitowa tego autora w10 i w11.. Nie na 10 roznych sprzetach tylko na paru jak czlowiek. Uprzednio czytajac opisy, ogladajac jego samouczki na YT, tylko z 11 Ultra Lite mialem na poczatku problem ze spolszczeniem.... BO NIE POSTEPOWALEM DOKLADNIE WEDLUG KOLEJNOSCI JAK NA SAMOUCZKU TYLKO AAA NOOO TAM POLSKI WYBRAC SCIAGNAC RESTART I ZDZIWIONY ZE NIE TRYBI. Pozniej pokornie nie na wariata powtorzylem wszystko dokladnie tak samo jak na filmiku i o dziwo dziala!? Skonczcie sie spinac i pisac bzdury, poswieccie 5 minut wiecej i poczytajcie ze zrozumieniem, ewentualnie translator google, nikt za was tego nie zrobi. Pozatym czytajac niektore wasze wypowiedzi (nie tylko w tym poscie) to co poniektorzy chyba dla zmiany tapety smaruja ekran klejem i pozniej placza ze farba nie trzyma... Masakra co za pokolenie... Nie ublizam nikomu nie jestem alfa i omega, tylko krew mnie zalewa i serce krwawi jak patrze co z tym forum sie porobilo... Bawiac sie w instalowanie i testowanie podstawa jest Backup... Uzywam Rescuzilli i nawet jak mi dysk wystrzelilby w kosmos mam kopie ktora przywracam gdzie i kiedy chce... Kazdy w miare ogarniety tworca modyfikacji wie co gdzie i jak i w opisach ostrzega o ewentualnych problemach lub konkretnych krokach lub zabiegach podczas instalacji poniewaz TO SA MODYFIKACJE - ingerencja w czysty obraz systemu. Wiekszosc awarii i problemow systemowych ogolnie nie tylko w tych modyfikacjach lezy po stronie uzytkownika, tak bylo jest i widze ze bedzie do usranej smierci przy waszym podejsciu. Tyle w tym i ogolnym temacie. Jest mi przykro ze musze sie znizac do tego poziomu zeby cos gdzies do kogos dotarlo.. Juz sie zastanawiam czy nie usunac tego posta bo po prostu nie warto chyba juz sie tutaj udzielac. bunio1, maska007 and TomOlej like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maska007 Posted April 20, 2022 Report Share Posted April 20, 2022 Witam.System narazie po kilku godzinach jest super.Spolszczenie bez problemu,System ściągnołem ze stronki twórcy -[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ludzie troszkę samodzielności.Nie spi****lisz,nie nauczysz się!!!!! system jak najbardziej polecam.lubię potestować .mistrz jest tylko jeden SROM-otnik .Systemy JG są najlepsze jabirex, srom-otnik and JanKo6 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 13 godzin temu, maska007 napisał: Witam.System narazie po kilku godzinach jest super.Spolszczenie bez problemu,System ściągnołem ze stronki twórcy -[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ludzie troszkę samodzielności.Nie spi****lisz,nie nauczysz się!!!!! system jak najbardziej polecam.lubię potestować .mistrz jest tylko jeden SROM-otnik .Systemy JG są najlepsze Szybciej się sciąga [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wodzosiedla likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wodzosiedla Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 1 minutę temu, Jerzy68 napisał: Szybciej się sciąga [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak pobieram przez akcelerator IDM na windows leci pełna prędkością ... Owszem przez przeglądarkę lejek często Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaw Posted April 25, 2022 Report Share Posted April 25, 2022 W dniu 20.04.2022 o 21:33, maska007 napisał: Witam.System narazie po kilku godzinach jest super.Spolszczenie bez problemu,System ściągnołem ze stronki twórcy -[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ludzie troszkę samodzielności.Nie spi****lisz,nie nauczysz się!!!!! system jak najbardziej polecam.lubię potestować .mistrz jest tylko jeden SROM-otnik .Systemy JG są najlepsze Witam. Oczywiście system ok. Ale nie wiem dlaczego "zapomina polskiego" i wraca do korzeni.Po paru prostowaniach - ekran czarny. Co jest grane? Czy ktoś tak miał? Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebab Posted April 26, 2022 Report Share Posted April 26, 2022 Ja nie wiem co wy tak narzekać na ten MOD, mam go już kilka miesięcy i żaden błąd mi nie wywala... dla zasady tylko wyłączyłem Windows Update i jest ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy68 Posted April 26, 2022 Report Share Posted April 26, 2022 Godzinę temu, kebab napisał: Ja nie wiem co wy tak narzekać na ten MOD, mam go już kilka miesięcy i żaden błąd mi nie wywala... dla zasady tylko wyłączyłem Windows Update i jest ok. Coś się Tobie pomyliło, System moderator wstawił 13.04.2022. Microsoft zamieścił [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] TY masz ten mod już kilka miesięcy, chyba z kosmosu, albo Ci się coś przyśniło 4 minuty temu, Jerzy68 napisał: Coś się Tobie pomyliło, System moderator wstawił 13.04.2022. Microsoft zamieścił [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] TY masz ten mod już kilka miesięcy, chyba z kosmosu, albo Ci się coś przyśniło [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tu jest link do strony tego moda [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] maska007 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts