Reaktor Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Gdzie moge kupic tonery do drukarki Lexmark mc3224 zamienniki najlepiej bo orginalne po 350zł Albo jakies chipy Kod czarnego tonera to C3220K0 Chyba ze mozna jakos zresetowac Cytuj
GT500s Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 @BartAcid wspominał o regenerowaniu tuszy i tonerów na Czatbox, więc może pomoże w tej sprawie. Cytuj
Reaktor Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Znalazlem cos takiego i jak wchodze w te opcje resetowania to nie resetuje mi tego dalej wyswietla komunikat ze malo toneru a napelnilem go. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
BartAcid Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Boziu, kto normalny kupuje lexmarka? Co cie do tego skusiło? Niestety, nie pomogę. Szukałem w linkach ale nigdzie nie mam nic do lexmarków. Trzeba przekopywać internet i raczej trzymać się zdala od Lexów bo są mało popularne w Polsce przez co nie ma wielu zamienników. Na pierwszy ogień można zapodać dosypkę i liczyć, że toner coś dłużej wytrzyma. W tej pierwszej metodzie mówią by zamontować nowy toner. Może będzie ci resetować do poziomu mało toneru i będziesz musiał z tym żyć. TO ile faktycznie jest proszku nie ma, żadnego znaczenia. Ilość stron obliczana jest z ilości wydruków i chipie w tonerze. Cytuj
Reaktor Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Promocyjna cena kupowalem ja 2 lata temu za 900zl to jest ta adwe full opcja Z 1300zl byla przecena na 900zl [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
BartAcid Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 REaktor, a czy z pół roku temu albo więcej nie było tez tematu z tonerami dla ciebie? Niestety. Jak się ktoś napala na drukarkę to potem tak jest. Niestety teraz cieżko kupić coś co będzie tanie w eksploatacji. Jak jest ciągła to się bierze InkTanki czy inne atramenty z baniakami z atramentem. Jak chodzi o lasery to jest przepiżdżone. Najlepiej szukać starych HP M428 czy jakoś tak to było. Zamienniki za grosze, sprzęt wytrzymały. Raz na wiek może być potrzeba wymiany rolek pobieraka. Lexmarka w polsce używają banki i szkoły bo dostały z programów unijnych i im leżą w kontach bo takie są tanie w eksploatacji. Szkoły wolą kupić coś innego niż płacić za tonery do Lexów. Cytuj
Reaktor Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 To teraz tonery droższe od nowej drukarki z tonerami startowymy to sie nie oplaca ich kupowac a te startowe wystarczyly mi na 2 lata A potrzebuje laserówki bo malo drukuje i atramentowa by mi zaschła Cytuj
GT500s Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 @Reaktor niestety wtopiłeś pieniądze Nie wiem gdzie się ulokowałeś w Polsce, ale ja mieszkam na obrzeżu miasta i żeby coś wydrukować w kolorze to biegnę do punktu ksero, tak zapłacę srogo (max 5zł ) ale przez 8 lat byłem tam 2x. W domu mam HP'ka, który jest monochromatyczny - drukuje dokumenty np wypowiedzenia z pracy . Kserowanie i takie zabawy też do punktu biegnę. Skanowanie, no telefonem cyknę i mi wystarczy. Cytuj
Reaktor Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Ale jak chcesz podrobic jakis dokument to nie zaniesiesz do punktu ksero Cytuj
TediPower Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Szukaj na aliexpress. Ja do HP ostatnio tam kupowałem bo na ebay było o 10E drożej. Albo Amazon Cytuj
Reaktor Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Tonera czy chipów Tonerow tanich nie ma szukałem wszedzie Cytuj
TediPower Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2022 No to lipa musisz poszukać jakiś zamiennik drukarki, ale zanim to zrobisz wejdź na stronę jakiegoś portalu aukcyjnego / sprzedażowego zależy w jakim kraju mieszkasz i poszukać dostępność zamienników do danej drukarki. To jak na aliexpress nie ma to cóż pozostaje / sprzedaż drukarki w promocyjnej cenie / kupić najtaniej jak się d nowe tonery Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi