Skocz do zawartości

Wyświetlająca się nieistniejąca sieć - jak to usunąć ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zwyczajny1967
Opublikowano

Witajcie :)

Kilka dni temu zainstalowałem internet z sieci bezprzewodowej / na próbę/  i tym sposobem pokazała mi się ikonka znanej sieci "t-mobile" w pasku sieci połączenia/ jak się najedzie kursorem na dolny pasek i ikonkę siły sygnału sieci  . Po  usunięciu w/w programu myślałem ,że ikona / nazwa / tam sie wyświetlająca sama zniknie a tutaj zong  skubana cały czas w oczy mnie kłuje . Jak się tego pozbyć ? .

Dołączyłem fotkę dla zobrazowania

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Start> Prawym przyciskiem myszy klikasz na ikonie: Mój komputer lub Ten Komputer ( po instalacji paska Clasic Shell w win 8.1 )  Następnie wybierasz właściwości. Potem Menadzer urzadzeń. Potem rozwijasz dział: Karty sieciowe i patrzysz czy oprócz twojej Wifi , Ethernet nie ma jakiegoś sterownika od Tmobile. Jeżeli jest to klikasz u góry 2 ioka od prawej komputerek z czerwonym x ( odinstaluj ).

Dodatkowo pobierz program do usuwania programó : Revo uninstaler Pro z tego forum. Znajdziesz go w dziale: Pliki, Potem narzędzia. I druga strona.

Wersja pro pozwala na skasowanie niechcianych programów wraz z przeszukaniem pozostałości po tych programach czy grach. Oczywiście przy usuwaniu wybierz metodę zaawansowana, zamiast pośredniej czyli na maksa w prawa strone musisz zaznaczyc:D.

Potem jak coś ci znajdzie po skasowaniu z menadzera to klikasz zaznacz wszystko i usuń. I tak dalej.

Wrazie pytań pomogę ja i inni.

Opublikowano

Nie żeby odgrzewać kotlety.. może Komuś się przyda.

Dużo prościej, najechać myszą na tą sieć i z prawokliku wybrać - zapomnij tę sieć.

6592780Zrzut_ekranu__6_.png

Lub usunąć z rejestru: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Można też odinstalować przez menadżera urządzeń sterowniki karty sieciowej.

Potem zrobić: Skanuj w poszukiwaniu zmian sprzętu, i zainstalują się na nowo. Wszystkie sieci które były znikną.

Ta na którą byliśmy zalogowani też. Trzeba podać login i hasło na nowo.