Gość Zwyczajny1967 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witajcie Kilka dni temu zainstalowałem internet z sieci bezprzewodowej / na próbę/ i tym sposobem pokazała mi się ikonka znanej sieci "t-mobile" w pasku sieci połączenia/ jak się najedzie kursorem na dolny pasek i ikonkę siły sygnału sieci . Po usunięciu w/w programu myślałem ,że ikona / nazwa / tam sie wyświetlająca sama zniknie a tutaj zong skubana cały czas w oczy mnie kłuje . Jak się tego pozbyć ? . Dołączyłem fotkę dla zobrazowania [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Jakub Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2015 Start> Prawym przyciskiem myszy klikasz na ikonie: Mój komputer lub Ten Komputer ( po instalacji paska Clasic Shell w win 8.1 ) Następnie wybierasz właściwości. Potem Menadzer urzadzeń. Potem rozwijasz dział: Karty sieciowe i patrzysz czy oprócz twojej Wifi , Ethernet nie ma jakiegoś sterownika od Tmobile. Jeżeli jest to klikasz u góry 2 ioka od prawej komputerek z czerwonym x ( odinstaluj ). Dodatkowo pobierz program do usuwania programó : Revo uninstaler Pro z tego forum. Znajdziesz go w dziale: Pliki, Potem narzędzia. I druga strona. Wersja pro pozwala na skasowanie niechcianych programów wraz z przeszukaniem pozostałości po tych programach czy grach. Oczywiście przy usuwaniu wybierz metodę zaawansowana, zamiast pośredniej czyli na maksa w prawa strone musisz zaznaczyc:D. Potem jak coś ci znajdzie po skasowaniu z menadzera to klikasz zaznacz wszystko i usuń. I tak dalej. Wrazie pytań pomogę ja i inni. Cytuj
szuwarek102 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2015 zobacz to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
slawektor Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2015 Nie żeby odgrzewać kotlety.. może Komuś się przyda. Dużo prościej, najechać myszą na tą sieć i z prawokliku wybrać - zapomnij tę sieć. Lub usunąć z rejestru: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Można też odinstalować przez menadżera urządzeń sterowniki karty sieciowej. Potem zrobić: Skanuj w poszukiwaniu zmian sprzętu, i zainstalują się na nowo. Wszystkie sieci które były znikną. Ta na którą byliśmy zalogowani też. Trzeba podać login i hasło na nowo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi