robert190880 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2021 Wiatm jest problem z leciwymie głośnikami logitech z337 a bardziej to z jednym wyjsciem na głośnik, gra bardzo cicho i lekko charczy, co może być powodem ? Cytuj
MadDragory Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2021 Sprawdź czincze czy plus (+) nie ma hmm powiedzmy luzu ( nie rusza się ) a masa tzn minus (-) to wiadomo Możliwe że pilot do wymiany ( strzelam ). Po za tym. W Genesis Helium 2.1 600 60W (NCS-0856) ( które dostałem za darmo ) do wymiany miałem w głośnikach ( satelitki czy jakoś tak ) czincze bo + ( bolce ) były luźne ( wymiana wzmacniacza na nowy nic nie dało więc teraz mam 1 zapasowy + nowy pilot ). Cytuj
tadziu123 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2021 52 minuty temu, robert190880 napisał: gra bardzo cicho i lekko charczy Sprawdzałeś lewy głośnik na prawe wyjście , prawy głośnik na lewe wyjście czy jest ten sam problem , Łączysz się przez aux czy czincze ? Cytuj
robert190880 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2021 Sprawdzałem wszystko dziesiątki razy, ale łeb dziś nie mysli, a nie sprawdziłem przewodu mini jack a to łączy wszystko z PC i to on okazał się winowajcą a to postawa by najpierw sprawdzić przewody i wtyki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi