mates21 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 Moze jakas dobra duszyczka podpowie co robie zle... Pobralem Office jak w tytule [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], probuje stworzyc plik conf by zainstalowac tylko Worda, Excela i PPointa. Niestety kazda proba to klops - instaluje sie jak bez pliku czyli wszystko. Moj configuration.xml: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Plik w miejscu gdzie mam setup.exe, probuje z konsoli odpalic instalacje: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zachcialo sie w M$ kombinowac z instalatorami... bo nie mogli dac jak w 2016 gdzie sie wybieralo co sie chce zainstalowac... Cytuj
netgrafik Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 Pobierz: Można zainstalować cały pakiet, względnie wybrane programy. Cytuj
mates21 Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 @netgrafikTo narzedzie jak i inne podczas instalacji pobiera potrzebne pliki, a ja potrzebuje w wersji offline by zainstalowac bez dostepu do neta... Edit: Chociaz... "Twórz pliki ISO do udostępniania lub instalacji offline. "... pokombinuje. Dzieki Cytuj
netgrafik Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 Napisz, czy się udało, bo nie próbowałem instalować offline.... Cytuj
mates21 Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 Poki co nie udalo mi sie ogarnac tego narzedzia by mi zrobil instalator offline.. Cytuj
DonAndress Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2022 W dniu 7.11.2021 o 20:32, mates21 napisał: Poki co nie udalo mi sie ogarnac tego narzedzia by mi zrobil instalator offline.. Udało się? Mam ten sam problem. Cytuj
mates21 Opublikowano 20 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2022 Pokombinowalem z pomoca wujka google i obecnie mam instalator tylko dla Word, Excel i PPoint'a. Cytuj
PannaAnna Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Może ktoś polecić dobry aktyw dla 21? Przez KMSa pochodził 3mce i odrzuca możliwość odświeżenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi