MUSASHI Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2021 Witam, mam pytanie bo już dość mam kombinacji, itd. Już jedną obudowę zwróciłem gdyż ten zasilacz nie chciał zmieścić się do niej. Pytanie teraz czy do tej obudowy załączonej poniżej w linku zmieści się ten zasilacz ??? Pozdrawiam i liczę na odpowiedź. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
VACek Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2021 Płyta obsługuje standard zasilacza ATX jarexpol lubi to Cytuj
jarexpol Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
BartAcid Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2021 Aleście chłopu pomogli. W sumie tak jak i on kombinuje. Autorze, mniej niż 3 minuty i wiem że musisz dzwonić po księcia. A nie to macocha, więc po macochę by ci pasowało zadzwonić by upierdzieliła z zasilacza co najmniej 4cm. Bo ciężko poszukać danych o produkcie i sprawdzić czy się zmieści, będzie współpracował, ile na raz może działać przy odpowiedniej konfiguracji. Teraz nic tylko pomóżcie bo nie umiem sobie poradzić. A mniej czasu na pisanie posta trzeba by ustalić że: Zasilacz 22cm długości - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Maksymalna długość zasilacza 180 mm - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
ampa Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2021 Zasilacz który się nie zmieści do obudowy i zdjęcie zasilacza. Czyli wiadomo że się nie zmieści. Obudowa, rozumiem że taka ma być. Zasilacz który ma być w powyższej obudowie i co? link do obudowy jak wyżej. Wnioski? Wiadomo że zasilacz się nie zmieści i chyba prośba o to aby takowy wybrać więc obie podpowiedzi poprawne a więc i pomocne Cytuj
BartAcid Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2021 Linki sobie porypał chyba kolega bo dał dwa razy do obudowy. Co nie zmienia faktu matołkowstwa bo wystarczy zerknąć na wymiary i wiadome czy wejdzie czy nie. A nie hura bura zakupy, widać od razu że Chieftec jakiś taki dłuuugi się wydaje. A i jarexpol też dał odpowiedź z du*y bo ten zasilacz z co nie wchodzi jest na jego liście. Hahaha. ATX? No ATX. Sprawdziłem, tego nie ma na liście Jarexa, ale jest inny CoolerMaster który nie wejdzie bo ma 201mm głębokość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi