sir.COLA Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2021 Witam - jaki proponujecie system do takiego cuda??: Kod produktu:Dell Inspiron Duo Procesor:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Taktowanie procesora (GHz):[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Liczba rdzeni procesora:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pamięć RAM:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dysk:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Porty USB 3.0:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Przekątna ekranu w calach:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] aktualnie win7 Zalezy mi na wydajności z gory dzieki za pomoc POZDRAWIAM Cytuj
Widzior Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2021 9 minut temu, sir.COLA napisał: Procesor:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 9 minut temu, sir.COLA napisał: Zalezy mi na wydajności Post wewnętrznie sprzeczny, proszę poprawić A tak serio, na tym padle to ostatnie co by w miarę szybko chodziło, to XP albo jakiś lekki linux. Cytuj
VACek Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2021 Windows XP jarexpol lubi to Cytuj
razor1995 Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2021 56 minut temu, sir.COLA napisał: Zalezy mi na wydajności Najlżejszy Linux jaki znajdziesz, coś z XFCE. Tutaj nawet Windows XP bez dysku SSD będzie "mulił". Cytuj
sir.COLA Opublikowano 27 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2021 a ktorego xp proponujecie?? - musi byc x86 Cytuj
R95K Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2021 2 godziny temu, sir.COLA napisał: a ktorego xp proponujecie?? - musi byc x86 W sumie dużego wyboru nie ma. Win XP SP3 czyli taki klasyk. Cytuj
sir.COLA Opublikowano 28 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2021 14 godzin temu, Radzior2010 napisał: W sumie dużego wyboru nie ma. Win XP SP3 czyli taki klasyk. :-) chodzilo mi o jakiegos moda stuningowanego na wydajnosc ;-) Cytuj
Widzior Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2021 2 minuty temu, sir.COLA napisał: chodzilo mi o jakiegos moda stuningowanego na wydajnosc ;-) Nikt nie tuninguje XP człowieku, nie przesadzaj. Ściągnij ostatnią, zaktualizowaną wersję i sam sobie wyłącz w procesach co nie potrzebujesz i masz już zrobiony tuning R95K lubi to Cytuj
jarexpol Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2021 Tu masz. sir.COLA i jorgusek lubią to Cytuj
sir.COLA Opublikowano 28 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2021 a jezeli chcialbym okrojona win 7 x86pl?? ktora modyfikacja najwydajniejsza?? Cytuj
R95K Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2021 W sumie na sprzęcie z parametrami które posiadasz im więcej z systemu wycięte tym lepiej, ale nie spodziewałbym się żadnych rewelacji. XP wyżej podany chyba jest tu najrozsądniejszy jeśli chodzi o jako taką "stabilną" pracę. Cytuj
jarexpol Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2021 31 minut temu, sir.COLA napisał: a jezeli chcialbym okrojona win 7 x86pl?? ktora modyfikacja najwydajniejsza?? Tylko i wyłącznie ten. sir.COLA, tadziu123 i R95K lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi