Portalnet Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 Witam Kupiłem laptop della na którym jest system 8.1 , partycja recovery i inne (UEFI). Jaki programem (najlepiej bootowalny, za pomocą którego odpale laptopa ) najlepiej zrobić kopie dysku (obraz) ?.... aby w razie jakiejś awarii dysku czy tez wymiany na inny (np. SSD) dobrze odtworzy zawartość... Czy słynny GHOST w wersji DOS 11.0 da rady to zrobic ? czy za stary... co doradzicie polecicie.... Cytuj
Portalnet Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2015 a która wersja najlepsza i gdzie go dostać , chodzi mi o wersje na płytę CD która odpalę laptopa i zrobię obraz dysku ? bo wszędzie widze wersje instalacyjne na windowsa... Cytuj
Jakub Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 Ja używałem i używam kilku programów. Polecam : Acronis True Image wersja 15 lub 14 , Gparted - darmowy. Cytuj
razor1995 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 Usunąłem posty z linkami do programów, forum to nie warez Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi