gsobanski4 Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2021 Witam ! Szukam jakiejś instrukcji do tego laptopa, ogólne znalazłem, instrukcje użytkowania i tym podobne, konkretnie chodzi mi o wykaz kompatybilnych pamięci RAM, numer ID matrycy, zasilacz i tym podobne. Proszę o pomoc ! Cytuj
tadziu123 Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2021 8 godzin temu, gsobanski4 napisał: tym podobne Zobacz tym programem AIDA64 podaje dużo informacji . jarexpol lubi to Cytuj
gsobanski4 Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2021 Wiem, jest też darmowy "Speccy", tylko teraz laptop jest w rozsypce i dopiero go kompletuję i chciałem wiedzieć coś na temat możliwości, jak go można konfigurować itd... Cytuj
Rudio Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2021 Do HP są przecież serwisowe manuale na oficjalnej stronie. Proszę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Części po numerach HP szukaj albo zamienników. gsobanski4 lubi to Cytuj
gsobanski4 Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2021 Dzięki ! O to mi chodziło, ja nie mogłem tego znaleźć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi