Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 30.03.2022 o 22:27, srom-otnik napisał:

Na razie śpię po 2 - 4 h dobę, bo mały SROM-otnik je 2x w nocy ;)

więc na razie zamroziłem prace na wszystkimi systemami na jakiś czas. 

Masz na naszym forum i w szerokim Necie sporo do przetestowania od innych zdolnych autorów :)

PZDR! 

Tylko ja żyć nie mogę bez twoich modów.Używam jeszcze twoich modów za czasów innego forum.Ale niech mały sromotnik rośnie zdrowy i duży.

srom-otnik lubi to
Opublikowano

Witam, świeżo kupiłem ThinkPada t450 z oryginalną 10 i chciałem wgrać ten mod, kupiłem nowy pen SanDisk wrzuciłem jak zawsze Rufusem w gpt i niestety ale po wybraniu bootu z usb chwilę jest czarny ekran i po kilkunastu sekundach takie kropki, co robić? Na LTSC od sromotnika to samo

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

MarcinGX lubi to
Opublikowano
18 minut temu, kubulwg napisał:

kupiłem nowy pen SanDisk wrzuciłem jak zawsze Rufusem w gpt i niestety ale po wybraniu bootu z usb chwilę jest czarny ekran i po kilkunastu sekundach takie kropki, co robić? Na LTSC od sromotnika to samo

Spróbuj zgrać rufusem w trybie partycji jako pendrive z MBR

Opublikowano
9 godzin temu, pawelek1980 napisał:

Mam dwa dyski, nie można w tym systemie zmienić pamięci zapisywania [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wysłane z mojego V2027 przy użyciu Tapatalka

Serio zrobiłeś zdjęcie monitora i to w tak słabej jakości? Tam nic nie widać.

Opublikowano

Zdjęcie jest dobrze zrobione to ten tapatalk tak obniża jakość zdjęć. Zaraz wstawię inaczej

3 minuty temu, pawelek1980 napisał:

Zdjęcie jest dobrze zrobione to ten tapatalk tak obniża jakość zdjęć. Zaraz wstawię inaczej

Opublikowano (edytowane)

@[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] @CzarnyPSP

W dniu 30.03.2022 o 22:27, srom-otnik napisał:

Na razie śpię po 2 - 4 h dobę, bo mały SROM-otnik je 2x w nocy ;)

więc na razie zamroziłem prace na wszystkimi systemami na jakiś czas. 

Masz na naszym forum i w szerokim Necie sporo do przetestowania od innych zdolnych autorów :)

PZDR! 

Edytowane przez mbielak012
Dodadnie człeka
Opublikowano

Witam.  Zainstalowane na tablecie z 4GB ram, chodzi jak marzenie :). Jedyny jaki mam problem to z wirtualna klawiatura ponieważ nie działa. Ktoś z was tez miał taki problem i podzieli się widza jak to naprawić ? 

Podziękowania dla autora i wielki szacunek za poświęcony czas. :cheers:  

Opublikowano
W dniu 23.04.2022 o 19:54, pietrakovsky napisał:

Cześć, po czasie aplikacja do gry w CS GO woła ode mnie update zabezpieczeń. Istnieje jakaś opcja na instalacje samego SECURITY PATCH (chyba tak) na tę wersje? 

Udało Ci się naprawić ten błąd?

Opublikowano

da sie jakoś przywrócić sam optymalizator usług po aktualizacji do 21h2 wszystko mam elegancko ale zniknęły dwie opcje z menu prawo kliku "Czyszczenie" i "Optymalizator Usług" . 

www lubi to
Opublikowano
W dniu 19.05.2022 o 18:14, bigos83 napisał:

Jedyny jaki mam problem to z wirtualna klawiatura ponieważ nie działa

Wersji extereme jest wycięte 

Zainstaluj wersje full albo sprawdź ten program  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

jarexpol lubi to
Opublikowano

Mam problem z aktywacją systemu... Proszę o pomoc.

Ten problem wcześniej nie występował. Zapewne to kwestia aktualizacji. Spróbuję... > Aktualizacja nic nie dała.

A system jest świetny. Działa mi znakomicie na kilku komputerach.

Opublikowano
W dniu 20.03.2022 o 21:18, ScarabParamit napisał:

Mogę prosić o przykład jaki błąd popełniłem?

Stawiałem świeży system i od razu windows update ...to jaka niby moja wina? =D Sprawdzałem na 2 laptopach, to samo.

Forumowe pseudo intelektualne gdakanie, sama gimnazjalno 'kakademicka' toksyna Krzys'u... sobie nie pozwalaj z takimi tekstami.

EDIT:

Win 10 LTSC od Sromotnika bazowany jest na 1809, a nie 21H1 ...w rezultacie LTSC aktualizuje się bez problemu, a system w tym temacie niestety wymaga przeróbki, a tymczasowo aktualizować go "nie można".

Pewnie doprowadzasz do aktualizacji z nieaktualnymi sterownikami albo ich brakiem, Powtórzę jeszcze raz Jeżeli błędy zdarzają się JEDNEMU użytkownikowi, przyczyną nie jest system tylko ten użytkownik. To jest dział forum dla ludzi w miarę rozgarniętych, a nie półgłówków nie potrafiących nawet wpisać w Google numeru błędu. 

Opublikowano

Dziękuję za pomoc z powiadomieniami store.

A czy ktoś jeszcze mógłby powiedzieć czy da się przywrócić internet explorera w wersji extreme?  Ponieważ niestety przez panel sterowania dostaję komunikat błędu:

5d26bed63c1f74951f0f5c66bf347b80.png

EDIT;

Ok już sobie poradziłem chodziło mi dokładnie o opcję "Otwórz łącza z innych programów w nowej karcie w bieżącym oknie" nie ma potrzeby już przywracać IE :)

07608952730d9bbcd1db1e285835c052.png