Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdzichu Ty jak coś napiszesz to ten dziwny świat od razu jest nieco przyjemniejszy :good3:. Pozdrawiam kolego, oby więcej takich pociesznych forumowiczów :)

Nigdy się nie bać ale wcześniej myśleć , od taka zasada :P.

Kopia to podstawa ludzie !!!

Szczególnie dzisiaj gdzie oprogramowania jest multum i w tym dużo za free na potrzeby domowe.

Chwilę mnie niema ale za 15 minut jestem choćby świat się "walił", a nie za standardowe 1h-3h itd. 

Opublikowano
W dniu 27.11.2021 o 20:24, Alojz napisał:

Zdzichu Ty jak coś napiszesz to ten dziwny świat od razu jest nieco przyjemniejszy :good3:. Pozdrawiam kolego, oby więcej takich pociesznych forumowiczów :)

Nigdy się nie bać ale wcześniej myśleć , od taka zasada :P.

Kopia to podstawa ludzie !!!

Szczególnie dzisiaj gdzie oprogramowania jest multum i w tym dużo za free na potrzeby domowe.

Chwilę mnie niema ale za 15 minut jestem choćby świat się "walił", a nie za standardowe 1h-3h itd. 

Jakie byś polecił, na ten moment używam ventoy łatwo można klika systemów potestować :) nie podoba sie cyk następne ISO. ( chciałbym rozwiązanie dalej oprzeć na ventoy)
Czyli iso jakiegoś programu który z backup postawi system ;) free poprosze

Wcześniej jeszcze używałem strelec, do niektórych 
funkcji

PS. Jak macie rozwiązane instalowanie np 12 aplikacji bezpośrednio po formacie? 

próbowałem tworzyć .bat (silent mode /qn /s) aby automatem szły instalki, działało to tylko na wybrane .msi.

Z .exe

MinstAll - nie udało mi sie , ponieważ potrzeba silent key finder - nie znajduje KEY i po temacie z dana instalka...

Obraz

Obraz

W trakcie testów Silent Instal Bulider.

Obraz

Lecz też widzę ze nie do końca zapisuje wszystkie kliknięcia, kiedy " uczę" jak ma postępować przy instalacji.