zdzisiek24 Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 Że tak rzeknę coś głupiego. Już przy narodzinach człowiek jest skazany na śmierć więc czymże jest wobec tego użycie patcha czy cracka w systemach windows ? Mądremu pozostaje kopia a głupiemu reinstalka. Daje się przeżyć. my_g0t, nudzija, dj1 i 1 inny lubią to Cytuj
Alojz Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 Zdzichu Ty jak coś napiszesz to ten dziwny świat od razu jest nieco przyjemniejszy . Pozdrawiam kolego, oby więcej takich pociesznych forumowiczów . Nigdy się nie bać ale wcześniej myśleć , od taka zasada . Kopia to podstawa ludzie !!! Szczególnie dzisiaj gdzie oprogramowania jest multum i w tym dużo za free na potrzeby domowe. Chwilę mnie niema ale za 15 minut jestem choćby świat się "walił", a nie za standardowe 1h-3h itd. Cytuj
dj1 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2021 W dniu 27.11.2021 o 20:24, Alojz napisał: Zdzichu Ty jak coś napiszesz to ten dziwny świat od razu jest nieco przyjemniejszy . Pozdrawiam kolego, oby więcej takich pociesznych forumowiczów . Nigdy się nie bać ale wcześniej myśleć , od taka zasada . Kopia to podstawa ludzie !!! Szczególnie dzisiaj gdzie oprogramowania jest multum i w tym dużo za free na potrzeby domowe. Chwilę mnie niema ale za 15 minut jestem choćby świat się "walił", a nie za standardowe 1h-3h itd. Jakie byś polecił, na ten moment używam ventoy łatwo można klika systemów potestować nie podoba sie cyk następne ISO. ( chciałbym rozwiązanie dalej oprzeć na ventoy) Czyli iso jakiegoś programu który z backup postawi system free poprosze Wcześniej jeszcze używałem strelec, do niektórych funkcji PS. Jak macie rozwiązane instalowanie np 12 aplikacji bezpośrednio po formacie? próbowałem tworzyć .bat (silent mode /qn /s) aby automatem szły instalki, działało to tylko na wybrane .msi. Z .exe MinstAll - nie udało mi sie , ponieważ potrzeba silent key finder - nie znajduje KEY i po temacie z dana instalka... W trakcie testów Silent Instal Bulider. Lecz też widzę ze nie do końca zapisuje wszystkie kliknięcia, kiedy " uczę" jak ma postępować przy instalacji. j.kowalski83 lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi