stens Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2023 12 minut temu, pawelek1980 napisał(a): Skąd pobrać tego Tiny? Cytat magnet:?xt=urn:btih:2c35935e5c7caeb0c877a7800ff3483c618a21dc&dn=tiny11-2311&tr=http%3a%2f%2fbt1.archive.org%3a6969%2fannounce&tr=http%3a%2f%2fbt2.archive.org%3a6969%2fannounce&ws=http%3a%2f%2fia601200.us.archive.org%2f25%2fitems%2f&ws=http%3a%2f%2fia801200.us.archive.org%2f25%2fitems%2f&ws=https%3a%2f%2farchive.org%2fdownload%2f 3 minuty temu, SirGon napisał(a): Też dołanczam się dopytania i czy klucz od normalnego Win 11 będzie do niego pasował? Od normalnego, normalnie pasuje. LAGUNA lubi to Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2023 pobiorę i zobaczę jak to chodzi na starym laptopie Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2023 40 minut temu, pawelek1980 napisał(a): Skąd pobrać tego Tiny? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na końcu są linki ... zwykły i torrent. LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2023 Tutaj macie obraz ISO [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tiny11 is available as a 3.5 GB ISO file [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Albo tak [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Franz Maurer lubi to Cytuj
aszymbeher Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2023 Witajcie, mam oryginalny box z kluczem windows 8.1 wersja home. Z niej już dawno temu przeszedłem bezpłatnie na windows 10. Później bez problemu mogłem instalować czysty windows 10 kluczem z 8.1. Ostatnio bezpłatnie uaktualniłem win 10 na win 11. Wszystko się aktywowało z automatu. Czy teraz jak będę chciał zainstalować czystą wersję windows 11 to klucz normalnie zostanie zaakceptowany, czy muszę najpeirw instalować win 10 i potem uaktualniać do win 11? Z góry dziękuję za pomoc. LAGUNA lubi to Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2023 Nic nie musisz ... dziękować również. aszymbeher i LAGUNA lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2023 48 minut temu, aszymbeher napisał(a): Czy teraz jak będę chciał zainstalować czystą wersję windows 11 to klucz normalnie zostanie zaakceptowany, czy muszę najpeirw instalować win 10 i potem uaktualniać do win 11? Śmiało możesz instalować od razu Windows 11 ,klucz już jest zapisany. Nie musisz nic uaktualniać Nawet dysk jak by zaszła potrzeba możesz zmienić. aszymbeher lubi to Cytuj
ampa Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2023 Ostatnio były jakieś problemy z aktywacją ale to przy zmianie sprzętowej. U mnie się system nie aktywował...problem podobno znany ale nie wiem czy rozwiązany. LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2023 Teraz zmieniałem zasilacz i dyski (dlatego tak dla przykładu podałem ten dysk) aktywował się z automatu. Może się przyda to komuś jak coś. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Kosiara Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2023 Ja nawet ostatnio zmieniłem płytę główną i bez problemów się aktywował sam. LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2023 Było coś takiego o czym wspomniał @ampa winna była błędna aktualizacja. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ale chyba już został rozwiązany ten problem. Cytuj
SirGon Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2023 Czy można jeszcze kluczem od Win 10 aktywować Win 11? Cytuj
stens Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2023 Godzinę temu, SirGon napisał(a): Czy można jeszcze kluczem od Win 10 aktywować Win 11? Bez problemu, to miał przez chwilę Microsoft problem. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2023 Coś w wersji 23h2 po pierniczyli że tak napiszę Tutaj znalazłem ciekawą wzmiankę odnośnie tego. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Ryzenek Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2023 KB5032292 Windows 11 23H2 [Pobieranie aktualizacji i instrukcji] 22635.2776 Jeśli zainstalujesz ręcznie, będziesz potrzebować małego narzędzia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i wszystkich trzech plików: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA i Eleks lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2023 Sprawniejsze udostępnianie kontaktom Teams w Windows 11 23H2 (build 22635.2776 w Beta Channel) Po blisko dwutygodniowej przerwie, której powodem zapewne był luźniejszy tydzień ze Świętem Dziękczynienia w USA, Windows 11 Insider Preview powraca z nową kompilacją w Beta Channel. Wprowadza ona parę ulepszeń związanych z udostępnianiem, wprowadzaniem odręcznym, Menedżerem zadań i Ustawieniami. Dodano też jak zwykle trochę poprawek błędów. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 Copilot w zasobniku systemowym Windows 11 (build 23595 w Dev Channel) Po dwutygodniowej przerwie Windows 11 Insider Preview otrzymał dziś aktualizacje w kanałach Dev i Canary. Zaczynamy od tej pierwszej. Build 23595 umieszcza ikonę Copilota w nowym miejscu oraz wprowadza trochę ulepszeń związanych z udostępnianiem, wprowadzaniem odręcznym, Menedżerem zadań i Ustawieniami, a także poprawki błędów. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 A ja dziś znowu czuję w kościach niespodziankę od MS na koniec miesiąca . Aktualizacja Office z rana poleciała jak śmietana ... więc cóś może być również z wieczora. Ps Jeśli okaże się, że to tylko reumatyzm lub reakcja na nadchodzące śnieżyce poczuje się zawiedziony. LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 @zdzisiek24 Coś tam w kanarkach szykują Windows 11: nowości w kompilacji 26002 w Canary Channel Oszczędzanie energii W tej kompilacji do Windows 11 wchodzi nowe doświadczenie "Oszczędzanie energii" ("Energy Saver"), które rozszerza oszczędzanie baterii. To łatwy sposób, aby przedłużyć żywotność baterii i zmniejszyć użycie prądu poprzez obniżenie wydajności systemu. Oszczędzanie energii można włączyć w Szybkich ustawieniach na pasku zadań lub skonfigurować je, aby działało automatycznie, gdy procent naładowania baterii spadnie do określonego poziomu. Choć jest zoptymalizowane do [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] doświadczenie to można włączyć także wtedy, gdy PC jest podłączony do prądu (również komputer stacjonarny). Cytuj
w4sy1 Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 Siema panowie . Powiedzcie mi czym zbootowac pendrive'a albo telefon do dosa żebym bios zaktualizował. Mam w laptopie strasznie okrojony . Nie zawracalbym tyłka ale oficjalna aplikacja od Fujitsu nie obsługuje win 11. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 HP Smart instaluje się bez zezwolenia w Windows 10 i 11 Można by oczekiwać, że [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] oznacza brak bloatware i zewnętrznych aplikacji. Dobrze jednak wiemy, że od lat bywa inaczej. W menu Start można było napotkać takie kwiatki, jak [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy TikTok. Niedawno użytkownicy zauważyli jeszcze jedną aplikację, która nie powinna była się tam znaleźć. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak zainstalować DOS na USB? Aby utworzyć samostartujący pendrive (lub inne urządzenie USB) polecamy użycie programu Rufus. Rufus umożliwia szybką instalację DOS-a od Microsoftu lub też darmową wersję FreeDosa. zdzisiek24 lubi to Cytuj
w4sy1 Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2023 2 godziny temu, LAGUNA napisał(a): HP Smart instaluje się bez zezwolenia w Windows 10 i 11 Można by oczekiwać, że [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] oznacza brak bloatware i zewnętrznych aplikacji. Dobrze jednak wiemy, że od lat bywa inaczej. W menu Start można było napotkać takie kwiatki, jak [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy TikTok. Niedawno użytkownicy zauważyli jeszcze jedną aplikację, która nie powinna była się tam znaleźć. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pytałem z góry bo jeszcze nigdy nie bawiłem się dosem i flashowaniem biosu. A jeszcze z rootowanego telefonu to będę robił . Zobaczymy co wyjdzie Cytuj darude123 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 Najlepiej zrobić to z pendrajwa, zbootować pendrajwa z dosem i plikiem biosu. Wątpię żeby dos wykrył telefon podłączony pod usb. Cytuj LAGUNA Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 A to ci gratka dla fanów żużla Microsoft nie chce, byś używał paska zadań z Windows 10 w Windows 11 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj SirGon Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 17 godzin temu, LAGUNA napisał(a): Microsoft nie chce, byś używał paska zadań z Windows 10 w Windows 11 O niech to szlak M$ LAGUNA lubi to Cytuj LAGUNA Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 5 godzin temu, SirGon napisał(a): O niech to szlak Nic się nie martw każdy szlak jest do przetarcia. Microsoft odniósł się już do Windows 11 24H2 Miesiąc temu Microsoft wypuścił aktualizację [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], która może być ostatnim tak dużym wydaniem w ramach tej wersji systemu. Wiele źródeł mówi już bowiem o Windows 12, który rzekomo miałby ukazać się 3 lata po premierze Jedenastki zgodnie ze starą częstotliwością wydań kolejnych systemów. Nowe dane nie wykluczają jednak wydania dużej aktualizacji Windows 11 24H2. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj SirGon Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 57 minut temu, LAGUNA napisał(a): Nic się nie martw każdy szlak jest do przetarcia. No ja mam pasek zadań z prawej strony i już do niego tak się przyzwyczaiłem jak dawniej do paska zadań na dole.... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj LAGUNA Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 22 minuty temu, SirGon napisał(a): No ja mam pasek zadań z prawej strony i już do niego tak się przyzwyczaiłem jak dawniej do paska zadań na dole.... Fajnie to wygląda Windows 12 czy Windows 11 24H2? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj stens Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Czy można coś z tym zrobić, aby się nie pokazywało, bo takie upirdli.... że trzeba 3 razy kliknąć aby zamknąć. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj Ryzenek Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 KB5032288 Windows 11 23H2 i 22H2 [Pobieranie ręczne] 226×1.2792 jako opcjonalna aktualizacja [Teraz dla wszystkich] Znane problemy i poprawki: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pobierz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj Poprzednia 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Dalej Strona 85 z 156 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Ładowanie × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij https://winclub.pl/topic/41323-windows-11-og%C3%B3lna-dyskusja/ Więcej opcji udostępniania... Obserwujący 28
darude123 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 Najlepiej zrobić to z pendrajwa, zbootować pendrajwa z dosem i plikiem biosu. Wątpię żeby dos wykrył telefon podłączony pod usb. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 A to ci gratka dla fanów żużla Microsoft nie chce, byś używał paska zadań z Windows 10 w Windows 11 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
SirGon Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 17 godzin temu, LAGUNA napisał(a): Microsoft nie chce, byś używał paska zadań z Windows 10 w Windows 11 O niech to szlak M$ LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 5 godzin temu, SirGon napisał(a): O niech to szlak Nic się nie martw każdy szlak jest do przetarcia. Microsoft odniósł się już do Windows 11 24H2 Miesiąc temu Microsoft wypuścił aktualizację [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], która może być ostatnim tak dużym wydaniem w ramach tej wersji systemu. Wiele źródeł mówi już bowiem o Windows 12, który rzekomo miałby ukazać się 3 lata po premierze Jedenastki zgodnie ze starą częstotliwością wydań kolejnych systemów. Nowe dane nie wykluczają jednak wydania dużej aktualizacji Windows 11 24H2. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
SirGon Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 57 minut temu, LAGUNA napisał(a): Nic się nie martw każdy szlak jest do przetarcia. No ja mam pasek zadań z prawej strony i już do niego tak się przyzwyczaiłem jak dawniej do paska zadań na dole.... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2023 22 minuty temu, SirGon napisał(a): No ja mam pasek zadań z prawej strony i już do niego tak się przyzwyczaiłem jak dawniej do paska zadań na dole.... Fajnie to wygląda Windows 12 czy Windows 11 24H2? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj
stens Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Czy można coś z tym zrobić, aby się nie pokazywało, bo takie upirdli.... że trzeba 3 razy kliknąć aby zamknąć. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Ryzenek Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 KB5032288 Windows 11 23H2 i 22H2 [Pobieranie ręczne] 226×1.2792 jako opcjonalna aktualizacja [Teraz dla wszystkich] Znane problemy i poprawki: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pobierz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników