kris335111 Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2021 Witam. Kilka dni temu zainstalowałem Windows 11 z 10. Jak powrócić do WIN 10? Cytuj
ampa Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2021 System/Odzyskiwanie/wróć...oczywiście jeśli robiłeś aktualizację. W innym przypadku wgraj na czysto. kris335111 lubi to Cytuj
renatan Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2021 Godzinę temu, kris335111 napisał: Witam. Kilka dni temu zainstalowałem Windows 11 z 10. Jak powrócić do WIN 10? no tak to nie robimy aby zakladać dwa lub więcej tematów R95K, kris335111 i jarexpol lubią to Cytuj
Adiwin&& Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2021 Wyszedł update do 22468.1000 dla dev channel [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 lubi to Cytuj
egoiszt Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2021 A BETA wciąż 194 ... póki co nic sie krzaczy krzyczy nie sypie nie zgrzyta , drukuje , sterowniki OK , po prostu działa więc czekaMY na oficjala W11 Cytuj
tokacz Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2021 oficjalna ma podobno mieć numerek .252 Cytuj
MarcinGX Opublikowano 3 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Slodki_malin Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 Pojutrze premiera-trzeba zaczać już uroczystość oczekiwania Cytuj
ampa Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 Czyli co wyłączą to badziewie i użytkownicy którzy mają spadki (o których nie wiedzieli bo niby skąd) po takim zabiegu dostaną efektu wow i będą wychwalać system pod niebiosa jaki to on lepszy szybszy do gier jest Cytuj
VACek Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 6 godzin temu, MarcinGX napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] U mnie na AMD FX gry chodzą wydajniej na Win11 niż na 10 Cytuj
Adiwin&& Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 8 hours ago, MarcinGX said: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] u mnie jakos roznicy wzgledem win10 nie ma, nawet bym powiedział że delikatnie jakby lepiej na win11 gry chodzą, ale róznice nieznaczne a oczywiscie beta win11 instalowana na czysto Cytuj
egoiszt Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 Czy trzeba się wyrejestrować z kanału BETA w ustawieniach Insider aby otrzymać " oficjalną " wersje w11 - jak to ma wyglądać w przypadku gdy korzystamy z BETA kanału ?? Cytuj
Gość Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 WinZgroza 11 jeszcze dwa dni i premiera Cytuj
Adiwin&& Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 23 minutes ago, egoiszt said: Czy trzeba się wyrejestrować z kanału BETA w ustawieniach Insider aby otrzymać " oficjalną " wersje w11 - jak to ma wyglądać w przypadku gdy korzystamy z BETA kanału ?? oficjalna to pewno bedzie ta sama co beta, moze beta w srode dostanie 22000.254 a rtm bedzie 22000.194 Cytuj
egoiszt Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 Ale chodzi mi o kwestie samego wyjścia z insider by otrzymać finalną wersje ?? Cytuj
Gość Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 3 godziny temu, egoiszt napisał: Ale chodzi mi o kwestie samego wyjścia z insider by otrzymać finalną wersje ?? Bez paniki i gorączki też mam betę jak przyjdzie pora to się sprawdzi bo nie wiadomo co MS wymyśli albo będzie gładziutko albo będziemy kombinować okaże się w praniu. Cytuj
buryjan Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 22000.194 wydaje się być finalną wersją na dziś, czyli dzień przed premierą. Nawet Sklep MS Store nie ma już dopisku 'wersja zapoznawcza'. Jutro się przekonamy na 100%. Cytuj
Bogdan75 Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
TECHNO Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 Znawcy pisali że im gry szybciej chodzą Ogólnie to ja wiem że nic się nie zmieni względem windowsa 10 jeśli chodzi o gry bo dalej system korzysta z boosta do gier. Cytuj
BooyaK Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 11 minut temu, TECHNO napisał: Znawcy pisali że im gry szybciej chodzą Ogólnie to ja wiem że nic się nie zmieni względem windowsa 10 jeśli chodzi o gry bo dalej system korzysta z boosta do gier. Ja zauważyłem lekki wzrost po przesiadce na Win 11 Cytuj
TECHNO Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 7 minut temu, BooyaK napisał: Ja zauważyłem lekki wzrost po przesiadce na Win 11 Nie dziwota zainstalowałeś system na świeżo a od lat wszyscy korzystają z kopii bezpieczeństwa zamiast format sieknąć Cytuj
piosylant Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 Na serwisowym powróciłem do Win10. Na domowej "konsoli" Win11 nie przeszkadza tak bardzo. Ogólnie przeszkadza mi brak powiadomień aplikacji na pasku zadań. Takie programy jak NetSpeedMonitor stają się bezużyteczne. Pierwszy ekran Menu Start kopie po mordzie swoją bezsensownością, PPM na pasku zadań to jakiś żart, PPM w Eksploratorze to jakaś paranoja, a brak IE nie pozwala na konfigurację niektórych urządzeń. Do tego dostanie się do Menedżera zadań... Domowy służy mi tylko do Steama i nie boli brak tego czy owego, ale w serwisie uznałem, że to mój przystanek i wysiadłem. Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 @up Przejście z 7-ki to może być szok ale z 10-y ??? Przecież to jak przesiadka z kobyły na konia - łeb i zad na miejscu a że pod "spodem" trochę inaczej to przecież oczywiste Twoje "bolączki" akurat mnie nie przeszkadzają a menu start wręcz olśniewa. Można przypinać co się chce, nawet menadżer zadań. Troszkę więcej czasu i przywykniesz ... może nawet polubisz. Cytuj
Gość Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 Dzięki Bogu z pomocą przyjdzie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
MarcinGX Opublikowano 4 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 Uaktualnienie w wersji premierowej powinno się pojawić 5 października 2021 w godzinach popołudniowych (ok. 17:00 polskiego czasu). Pojawi się ono jako opcjonalna aktualizacja w usłudze Windows Update. Tego samego dnia powinny (nie jest to potwierdzona informacja) pojawić się na serwerach Microsoftu pliki ISO z Windowsem 11 dla zaawansowanych użytkowników, chcących zainstalować system na czysto. Cytuj
egoiszt Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 Ale tzn że mam wyjść z kanału BETA tj wyrejestrować urządzenie ? Cytuj
kp1971 Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 30 minut temu, egoiszt napisał: Ale tzn że mam wyjść z kanału BETA tj wyrejestrować urządzenie ? Będziesz stawiał system "na czysto"? Cytuj
egoiszt Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 Nie , stawiałem na czysto BETE Cytuj
kp1971 Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 1 minutę temu, egoiszt napisał: Nie , stawiałem na czysto BETE To będziesz musiał się wyrejestrować, chcąc zostać na stabilnej. egoiszt lubi to Cytuj
egoiszt Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 I wówczas po wyrejestrowaniu w WU pojawi się aktualka do " finalnej " wersji ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź