stens Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2025 22 minuty temu, LAGUNA napisał(a): Czy coś w ten deseń się dzieje u kogoś? Tak u mnie na Win JG11 IoT LTSC LAGUNA lubi to Cytuj
Patryk.P Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2025 13 godzin temu, darude123 napisał(a): U mnie teraz po kilku aktualizacjach mam tak że po logowaniu mam czarny ekran i trzeba czekać na pojawienie się pulpitu i reszty. U mnie tak samo (Windows 11 23H2) darude123 i LAGUNA lubią to Cytuj
darude123 Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2025 Któraś z ostatnich aktualizacji to musiała spowodować, ale która to nie wiem. U mnie to na 24h2 się dzieje. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2025 @darude123 Co prawda nie odnośnie tego ,ale ja miałem tak podobnie gdzieś to było w okolicach Luty/Marzec 2024 ze zdjęciami po aktualizacji za nic mi nie chciało otwierać/przeglądać zdjęć .Wgrałem nowy czysty system było to samo . Natomiast zrobiłem inacze do brakujących aktualizacji pobrałem je sobie sam z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co gdzie jest różnica nie mam pojęcia,ale wszystko zaczęło normalnie działać. Także możliwe że w waszym przypadku może być podobnie. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2025 6 godzin temu, Patryk.P napisał(a): U mnie tak samo (Windows 11 23H2) a u mnie nie Jeszcze taki dodatek: Pierwsza wielka aktualizacja dla systemów Microsoft w tym roku Niedawno, bo 14 stycznia, została wydana wielka aktualizacja systemów Windows 10 i 11 od firmy Microsoft. W ramach Patch Tuesday naprawiono 159 błędów, które dotyczyły głównie bezpieczeństwa użytkowników. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 i zdzisiek24 lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 18 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2025 Jaki fajny ten Windows Kolejny dzień, kolejny problem z Windows 11. Tym razem dotyczy funkcji BitLocker Z pewnością Windows 11 przejdzie do historii jako system operacyjny Microsoftu, który sprawiał najwięcej problemów użytkownikom. Bez przerwy pojawiają się kolejne problemy, a dużo z nich przynoszą własne aktualizacje Microsoftu. Najnowsza dotyczy mechanizmu BitLocker. A co się konkretnie dzieje? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zdzisiek24 lubi to Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 18 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2025 ▲ Oni już chyba tego nie ogarniają. Tylko czekać jak któregoś dnia połowa systemów nie wstanie. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 18 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2025 27 minut temu, zdzisiek24 napisał(a): Tylko czekać jak któregoś dnia połowa systemów nie wstanie. Nawet jak by się tak stało to wszystkich przeproszą i powiedzą że to nie "ich" wina tylko putina. Cytuj
plusik Opublikowano 18 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2025 Pionowy pasek zadań w Windows 11 dzięki Start11 – jak włączyć? Taki poradnik morze się przydać [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 18 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2025 Wyszukiwanie plików z AI zintegrowane z Windows 11 Windows 11 Insider Preview otrzymał w tym tygodniu aktualizację w Dev Channel. Build 26120.2992 (KB5050083) wprowadza przede wszystkim ulepszone wyszukiwanie oparte na sztucznej inteligencji i indeksowaniu semantycznym. Podobnie jak w przypadku wielu innych funkcji AI działających lokalnie, tak również ta jest ekskluzywna dla urządzeń klasy Copilot+ PC. Zobaczmy, co potrafi. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj
Kosa7 Opublikowano 18 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2025 Panowie szybki sposób na zablokowanie instalowania sterowników w windows 11 jakiś reg key albo coś w tym stylu zasady grup nie działają cały czas instaluje mi swoje sterowniki Cytuj
LAGUNA Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 Najszybszy sposób to nie instalować Windowsa. Taka metoda coś da,ale one i tak prawdopodobnie będą wracać. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Kosa7 Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 Godzinę temu, LAGUNA napisał(a): Najszybszy sposób to nie instalować Windowsa. Taka metoda coś da,ale one i tak prawdopodobnie będą wracać. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To raczej nie działa bo tam opisane są właśnie zasady grupy niby jest tam opcja ze sterownikami żeby nie instalowal ale od karty nvidia cały czas instaluje Cytuj
ampa Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 A nie masz czasami tego programu od zielonych? bo to on może instaluje. Cytuj
Kosa7 Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 Nie sam sterownik graficzny nigdy nie instaluje tego geforce experience Cytuj
ampa Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 A we właściwościach systemu/ ustawienia instalacji urządzeń? Cytuj
LAGUNA Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zobacz ewentualnie jeszcze tak: niby proste ale może okazać się skuteczne. Jak wyłączyć sterownik karty graficznej? Kliknij prawym przyciskiem myszy menu Start i wybierz Menedżer urządzeń. Alternatywnie naciśnij klawisze Win + R, wpisz „devmgmt. msc” i naciśnij Enter. W menu po lewej stronie w sekcji „Karty graficzne” kliknij prawym przyciskiem myszy kartę graficzną i kliknij Wyłącz urządzenie. Cytuj
Kosa7 Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 3 godziny temu, ampa napisał(a): A we właściwościach systemu/ ustawienia instalacji urządzeń? Jakich aktualnie używasz sterowników i czy masz problemy czasami w grach że sterownik ekranu przestał działać? Cytuj
ampa Opublikowano 20 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2025 Mam najnowsze sterowniki i nie mam problemów aby sterownik przestał odpowiadać. Cytuj
Dziadek13 Opublikowano 20 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2025 Może spróbuj przeładować sterowniki grafiki jak ci przestanie odpowiadać lub inne felery np CTRL+WIN+SHIFT+B Cytuj
Kosa7 Opublikowano 20 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2025 Dzięki za wasze porady ale to półśrodki jakies no nic trzeba czekac na jakies stabilne sterowniki od nvidia w 2025 roku Cytuj
Slodki_malin Opublikowano 21 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2025 U mnie Windows 11 od dwóch lat bezproblemowo ! LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 22 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2025 Nowa aktualizacja Windows 11 budzi kontrowersje Microsoft wypuścił kolejną aktualizację Windows 11 (wersja 24H2). Jest obowiązkowa dla wszystkich, którzy korzystają z wersji Home i Pro. Nie da się jej pominąć ani zablokować. To, że nie da się jej pominąć to nic, najgorsze jest to. że sama instalacja aktualizacji może potrwać nawet kilka godzin. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zdzisiek24 lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 22 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2025 @zdzisiek24 bałeś się że nie ogarniają a "Oni" usprawniają. Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 22 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2025 Widać jak usprawniają. Dzięki "punktom kontrolnym" aktualizacje miały być chudsze i szybsze a tu proszę ... nawet 3 godziny. Śmiać się czy płakać ? Cytuj
ampa Opublikowano 22 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2025 Kilka godzin? u kogo to tyle trwało? Nie pamiętam ale u mnie jakieś max (duży max) z dziesięć minut. Chyba że im chodzi o aktualizację do 24H2 a nie ostatnią. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 22 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2025 No mowa o 24H2 a tutaj kolejna nowość jak ktoś zainteresowany. Microsoft z kolejną propozycją dla użytkowników Windows 10. Mogą przeskoczyć na Windows 11 24H2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj
leven Opublikowano 23 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2025 W dniu 22.01.2025 o 09:59, LAGUNA napisał(a): Nowa aktualizacja Windows 11 budzi kontrowersje Microsoft wypuścił kolejną aktualizację Windows 11 (wersja 24H2). Jest obowiązkowa dla wszystkich, którzy korzystają z wersji Home i Pro. Nie da się jej pominąć ani zablokować. To, że nie da się jej pominąć to nic, najgorsze jest to. że sama instalacja aktualizacji może potrwać nawet kilka godzin. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A jaki to numer aktualizacji tak długo się instaluje ? Nie umiem się doczytać Cytuj Franz Maurer Opublikowano 23 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2025 @ampa na takich stronach specjalnie tak piszą, aby były wyświetlenia, niestety clickbaitowe tytuły w dzisiejszych czasach są w modzie a pewnie przy dysku m.2 nvme taka aktualizacja zainstaluje się w ciągu 5/10 min tak jak piszesz. Cytuj LAGUNA Opublikowano 23 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2025 47 minut temu, leven napisał(a): A jaki to numer aktualizacji tak długo się instaluje ? Nie umiem się doczytać Nie musisz szukać ona Ciebie sama znajdzie Cytuj Poprzednia 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 Dalej Strona 128 z 156 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Ładowanie × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij https://winclub.pl/topic/41323-windows-11-og%C3%B3lna-dyskusja/ Więcej opcji udostępniania... Obserwujący 28
Franz Maurer Opublikowano 23 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2025 @ampa na takich stronach specjalnie tak piszą, aby były wyświetlenia, niestety clickbaitowe tytuły w dzisiejszych czasach są w modzie a pewnie przy dysku m.2 nvme taka aktualizacja zainstaluje się w ciągu 5/10 min tak jak piszesz. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 23 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2025 47 minut temu, leven napisał(a): A jaki to numer aktualizacji tak długo się instaluje ? Nie umiem się doczytać Nie musisz szukać ona Ciebie sama znajdzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników