Skocz do zawartości

Windows 11 - ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@darude123  Co prawda nie odnośnie tego ,ale ja miałem tak podobnie  gdzieś to było w okolicach Luty/Marzec 2024 ze zdjęciami po aktualizacji za nic mi nie chciało  otwierać/przeglądać zdjęć .Wgrałem nowy czysty system było to samo .

Natomiast zrobiłem inacze do brakujących aktualizacji pobrałem je sobie sam z  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Co gdzie jest różnica nie mam  pojęcia,ale wszystko zaczęło  normalnie działać.

Także możliwe że w waszym przypadku może być podobnie.

Opublikowano
6 godzin temu, Patryk.P napisał(a):

U mnie tak samo (Windows 11 23H2)

a u mnie nie :)

Jeszcze taki dodatek:

Pierwsza wielka aktualizacja dla systemów Microsoft w tym roku 

Niedawno, bo 14 stycznia, została wydana wielka aktualizacja systemów Windows 10 i 11 od firmy Microsoft. W ramach Patch Tuesday naprawiono 159 błędów, które dotyczyły głównie bezpieczeństwa użytkowników. 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

JanKo66 i zdzisiek24 lubią to
Opublikowano

Jaki fajny ten Windows :P

Kolejny dzień, kolejny problem z Windows 11. Tym razem dotyczy funkcji BitLocker
Z pewnością Windows 11 przejdzie do historii jako system operacyjny Microsoftu, który sprawiał najwięcej problemów użytkownikom. Bez przerwy pojawiają się kolejne problemy, a dużo z nich przynoszą własne aktualizacje Microsoftu. Najnowsza dotyczy mechanizmu BitLocker. A co się konkretnie dzieje?

zdzisiek24 lubi to
Opublikowano
27 minut temu, zdzisiek24 napisał(a):

Tylko czekać jak któregoś dnia połowa systemów nie wstanie.        :laie_67:

Nawet jak by się tak stało to wszystkich przeproszą i powiedzą że to nie "ich" wina tylko putina.

Opublikowano

Wyszukiwanie plików z AI zintegrowane z Windows 11
Windows 11 Insider Preview otrzymał w tym tygodniu aktualizację w Dev Channel. Build 26120.2992 (KB5050083) wprowadza przede wszystkim ulepszone wyszukiwanie oparte na sztucznej inteligencji i indeksowaniu semantycznym. Podobnie jak w przypadku wielu innych funkcji AI działających lokalnie, tak również ta jest ekskluzywna dla urządzeń klasy Copilot+ PC. Zobaczmy, co potrafi.

JanKo66 lubi to
Opublikowano

Najszybszy sposób to nie instalować Windowsa.

Taka metoda coś da,ale one i tak prawdopodobnie  będą wracać.

Opublikowano
Godzinę temu, LAGUNA napisał(a):

Najszybszy sposób to nie instalować Windowsa.

Taka metoda coś da,ale one i tak prawdopodobnie  będą wracać.

To raczej nie działa bo tam opisane są właśnie zasady grupy niby jest tam opcja ze sterownikami żeby nie instalowal ale od karty nvidia cały czas instaluje

Opublikowano

Zobacz ewentualnie jeszcze tak:

niby proste ale może okazać się skuteczne.

Jak wyłączyć sterownik karty graficznej?
Kliknij prawym przyciskiem myszy menu Start i wybierz Menedżer urządzeń. Alternatywnie naciśnij klawisze Win + R, wpisz „devmgmt. msc” i naciśnij Enter. W menu po lewej stronie w sekcji „Karty graficzne” kliknij prawym przyciskiem myszy kartę graficzną i kliknij Wyłącz urządzenie.

Opublikowano
3 godziny temu, ampa napisał(a):

A we właściwościach systemu/ ustawienia instalacji urządzeń?

Jakich aktualnie używasz sterowników i czy masz problemy czasami w grach że sterownik ekranu przestał działać?

Opublikowano

Nowa aktualizacja Windows 11 budzi kontrowersje
Microsoft wypuścił kolejną aktualizację Windows 11 (wersja 24H2). Jest obowiązkowa dla wszystkich, którzy korzystają z wersji Home i Pro. Nie da się jej pominąć ani zablokować.
To, że nie da się jej pominąć to nic, najgorsze jest to. że sama instalacja aktualizacji może potrwać nawet kilka godzin.

zdzisiek24 lubi to
Opublikowano

No mowa o 24H2

a tutaj kolejna nowość jak ktoś zainteresowany.

Microsoft z kolejną propozycją dla użytkowników Windows 10. Mogą przeskoczyć na Windows 11 24H2

JanKo66 lubi to
Opublikowano
W dniu 22.01.2025 o 09:59, LAGUNA napisał(a):

Nowa aktualizacja Windows 11 budzi kontrowersje
Microsoft wypuścił kolejną aktualizację Windows 11 (wersja 24H2). Jest obowiązkowa dla wszystkich, którzy korzystają z wersji Home i Pro. Nie da się jej pominąć ani zablokować.
To, że nie da się jej pominąć to nic, najgorsze jest to. że sama instalacja aktualizacji może potrwać nawet kilka godzin.

A jaki to numer aktualizacji tak długo się  instaluje ? Nie umiem się doczytać :P