Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam jak w temacie.

Czy Panowie Szarża Przednia może pozbawić ósemkę ze zbędnych pierdół typu podwójny ekran, boczny pasek informacyjny, Defender, Update, Box  i innych niepotrzebnych rzeczy. Taki mod tylko np. z wordem               i przeglądarką?

Czy jest to możliwe? Pozdrawiam

Posted
41 minut temu, jkaw napisał:

Witam jak w temacie.

Czy Panowie Szarża Przednia może pozbawić ósemkę ze zbędnych pierdół typu podwójny ekran, boczny pasek informacyjny, Defender, Update, Box  i innych niepotrzebnych rzeczy. Taki mod tylko np. z wordem               i przeglądarką?

Moda nie bedzie.

Posted
34 minuty temu, jkaw napisał:

Witam jak w temacie.

Pozbawić nie ale wyłączyć "gadżety" tak.

Posted
11 godzin temu, GT500s napisał:

Pozbawić nie ale wyłączyć "gadżety" tak.

Jeżeli są systemy maksymalnie pozbawione tylu niepotrzebnych "gadżetów"? Takie odchudzone śmigają fantastycznie. To znaczy, że ósemka jest za trudna do tego rodzaju modyfikacji?

Posted
Witam jak w temacie.
Windows 8.1 Extreme od Sromotnika i będziesz zadowolony praktycznie wszystko jest wycięte i jest zoptymalizowane default_wink.png

Wysłane z mojego IN2013 przy użyciu Tapatalka

starcraft2fan likes this
Posted
5 godzin temu, Franz Maurer napisał:

Windows 8.1 Extreme od Sromotnika i będziesz zadowolony praktycznie wszystko jest wycięte i jest zoptymalizowane [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wysłane z mojego IN2013 przy użyciu Tapatalka

Dzięki. Wypróbuję.Pozdrawiam.

Franz Maurer likes this
Posted
W dniu 17.05.2021 o 19:38, jkaw napisał(a):

Witam jak w temacie.

Możesz przetestować mojego moda.

Posted
W dniu 9.01.2023 o 22:41, Hip3r napisał(a):

Możesz przetestować mojego moda.

Zainstalowałem Twojego moda. Rzeczywiście jest to kastrat? Bo nie wygląda.

Posted
18 minut temu, magg napisał(a):

Zainstalowałem Twojego moda. Rzeczywiście jest to kastrat? Bo nie wygląda.

x32 tak, x64 nie. 

Posted
10 minut temu, magg napisał(a):

Ściągnąłem wersje x32. Masz tez x64?

Mam ale wersja x64 nie jest okrojona. x32 ma usunięte dość sporo ale rzeczy z których się raczej nie korzysta na sprzęcie na którym chcę się zainstalować Windows 8.1 x32.

Posted
31 minut temu, Hip3r napisał(a):

Mam ale wersja x64 nie jest okrojona. x32 ma usunięte dość sporo ale rzeczy z których się raczej nie korzysta na sprzęcie na którym chcę się zainstalować Windows 8.1 x32.

Chciałem ściągnąć wersje SROMa ale linki wygasły (?)
Na chwile obecna wszystko działa OK. Problem jest z ograniczenie pamięci RAM w systemie.

Posted
3 godziny temu, Hip3r napisał(a):

Właśnie zaliczyłem BSODa na ntoskrnl.exe+e3724

Posted
9 godzin temu, magg napisał(a):

Chciałem ściągnąć wersje SROMa ale linki wygasły (?)
Na chwile obecna wszystko działa OK. Problem jest z ograniczenie pamięci RAM w systemie.

Ling od @srom-otnik-a działa.[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted
9 godzin temu, magg napisał(a):

Właśnie zaliczyłem BSODa na ntoskrnl.exe+e3724

A zainstalowałeś wszystkie sterowniki? 

Posted
W dniu 1.09.2023 o 06:20, wbak1102 napisał(a):

Ling od @srom-otnik-a działa.[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Dziękuję. Jakoś nie przypadł mi do gustu. Okienka jak w W7, w ale nie jest wydajniejszy, uruchamia się "dziwnie" z migającym logo logowania, sterowniki do grafy powodują czarny ekran...

Czy win10 rzeczywiście kiepsko działa na zwykłym dysku HDD?