Jachwe Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 Witam! Miałem podzielony dysk na 2 partycje na jednej był windows 8.1 na drugiej win10 po jak teraz usunąć partycje. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 A może tak konkretniej !? Jakie partycje chcesz usunąć ? dwie pierwsze ? , dwie ostatnie ? ,czy wszystkie ? bo ostatnią widać masz już usuniętą . Wszystko to możesz zrobić w zarządzaniu dyskami ale radziłbym Ci trochę liznąć wiadomości na ten temat. Cytuj
Jachwe Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 chce to nieprzydzielone miejsce dodac do C Usunołem przez przypadek ta systemowa 350MB i teraz komputer mi nie włacza jak to mam naprawic pomożcie Cytuj
renatan Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 tu masz program i to portable w systemie to nie zrobisz Cytuj
Jachwe Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 Teraz juz na komputer nie wejde pomocy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jestem zielony usunołem ta system 350MB i nie dziala teraz nic [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zna sie ktos na komputerach zeby to naprawić Matka mnie zabije Cytuj
Jachwe Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 Ile bedzie kosztowac naprawa w serwisie tego? Cytuj
renatan Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 a kto Ci kazał usuwac głupie 350 MB ?? mówiłeś że chcesz przyłaczyc tą nieprzydzieloną jarexpol lubi to Cytuj
Jachwe Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 Tak ale wcislem przez przypadek usun i poszlo teraz nic nie dziala Cytuj
renatan Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a tak z ciekawości masz na penie czy dyskietce system ? Cytuj
Jachwe Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 Nie mam Jestem uziemiony zostałem bez komputera Cytuj
vegeta80 Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 To zostaje serwis. Jak to mamy komputer to masz przej...ne Cytuj
renatan Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 ja bym walczył [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jarexpol lubi to Cytuj
Jachwe Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 Jestem zielony dostalem komputer od matki na urodziny Cytuj
Jachwe Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 Kolega sasiad ma komputer to czy da sie pobrac system z internetu Cytuj
Gość Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 Piszesz chaotycznie i do puki nie wyjaśnisz konkretnie to nie dotykaj tego laptopa. 1 - Masz tam na dysku jakieś ważne dane ? 2 - Jaki system był jako pierwszy WIN 8.1 czy WIN 10 ? dasz odpowiedz będziemy dalej jechali z "v koksem " . Wszystko idzie zrobić no prawie wszystko. Cytuj
Jachwe Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 Jestem u kolegi teraz pobieramy system ze strony microsoft Mam na moim dysku wazna gre metin 2 i multihack wazne pliki ktore juz sa niedostepne w internecie Cytuj
Gość Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 27 minut temu, Jachwe napisał: Jestem u kolegi teraz pobieramy system ze strony microsoft Mam na moim dysku wazna gre metin 2 i multihack wazne pliki ktore juz sa niedostepne w internecie No i co zrobisz !? Skasujesz wszystko i będzie po ptakach A tak pomyśleć szarymi komórkami co ? A po co ja Ci zadaje te pytania co ? dla jaj ? Tą grę to możesz sobie w buty wrzucić z nią to najmniejszy problem ale jak masz tam jakieś ważne dokumenty to warto to odzyskać co ?. Zanim coś zaczniecie " grzebać " w nim to wypnij ten swój dysk podłącz do kompa kolegi i zgraj sobie te ważne dane a potem hulaj dusza piekła nie ma . Nie było trzeba usuwać tego co nie potrzeba skasowałeś " rozruch " WIN to tak jak byś w samochodzie wywalił stacyjkę no masz " babo placek " . Cytuj
Jachwe Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 Ale na dysku mam wazny multihack do hakowania metina i tego juz nie ma nigdzie w internecie To musze wyjac dysk z kimputera ? Jestem zielony To mi kolega pomoze on bardziej sie zna na tym Cytuj
Gość Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 Teraz, Jachwe napisał: Ale na dysku mam wazny multihack do hakowania metina i tego juz nie ma nigdzie w internecie No to masz to sobie odzyskać tak jak Ci napisałem a i nie musisz mieć nawet drugiego laptopa do tego tylko paluszka z systemem jaki tam miałeś jako nr. 1 i drugiego paluszka do zgrania danych. Lub paluszka z live linux i drugi do zgrania danych a jak nie masz drugiego palucha to robisz partycje na swoim dysku kopiujesz tam swoje dane robisz format dysku ( partycji ) bez tej z Twoją kopią instalujesz system ,przerzucasz dane kasujesz tą z kopią łączysz z główną i po ptakach. Cytuj
Jachwe Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 Mówi ze ma pendriva z programem ventoy i bedzie mi na nowo wgrywac zobacze jak to pojdzie Cytuj
jarexpol Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 Poczytaj. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pobierz. Lub. Zrób. Cytuj
Jachwe Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 Wssystko sie udalo wgrał mi na nowo przez program ventoy i stary systtem jest w folderze windows.old Cytuj
renatan Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 a nie było możliwosci : wgraj z zachowaniem plików i ustawień ? Cytuj
Jachwe Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 Nie wiem on mi to robil i mówil ze tak bedzie najszybciej ja jestem zielony Cytuj
zalko Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 cześć Wszystkim....mam podobną sytuację. Muszę powiększyć C: ale przeszkadza mi Partycja Odzyskiwania. Aomei Partition nie chce połaczyć ani zmienić kolejności partycji (jeśli w ogóle można). Jaka porada z waszej strony ...czy mogę usunąć partycję odzyskiwania bez konskewencji ?? Poza tym nie wiem dlaczego jest ona pomiędzy C i D ?? Dysk C powiększam pod Win 11- wymóg min 64 GB , więc czy w ogóle muszę to robić gdyż mam prawie 97 GB ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
ampa Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 Kto robi tak małą partycję systemową, najmniejszy dysk 120GB wystarcza na system a tu duży dyski taka mała partycja. Ja bym przeniósł pliki z D na E i wtedy coś próbował. Dodatkowo zaszyfrowane...mogą być problemy...wszyscy chyba w CIA lub NASA pracują że wszystko zaszyfrowane mają zalko lubi to Cytuj
zalko Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 szlag z tym szyfrowaniem chyba tego nie wyłączyłem....natomiast myślałem że ok 100Gb wystarczy dla systemu. Pomijając CIA co z tym powiększeniem ?? Cytuj
stens Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 Partycje odzyskania możesz usunąć i połączyć te partycje, ale potem zrób sobie obraz partycji systemowej. Cytuj
ampa Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 Jak D opróżnisz to usuwasz, usuwasz też odzyskiwania i możesz wtedy próbować powiększyć c o tyle ile ci trzeba, tylko nie pamiętam czy z tego nieprzydzielonego wtedy miejsca nie będziesz musiał zrobić partycji i jak się to ma do szyfrowania. Cytuj
zalko Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 Właśnie odszyfrowuję całość, natomiast na D mam zainstalowane aplikacje więc.... Ponoć Patition Magic to ogarnie ale to nie moje zdanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi