Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, ma ktoś lub wie gdzie mogę znaleźć, może wie jak zrobić office 2013 x64 pl portable?

Wysłane za pomocą Commodore 64

Jeśli jeszcze aktualne mam Offica 2007 PL portable (za pewne x86). Jak coś pisz na PW.

Raczej na 99,9% nie istnieje wersja portable Office 2013 - 2003, 2007, spotkałem też jedną jedyną 2010 x86, na tym koniec.

Ja od kilku lat posiadam Office 2007 PL portable jeśli jest zainteresowanie to udostępnię na forum.

Posted

Jeśli jeszcze aktualne mam Offica 2007 PL portable (za pewne x86). Jak coś pisz na PW.

Ja od kilku lat posiadam Office 2007 PL portable jeśli jest zainteresowanie to udostępnię na forum.

Dawajcie :) zobaczymy

Posted

Office 2003, 2007, 2010(wszystko wersje x86) były portable w polskiej wersji językowej. Kto ma jeszcze w swoich zasobach niech wrzuca do jakiegoś hostingu i udostępni linki.

Dokładnie [emoji1]

Posted

Malwarebytes wykrył w wordzie Trojan.Passwords.FD

Mam ten program już kilka ładnych lat uruchamiam go na swoim jak i innych komputerach i nigdy nie było jakiegoś "zarażenia", a ten trojan to pewnie jakiś plik, który aktywuje tego Offica i jak większość plików tego typu programy zabezpieczające widzą go jako wirusa.

Posted

Czy Office 2007 PL portable uruchamia się Wam na Windows 10 Pro - bo u mnie nie 

Na pewno uruchamia się na W7 W8 i W8.1. Na tych systemach z nim pracowałem. Z W10 nie wiem nie używam tego systemu

Posted

wiem juz jak zrobic portable office x64 2013 pl

ale nie wiem jeszcze jak przeniesc aktywacje do portable

Jak się robi portable?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information