QXAZ Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Mam aktualnie W7 (jak dobrze kojarzę to od sromotnika w skróci BN w nazwie), przymierzam się do W10, ale taki sprzęt posiadam: ga-g31m-s2d geforce 9600 gt xeeon 5450 3.00 ghz 4 gb ram ddr2 dysk hdd sata maxtor 320gb chwilowo tskże sprawia mi problemy zasilacz 250w który od ponad roku działał na granicy mocy, a teraz już z niego życie ulatuje także raczej szybka wymiana mnie czeka jest to sprzęt bardzo słaby ale zawsze myślę o wydajności, a przy tym sprzęcie myślę że jednak W7 lepiej by się spisywał jeśli jakieś gierki chciałbym dla zabicia czasu odpalić Z góry dziękuję za wszelkie pokierowanie w temacie Cytuj
srom-otnik Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 15 minut temu, QXAZ napisał: Mam aktualnie W7 (jak dobrze kojarzę to od sromotnika w skróci BN w nazwie) SROM-otnik nie zrobił nic o nazwie BN... jarexpol lubi to Cytuj
QXAZ Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Średnio kojarzę, ale z nazwy to coś takiego było [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mam też na oku W10 LTSC ale wiem że raczej byłby to tylko system do "prac codziennych" i internetu Cytuj
dizelek Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Sam się zastanawiałem nad 10 do starego sprzętu jest wątek z wczoraj. Bez dysku ssd nie ma co podchodzić nawet do 10, do tego 4gb to jest takie minimum, minimum. I nie wiadomo jak z tym twoim xeonem czy nie będzie cyrków pod 10. Lepiej zostać na 7. Cytuj
Adiwin&& Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Polecam zostać na 7, jak już zmian potrzebujesz to wgraj sobie 8.1, powinno chodzić tak samo jak win7 Cytuj
Franc Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Mr.T zrobił kiedyś moda Win7 z BN w nazwie .... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi