sebcio76 Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 13 minut temu, Miastowy napisał: Żeby jeszcze linki działały
Miastowy Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możliwe hasło przy wypakowywaniu - basewin.pl sebcio76 lubi to
sebcio76 Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 25 minut temu, Miastowy napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możliwe hasło przy wypakowywaniu - basewin.pl Czy tą sumę kontrolną też pobrać ? Do czego to jest wogóle hehe ?
Miastowy Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 Nie trzeba... przynajmniej ja nigdy tego nie robiłem. Dobra, w skrócie Ci powiem co i jak - jak zainstalujesz system, sterowniki sobie zaaktualizuj przez SDI: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jeżeli nie zainstaluje Ci wszystkich bo może tak być, szukasz w sieci przez ID sprzętu, przykład: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - najlepiej wszystko przez inf instalować ale widzę, że dla Ciebie może to być zbyt duże wyzwanie. Jeśli nie masz klucza do 8.1 używasz aktywatora KMS. Na forum tego jest masa, poczytaj a się dowiesz co i jak. Wszystko.
sebcio76 Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 Taki błąd mam Program Rufus wyświetla komunikat "ten obraz nie jest bootowalny lub używa kompresji sektora rozruchowego nie wspieranej przez Rufusa..." Ten obraz iso pobrałem
kamiloxf Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 46 minut temu, sebcio76 napisał: Taki błąd mam Program Rufus wyświetla komunikat "ten obraz nie jest bootowalny lub używa kompresji sektora rozruchowego nie wspieranej przez Rufusa..." Ten obraz iso pobrałem a plik rozpakowałeś z archiwum ?
sebcio76 Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 14 minut temu, kamiloxf napisał: a plik rozpakowałeś z archiwum ? Ok poszło a czy ten nowy dysk ssd muszę sformatować przed wgraniem nowego wina ?
Nieobecny Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 Nie, zrobisz to w trakcie instalacji systemu. 5 godzin temu, Darom napisał: Do windows 7 i wszystkich pozostałych nie znajdziesz sterowników tak łatwo bo są to systemy już nie wspierane i nie otrzymują aktualizacji. Są dziurawe jak ser szwajcarski i podatne na ataki hakerskie. To się uśmiałem. Sterowniki do 7 gen bez problemu dla Win 7 i 8.1. Nie otrzymują aktualizacji? - do stycznia 2023. Dziurawe? - nie bardziej, a często mniej niż Win 10. Przechodząc do meritum sprawy. @sebcio76 - instaluj Win 10, bo nie dasz sobie rady ze starszym systemem i ten laptop nie jest zbyt szczęśliwy do tego rodzaju operacji. Adiwin&& lubi to
Adiwin&& Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 4 hours ago, Darom said: Chłopie nad czym się tutaj zastanawiać. Do windows 7 i wszystkich pozostałych nie znajdziesz sterowników tak łatwo bo są to systemy już nie wspierane i nie otrzymują aktualizacji. Są dziurawe jak ser szwajcarski i podatne na ataki hakerskie. Zainstaluj sobie Windows 10 , zainstaluj najnowsze sterowniki i wszystko będzie hulać. System będzie zawsze aktualny i wszystko będzie Ci szybko działało na dysku SSD. XD? win7 jest wspierany do 2023 jak to 7gen laptop to raczej wiekszosc jak i nie wszystkie drivery będą Ja sam uzywam win7 ale na desktopie z ryzenem 2gen i jakoś mam drivery wszystkie + aktualizacje - smiga lepiej od 10
sebcio76 Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 4 godziny temu, Miastowy napisał: Nie trzeba... przynajmniej ja nigdy tego nie robiłem. Dobra, w skrócie Ci powiem co i jak - jak zainstalujesz system, sterowniki sobie zaaktualizuj przez SDI: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jeżeli nie zainstaluje Ci wszystkich bo może tak być, szukasz w sieci przez ID sprzętu, przykład: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - najlepiej wszystko przez inf instalować ale widzę, że dla Ciebie może to być zbyt duże wyzwanie. Jeśli nie masz klucza do 8.1 używasz aktywatora KMS. Na forum tego jest masa, poczytaj a się dowiesz co i jak. Wszystko. Nie mogę pobrać tego SDI jakiś pomysł ? System wgrany ale brak sieci wifi
mitpio Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 Nie mogę pobrać tego SDI jakiś pomysł ? System wgrany ale brak sieci wifi A pisałem wgraj 10 to słuchasz innych, wszystko byś miał zanim byś go odpaliłWysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
sebcio76 Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 1 minutę temu, mitpio napisał: A pisałem wgraj 10 to słuchasz innych, wszystko byś miał zanim byś go odpalił Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka A teraz mogę wgrać 10 ?
Widzior Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 7 minut temu, sebcio76 napisał: A teraz mogę wgrać 10 ? Nie, teraz tylko DOS 6.22 ci został Miastowy lubi to
Miastowy Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 Matko... mówiłem, że rady sobie z tym nie dasz. Zbyt skomplikowana operacja - ściągnąć program. Zainstaluj zdychę i spokój (do czasu założenia tematu - laptop muli co robić)
mitpio Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 No a czemu nie?Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu TapatalkaŚciągnij program Rufus tam masz opcję wyboru systemu ściągasz nim i wrzucasz na pena a potem stawiasz system oczywiście musisz mieć aktywną opcję instalacji z pena[emoji6]Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
Nieobecny Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 48 minut temu, mitpio napisał: Ściągnij program Rufus tam masz opcję wyboru systemu ściągasz nim i wrzucasz na pena a potem stawiasz system oczywiście musisz mieć aktywną opcję instalacji z pena Za trudne. Microsoft daje narzędzia, ale ludzie nie korzystają MCT: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] mitpio lubi to
mitpio Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 Za trudne. Microsoft daje narzędzia, ale ludzie nie korzystają MCT: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W sumie. Ale to żeś też pewnie mu zamotał[emoji6]Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
Nieobecny Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 2 minuty temu, mitpio napisał: Ale to żeś też pewnie mu zamotał Na to już nic nie poradzę. Dlatego ja wszystkim co nie są średnio zaawansowani albo ambitni, polecam do instalacji Win 10 na sprzętach od 7 gen Intela i od 1 gen Ryzen AMD. Nie gwarantuje to całkowitej bezproblemowości, ale jakoś tam dadzą radę i jakoś będzie działać. mitpio lubi to
mitpio Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 Pamiętam zaczynałem od win 95 z tamtym to dopiero by była jazda dla co niektórych[emoji1][emoji1][emoji1]Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
sebcio76 Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 Panowie a innym programem nie da się pobrać sterowników ? Czy jest może jakaś okrojony sprawdzony win 10 ?
Nieobecny Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 Windows 10 pobierze sterowniki. mitpio lubi to
mitpio Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 Przecież pisałem że dziesiątka sama ci dogra wszystko a potem możesz ewentualnie resztę pobrać i zainstalować ale z tego to chyba tylko stery do grafy[emoji31]Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
sebcio76 Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 Ale mi chodzi o ten win 8.1 skąd do niego sterowniki ? 10 wiem że sama pobierze
mitpio Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 Ale mi chodzi o ten win 8.1 skąd do niego sterowniki ? 10 wiem że sama pobierze Po co ci system który jest już przestarzały? Dziesiątkę możesz tak sobie skonfigurować że będzie nie tylko wyglądała jak np siódemka ale i pod siebie resztę ale twój wybór[emoji6]Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
BartAcid Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 Klikasz, ściągasz, rozpakowujesz, uruchamiasz odpowiednie dla systemu (32bit lub x64 dla 64bit), klikasz zaznacz wszystko i zainstaluj i czekasz aż skończy. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Masz zainstalowane wszystkie sterowniki w zwykle najnowszysch wersjach. Nie ważne, czy W7, W8.1 czy W10. Działa dla każdego systemu. sebcio76 lubi to
sebcio76 Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 Godzinę temu, BartAcid napisał: Klikasz, ściągasz, rozpakowujesz, uruchamiasz odpowiednie dla systemu (32bit lub x64 dla 64bit), klikasz zaznacz wszystko i zainstaluj i czekasz aż skończy. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Masz zainstalowane wszystkie sterowniki w zwykle najnowszysch wersjach. Nie ważne, czy W7, W8.1 czy W10. Działa dla każdego systemu. Dzięki bardzo stery się pobierają a mam jeszcze pytanko czym aktywować tego win 8.1 ?
sebcio76 Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 7 minut temu, wiktorynek napisał: Jaki net? Poprawione hehe
Rekomendowane odpowiedzi