vegeta80 Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 Lepiej tvboxa do fullhd i 4k z android tv kupić oddzielnie czy w tv już razem do 3 tyś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G77 Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 to zalezy chyba jakie opcje i funkcje ma tv box , a gotowy android w tv [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta80 Posted January 30, 2021 Author Report Share Posted January 30, 2021 3 minuty temu, G77 napisał: to zalezy chyba jakie opcje i funkcje ma tv box , a gotowy android w tv [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tylko mi starczy 50 cali bo więcej nie trzeba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjoter80 Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 box to raczej jak nie masz w tv Kup jakiś tv z androidem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta80 Posted January 30, 2021 Author Report Share Posted January 30, 2021 2 minuty temu, pjoter80 napisał: box to raczej jak nie masz w tv Kup jakiś tv z androidem A ten android tv to taki jak w tvbox czy jakiś okrojony? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjoter80 Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 Może się różnic wersja androida i tyle Popytaj sprzedawcy jaki android i poczytaj ile aktualizowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta80 Posted January 30, 2021 Author Report Share Posted January 30, 2021 aha ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjoter80 Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta80 Posted January 30, 2021 Author Report Share Posted January 30, 2021 ja to się zastanawiam nad sony, lg i samsungiem. Takie firmy patrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G77 Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 27 minut temu, vegeta80 napisał: tylko mi starczy 50 cali bo więcej nie trzeba to poszukaj 50" tv smart do 3tys jest pelno opisow,wysle ci od kolegi mojego co mi zaproponowal , on sie zna b.dobrze Zafarb - podświetlenie matrycy Oleda. Jak miałeś 4 tyś to oled powali Cię na kolana ! Philips 65 pus 6754 za 2599 zł TCL 65 C715 za 3199 zl TCL 65P715 za 3299 zł TCL 65 P615 za 2550 zł Sharp 65 BL2 za 2499 zł LG 60 UN71003 za 2399 zł TCL 55C815 za 2699 zł Philips 58PUS7555 za 1899 zł Hitachi 55HZT66 za 2499 zł Thomson 55UN9873 za 2499 zł Pozdrawiam Krzysztof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjoter80 Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 ja bym brał sony ale nie są tanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta80 Posted January 30, 2021 Author Report Share Posted January 30, 2021 1 minutę temu, G77 napisał: to poszukaj 50" tv smart do 3tys jest pelno opisow,wysle ci od kolegi mojego co mi zaproponowal , on sie zna b.dobrze Zafarb - podświetlenie matrycy Oleda. Jak miałeś 4 tyś to oled powali Cię na kolana ! Philips 65 pus 6754 za 2599 zł TCL 65 C715 za 3199 zl TCL 65P715 za 3299 zł TCL 65 P615 za 2550 zł Sharp 65 BL2 za 2499 zł LG 60 UN71003 za 2399 zł TCL 55C815 za 2699 zł Philips 58PUS7555 za 1899 zł Hitachi 55HZT66 za 2499 zł Thomson 55UN9873 za 2499 zł Pozdrawiam Krzysztof ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roman59 Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 Godzinę temu, vegeta80 napisał: ja to się zastanawiam nad sony, lg i samsungiem. Takie firmy patrze. O ile się nie mylę to Samsung nie produkuje telewizorów z Androidem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 Samsung = TIZEN 1 godzinę temu, vegeta80 napisał: Lepiej tvboxa do fullhd i 4k z android tv kupić oddzielnie czy w tv już razem do 3 tyś lepiej popatrz za porządnym " pudełeczkiem " ( linux , enigma ,android ) do tego TV bo ten smart w TV to o kant czterech liter rozbić ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta80 Posted January 30, 2021 Author Report Share Posted January 30, 2021 1 minutę temu, woj_ani217 napisał: Samsung = TIZEN lepiej popatrz za porządnym " pudełeczkiem " ( linux , enigma ,android ) do tego TV bo ten smart w TV to o kant czterech liter rozbić ! Ja mam xiaomi mi box s to nie wystarczy do 4K i fullhd ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
37linx3 Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 Android TV rozwijany przez Google - w: m.in. Sony, Philips, Xiaomi czy Sharp Tizen - w: Samsung WebOS - w: LG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 28 minut temu, vegeta80 napisał: Ja mam xiaomi mi box s to nie wystarczy do 4K i fullhd ? Masz tych " pudełek " do wyboru do koloru i to takie co wyrabiają się ze wszystkim ale jest to zawsze 1/2 tego co możesz zrobić na dekoderze SAT 4K z linuksem i enigmą 2 - nie ma ograniczeń praktycznie żadnych , robisz co chcesz. Wszystko zależy od tego co chcesz na tym ugotować " bigos " , " rosół " czy " skrzydełka ". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta80 Posted January 30, 2021 Author Report Share Posted January 30, 2021 Oglądanie w streamingu Fullhd, 4K i z bluray, do sportu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjoter80 Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 lepiej kupić solidny tv z androidem polecam sony xiaomi box tez mam w tv gdzie nie mam neta i świetnie się przydaje netflix yt hdtv player i inne... android tv wymiata mozna miec player wp canal plus mozna muzyke tez sluchac na glosnikach przez blutacza i prosta synchornizacja z konta google zapomnailem ze ejszcze chromcast jest mozna nadawac z smartfona czy kompa moj kuzyn z francji znów poleca apple tv on za granciami ma wszystko apple ja znow androida chwale kwestia przyzwyczajenia na pewno bym nie bral na innym os tv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta80 Posted January 30, 2021 Author Report Share Posted January 30, 2021 2 godziny temu, pjoter80 napisał: android tv wymiata mozna miec player wp canal plus mozna muzyke tez sluchac na glosnikach przez blutacza i prosta synchornizacja z konta google zapomnailem ze ejszcze chromcast jest mozna nadawac z smartfona czy kompa moj kuzyn z francji znów poleca apple tv on za granciami ma wszystko apple ja znow androida chwale kwestia przyzwyczajenia na pewno bym nie bral na innym os tv nie wiem czy za 3 tyś. da się soniaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 48 minut temu, vegeta80 napisał: za drogie są a mam budżet 3 tyś. UE43TU8002 SMART TV UHD 4K SAMS 1 599,00 zł 2020-12-19 EURO-NET ( tyle płaciłem pilny zakup bo rozwaliłem matrycę w starym ) OCTAGON SF4008 UHD 4K !!2xDVB-S2X 1000 zł + talerz i resztę bebechów i zostaje Ci na dobrą flaszkę. Możesz tv kupić z androidem tylko nie xiaomi bo to szmelc nie warty nawet .............. ( miałem i szybciej oddałem niż go kupiłem , telefony chwalę sobie ale tv to dno ). Tizen w sramsungu ma swoje wady ale nie będę tu wnikał dlaczego ale ja odpalam i oglądam a w androidzie idę kartofelki odcedzić a on się dopiero uruchamia i jeżeli już koniecznie tv z androidem to taki który idzie zrotować nie inny bo psu na budę ten tv. To co ja uzyskam na np. tym zestawie co podałem to na tv z androidem nawet jednej trzeciej nie uzyskasz. Pomyśl poczytaj , poszukaj a dopiero kupuj nie na pałę . Wybór to Twoja sprawa nikogo innego. 2 godziny temu, pjoter80 napisał: android tv wymiata mozna miec player wp canal plus mozna muzyke tez sluchac na glosnikach przez blutacza no i może jeszcze pokój ci odkurzy co Ty za bzdety wypisujesz czym się podniecasz jeszcze mało widziałeś i wiesz , poczytaj trochę o enigmie o oprogramowaniu na nią o wtyczka itd.. to wówczas powiesz och , ach . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjoter80 Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 3 minuty temu, woj_ani217 napisał: UE43TU8002 SMART TV UHD 4K SAMS 1 599,00 zł 2020-12-19 EURO-NET ( tyle płaciłem pilny zakup bo rozwaliłem matrycę w starym ) OCTAGON SF4008 UHD 4K !!2xDVB-S2X 1000 zł + talerz i resztę bebechów i zostaje Ci na dobrą flaszkę. Możesz tv kupić z androidem tylko nie xiaomi bo to szmelc nie warty nawet .............. ( miałem i szybciej oddałem niż go kupiłem , telefony chwalę sobie ale tv to dno ). Tizen w sramsungu ma swoje wady ale nie będę tu wnikał dlaczego ale ja odpalam i oglądam a w androidzie idę kartofelki odcedzić a on się dopiero uruchamia i jeżeli już koniecznie tv z androidem to taki który idzie zrotować nie inny bo psu na budę ten tv. To co ja uzyskam na np. tym zestawie co podałem to na tv z androidem nawet jednej trzeciej nie uzyskasz. Pomyśl poczytaj , poszukaj a dopiero kupuj nie na pałę . Wybór to Twoja sprawa nikogo innego. no i może jeszcze pokój ci odkurzy co Ty za bzdety wypisujesz czym się podniecasz jeszcze mało widziałeś i wiesz , poczytaj trochę o enigmie o oprogramowaniu na nią o wtyczka itd.. to wówczas powiesz och , ach . mi w zupełności wystarcza mam na telefonie androida i na tv i używam chroma na kompie enigma szkoda ze nie sputnik wtyczka kodi wystarcza mi do wszystkiego Widać że lubisz sobie utrudniać zycie i zawsze się czepiasz Nie ucz mnie jak ja mam żyć jorg35 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 Poczekam aż się z przedszkola wydostaniesz a wówczas może z Toba podyskutuje na obecną chwilę zmień pampersa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjoter80 Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 5 minut temu, woj_ani217 napisał: Poczekam aż się z przedszkola wydostaniesz a wówczas może z Toba podyskutuje na obecną chwilę zmień pampersa. Nie chodziłem do przedszkola Wiecznie się czegoś czepiasz wystarczy posty poczytać I się naśmiewasz z każdego zauważyłem Pewnie z PISU jesteś jorg35 and adonx like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 33 minuty temu, pjoter80 napisał: Nie chodziłem do przedszkola Wiecznie się czegoś czepiasz wystarczy posty poczytać I się naśmiewasz z każdego zauważyłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjoter80 Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 16 minut temu, woj_ani217 napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] „Kończ waść, wstydu oszczędź” jorg35 and adonx like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deco164 Posted January 31, 2021 Report Share Posted January 31, 2021 JA mam xiaomi mi box 4k od 5 lat i dalej daję radę. Ja bym kupił tv bez systemu i do tego box. Nie dość że taniej to więcej aktualizacji dostają te boxy bo w tv to nie takie oczywiste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta80 Posted January 31, 2021 Author Report Share Posted January 31, 2021 7 minut temu, deco164 napisał: JA mam xiaomi mi box 4k od 5 lat i dalej daję radę. Ja bym kupił tv bez systemu i do tego box. Nie dość że taniej to więcej aktualizacji dostają te boxy bo w tv to nie takie oczywiste Też bym chciał bez smart ale już każdy jest ze smart mi się wydaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjoter80 Posted January 31, 2021 Report Share Posted January 31, 2021 41 minut temu, vegeta80 napisał: Też bym chciał bez smart ale już każdy jest ze smart mi się wydaje. a do czego chcesz używać tv bo w sumie opcja tani tv plus box tez ok Ja mam tak w jednym pokoju i tez zadowolony Wszystko co chciałem mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta80 Posted January 31, 2021 Author Report Share Posted January 31, 2021 Do filmów i seriali w bluray, wp pilot(wiem że dupna jakość) ipla do sportu eleven sport i itp streaming. Już wiem co jest z tym zacinaniem 4k to ten tp-link rj45 na usb dupny jest bo sprawdzałem na odtwarzaczu z 1Gb/s wejściem i nie zacina się w kodi a fullhd działa dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts