Bananoffy1337 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 Witam, Forumowicze, macie może sprawdzone źródło, gdzie mogę kupić oryginalną ładowarkę do laptopa Lenovo? Poniżej załączam zdjęcia zepsutej, oryginalnej ładowarki. Model ładowarki: Lenovo ADP-45DW B Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 Minuta szukania na Allegro: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Widzior Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 Jak elektronicznie sprawna, a poszedł tylko kabel, to chyba lepiej polutować, niż kupować ori za 185zł VACek lubi to Cytuj
rAjsztajm Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 Tu masz za 50 zł podziała dłużej niż orginał [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] używka [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2021 15 minut temu, rAjsztajm napisał: podziała dłużej niż orginał oryginał Z takimi deklaracjami byłbym ostrożny. Cytuj
zwierzaczek666 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2021 podrabiane ładowarki... to delikatnie mowiac kiszka.Lapki czesto weryfikuja oryginalnosc ładowarki wiec lepiej i taniej bedzie jak poprzednio ktos pisal ze lepiej przelutowac kabel Cytuj
kamiloxf Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2021 Ładowarek GreenCella sam używam od dawna i są naprawdę dobre Cytuj
BartAcid Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2021 Do Lenovo bierz co jest i nie zawracaj sobie głowy oryginałami. To nie Dell, że stroi fochy. GC daje 3 lata gwarancji na ładowarki PRO. Nie ma z nimi problemu, sprzedaję je od bardzo dawna. Cytuj
Agraham Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2021 Nie powiedział bym że ładowarki green cel są dobrze, zdarzają się takie lekkie wagowo że maskar. Cytuj
rAjsztajm Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2021 Ja do swojego e7270 dell kupiłem używany zasilacz także moje zdanie jest takie kupić z grubymi kablami a nie orginalny badziew Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi