jarexpol 2,911 Posted January 11 Report Share Posted January 11 Procesor: Intel Core (TM) i5 - 4210U CPU RAM: 8 GB SSD 480 GB No i jaki system. Quote Link to post Share on other sites
marjur 0 Posted January 11 Report Share Posted January 11 HP probook 430 G2 Quote Link to post Share on other sites
BartAcid 237 Posted January 11 Report Share Posted January 11 Ja tam wszędzie daje czyste 10 i mam w zadzie wszystko. Quote Link to post Share on other sites
Widzior 580 Posted January 11 Report Share Posted January 11 10 minut temu, BartAcid napisał: Ja tam wszędzie daje czyste 10 i mam w zadzie wszystko Tak, Win10 + i5-4210U = Epic Fail Ja bym stawiał Win7 albo 8.1, żaden kastrat, tylko zaktualizowany obraz i doczyszczony. Z Win7 używam tylko mody MrT albo wiktorynka, na Win8.1 się nie znam. jarexpol likes this Quote Link to post Share on other sites
BartAcid 237 Posted January 11 Report Share Posted January 11 Prosze cie, 8GB RAM i SSD. Spokojnie daje radę. Quote Link to post Share on other sites
wiktorynek 4,103 Posted January 11 Report Share Posted January 11 2 godziny temu, jarexpol napisał: Procesor: Intel Core (TM) i5 - 4210U CPU RAM: 8 GB SSD 480 GB No i jaki system. Każdy da radę, ale sam procek i5 4210U nie będzie wydajny na żadnym systemie, bo jest nisko taktowany i tylko dwurdzeniowy, co na dzisiejsze czasy już słabo. Quote Link to post Share on other sites
jarexpol 2,911 Posted January 11 Author Report Share Posted January 11 1 godzinę temu, Widzior napisał: Ja bym stawiał Win7 albo 8.1, żaden kastrat Dzięki za odpowiedź, mogłem napisać że oprócz Win 10, rozumiem że bez problemu Win 7 i 8.1 zainstaluję. Quote Link to post Share on other sites
Widzior 580 Posted January 11 Report Share Posted January 11 22 minuty temu, jarexpol napisał: rozumiem że bez problemu Win 7 i 8.1 zainstaluję No pewnie, 4gen najbardziej uniwersalna, tylko jakbyś instalował Win7, to pamiętaj, żeby pena wsadzić do gniazda USB 2.0 (z tego co widzę jedno jest), chyba że użyjesz wersji wikiego, to obojętnie - jarexpol likes this Quote Link to post Share on other sites
jarexpol 2,911 Posted January 11 Author Report Share Posted January 11 5 minut temu, Widzior napisał: No pewnie, 4gen najbardziej uniwersalna, tylko jakbyś instalował Win7, to pamiętaj, żeby pena wsadzić do gniazda USB 2.0 (z tego co widzę jedno jest), chyba że użyjesz wersji wikiego, to obojętnie - Super, dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts