userned Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 Cześć. Potrzebuję służbową i biznesowa małą 13'stke. Wymóg - Dotykowy. Wybór padł między Dell xps 13 vs Envy x360 oraz Spectre x360. Gdzieś tam przewinął się jeszcze Huawei. Kwota jaką zamierzam wydać to używka max do 3500. Nacisk stawiam również na metalową obudowę. Chodź jeśli ma to przeszkadzać w wyborze dobrego modelu to mogę ewentualnie tą cechę pominąć. Pytanie do was, czy mieliście styczność z tymi laptopami i moglibyście się wypowiedzieć? Cytuj
Rudio Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 W zeszłym roku zamawiałem dla Szefowej Spectre x360, wykonanie i kultura pracy bardzo spoko, tylko trochę brakowało pełnowymiarowych USB, więc zastanów się czy nie za dużo przejściówek będzie potrzebne albo od razu nad stacją dokującą. Ale jako konwertowalny laptop/tablet może być. O dotyku się nie wypowiem bo albo nie było albo nie używałem albo nie pamiętam. Cytuj
arthurpl Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 Stałem przed podobnym wyborem ponad rok temu i skończyło się na..... Lenovo Helix 1 gen. Ale dla mnie priorytetem był rysik. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi