ewcia2355 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 Mam folder z windows XP o z 7 skopiowałam go z pendriva znajomego jak go teraz nagrać na swojego pendriva żeby móc zainstalować później na innego kompa. Cytuj
gustaw Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 Jeśli masz obraz iso XP (w co wątpię) to zrobisz to rufusem. Cytuj
Widzior Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 Już to widzę jak pójdzie instalacja XP z pena zrobiona Rufusem Cytuj
kitaro Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2020 21 minut temu, Widzior napisał: Już to widzę jak pójdzie instalacja XP z pena zrobiona Rufusem Zależy od sprzętu. Na laptopie acer z płyty oryginał kupiony XP nie wszedł. Za to wszedł rufusem robiony obraz pl_windows_xp_professional_with_service_pack_3_x86_cd_vl_x14-74003.iso Na staruszku komputerze z płyty właziło wsio, czyli XP i win 7. Z usb boot ustawiony - nie właził chaliera żaden system, a nakładkę XP instalowałem z folderu wypakowanego systemu na dysk klikając w setup.exe, tylko potem było ciut sprzątania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi