G77 321 Posted December 10, 2020 Report Share Posted December 10, 2020 Witam Jako ze w naszym gronie zacnych "user" coraz wiecej osob testuje i instaluje czy tez zaczyna zabawe z linux polecam ponizszy artykul [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] saataniel and vegeta80 like this Quote Link to post Share on other sites
rocki80 6 Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 W dniu 10.12.2020 o 10:58, G77 napisał: Witam Jako ze w naszym gronie zacnych "user" coraz wiecej osob testuje i instaluje czy tez zaczyna zabawe z linux polecam ponizszy artykul [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] artykuł można w skrócie streścić dwoma słowami. powywalać zbędne pakiety zmodyfikować swap. dotyczy to raczej tych co dali opcję automatycznej instalacji. żadna rewelacja. szkoda sobie tym artykułem głowe zaprzątać. Quote Link to post Share on other sites
J3RZY 104 Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 Ale fajnie by było żeby to było po polskiemu a nie po ichniemu G77 likes this Quote Link to post Share on other sites
G77 321 Posted December 16, 2020 Author Report Share Posted December 16, 2020 18 minut temu, rocki80 napisał: artykuł można w skrócie streścić dwoma słowami. powywalać zbędne pakiety zmodyfikować swap. dotyczy to raczej tych co dali opcję automatycznej instalacji. żadna rewelacja. szkoda sobie tym artykułem głowe zaprzątać. 1.nikt ci nie kaze z niego korzystac , i jest tam wiele wiecej opcji do ustawienia niz te 2 twoje skroty co ty wymieniles 2. skoro jest dla ciebie zbedny to nie kozystaj z niego zaden problem 3. to nie tylko dla ciebie artykul , ale dla szerszego grona " User" korzystajacych z linux i napewno komus sie przyda , oprucz oczywiscie ciebie Teraz, J3RZY napisał: Ale fajnie by było żeby to było po polskiemu jurek ja z tego kozystam , i kilku znajomych , wystarczy translator w przegladarce Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts