DivRoK Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 Witam, chciałbym dowiedzieć jaki system polecacie od @srom-otnika pod i7-4770 mam na oku JG 7 i JG 8.1 raczej 10 odpada, bo ma dużo rzeczy niepotrzebnych a poszukuje systemu, który będzie wydajny w grach i będzie mało miejsca zajmował na dysku SSD 120 GB. Niestety z 7 mam taki problem, że jak zainstaluje system to nie mam połączenia z internetem jedynie pomaga instalacja sterowników realtek.
sebio Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 13 minut temu, DivRoK napisał: Witam, chciałbym dowiedzieć jaki system polecacie od @srom-otnika pod i7-4770 mam na oku JG 7 i JG 8.1 raczej 10 odpada, bo ma dużo rzeczy niepotrzebnych a poszukuje systemu, który będzie wydajny w grach i będzie mało miejsca zajmował na dysku SSD 120 GB. Niestety z 7 mam taki problem, że jak zainstaluje system to nie mam połączenia z internetem jedynie pomaga instalacja sterowników realtek. a moze kolega poczyta forum a nie gotowca masakra już tyle razy temat był wałkowany czytać i jeszcze raz czytać poświeć troche czasu daj cos od siebie a może jeszcze podać frytki z majonezem
Franc Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 A co za trudność ściągnąć wcześniej odpowiednie sterowniki do karty sieciowej i wgrać je po zainstalowaniu systemu? Oba mody: 7 i 8.1 są bardzo dobre, najlepiej poświęć kilka godzin i przetestuj oba na swoim sprzęcie, będziesz miał najbardziej wiarygodne dane (po instalacji zrób obraz systemu np. Acronis True Image, przywrócenie kilkanaście minut) nudzija i srom-otnik lubią to
szymibtw Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 I jeszcze zaśmiecają dział z modyfikacjami Sromotnika głupimi postami...
franekfranek Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 DivRoK jaki pozyskujesz internet ? Szkoda, że nie ma opcji na dodanie uniwersalnego tematu w dziale: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] bo chciałem podzielić się sugestią zwłaszcza co do systemów modyfikowanych/okrojonych, że do skorzystania jednorazowo lub stale z internetu można użyć tetheringu USB.. wystarczy smartfon i przewód USB. Z tego co sprawdziłem w JG7 i JG8 na surowo, bez doinstalowywania czegokolwiek uzyskujemy dostęp do internetu ! galaxymoonrider lubi to
Rekomendowane odpowiedzi