OperGamer89 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Dzień Dobry Udało mi się wykręcić moje ramy na 3533mhz i mam pytanie czy 1.37V - 1.4V jest bezpieczne żeby używać długo? Pozdrawiam Cytuj
brygada69 Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Jak najbardziej bezpieczne Cytuj
OperGamer89 Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Dzk za pomoc! Pozdrawiam Cytuj
Hannibal Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 7 godzin temu, brygada69 napisał: Jak najbardziej bezpieczne A skąd Pan to wie (a nie zgaduje)? Przecież post otwierający nie zawiera żadnych konkretów dotyczących modułów. Cytuj
renatan Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 @Hannibal jaki temat taka odpowiedź jarexpol lubi to Cytuj
brygada69 Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 Wynika to ze specyfikacji pamięci DDR4 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Hannibal Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2020 6 godzin temu, renatan napisał: @Hannibal jaki temat taka odpowiedź Nie ma Pan, Panie renatan, racji - prawidłowa odpowiedź na takie pytanie powinna brzmieć : "Tak/Nie/Być może". Zaprezentowane przez Pana brygadę69 poleganie na opisie dopuszczalnej specyfikacji(?) napięciowej modułu DDR4 - cały czas czort wie jakiego (poza wydedukowaną na podstawie taktowania "czwórką") - z pominięciem informacji, choćby o tym na jakiej płycie ten moduł jest obsadzony, jaki to jest konkretnie moduł i z jakim CPU ma on pracować, nadal pozostaje dla mnie zgadywaniem raczej niż udzielaniem rzeczowej odpowiedzi. Ale... co ja tam wiem, prawda? Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi