Miastowy Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 Ema, jak w temacie. Nie pytać po co chcę to czyścić, skoro to w niczym nie przeszkadza - chcę i tyle. Miał ktoś może już z tym do czynienia i wyczyścił logi w ePSA Próbowałem robić według info zawartych tutaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ale według mnie to nic nie daje (nawet nie ma tych plików tam). Za każdą sensowną (bez gdybania, nabijania postów) odpowiedź dziękuje. Cytuj
G77 Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ziomm wez zobacz to Cytuj
Miastowy Opublikowano 14 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 Sęk w tym, że to właśnie jest 1:1 co sprawdzałem. Szukam dalej, lecz cieńko to idzie. Cytuj
G77 Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pisza ze w nowych wersjach BIOS nie ma opcji usuniecia Cytuj
Miastowy Opublikowano 14 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 Też się na to natknąłem, lecz tu chodzi o logi wbudowanej diagnostyki a nie bios, z biosu to wszystko usunięte bez problemu. Cytuj
Miastowy Opublikowano 16 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2020 Po downgrade BIOS okazało się, że dalej nie ma opcji usunięcia logów z DellDiag. Temat do kosza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi