VACek Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2020 Witam. Szukam paru programów na androida w wersji pro (płatnej) - File Commander Premium Plus - Control Screen Orientation - Titanium Backup - SD Maid Pro Jak by ktoś miał jakieś sprawdzone źródła, to pisać tu lub na PW. - Cytuj
ripek Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] VACek lubi to Cytuj
VACek Opublikowano 26 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2020 4 godziny temu, ripek napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2 - aplikacja usilnie prosi o zbieranie danych użytkownika więc u mnie odpada 3 - obie wersje craszują 1 i 4 działa aż miło Cytuj
Dziadek13 Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 Możesz zajrzeć tu i wybrać są różne. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
nudzija Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 titanium backup pro [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
VACek Opublikowano 27 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 1 godzinę temu, Dziadek13 napisał: Możesz zajrzeć tu i wybrać są różne. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 32 minuty temu, nudzija napisał: titanium backup pro [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki za dobre chęci chłopaki ale titanium backup bez roota jest praktycznie bezużyteczny Cytuj
marcin19883 Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 Hej. Jakby ktoś miał namiary na program Network Signal Guru 2.12.0 w wersji płatnej to bardzo proszę o link To chyba jedyny program, którego nigdzie nie ma a może komuś się uda. Cytuj
kitaro Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 Ja pobieram na komputer z softpedia i widzę na androida ciut i do licha. Rzeczona APK jest w 47 wersjach, bo było tych androidów od 4 coś do 10. Na linuxa, androida, windowsa - zawsze jest popyt na programy, a na softpedia z mirrorów zawsze jest dokładnie ten program o co biega. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 3 godziny temu, M4T napisał: Dzięki za dobre chęci chłopaki ale titanium backup bez roota jest praktycznie bezużyteczny Tu nie potrzebujesz root Coolmuster Android Assistant Cytuj
VACek Opublikowano 27 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 31 minut temu, woj_ani217 napisał: Tu nie potrzebujesz root Coolmuster Android Assistant Jednak zależy mi na titanium backup, ale póki nie mam roota daje spokój sobie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi