Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Posiadam demona prędkości 

ATOM N270 1.6GHz 1 giga ramu i SSD 60giga 

Zależy mi, aby działał Mercury quattro do paragonów itp. 

Na windows XP wywalał błedy, w/g pomocy technicznej - zbyt stary system. 

Zainstalowałem windows 10 home x86 i nie ukrywam muł. Czy jest sens wyłączać procesy (jakie?), instalować jakiegoś moda (jakiego?). 

Opublikowano

Win 7 dobrze na tym działa ale ten okrojony 32 bitowy on waży coś ok 480mb zapomniałem ale jest tu do pobrania , zapodaj my dysk ssd nawet taki 64 GB kosz 50 zł i pójdzie jak burza , wiem bo używam do diagnostyki aut .

Opublikowano
13 godzin temu, wujekbaniu napisał:

Zainstalowałem windows 10 home x86 i nie ukrywam muł

Serio? Nie wiedziałem... :L

Wgraj Windows 7 Starter i powinno być wszystko ok. Tylko przydało by się tą kość zmienić na 2GB, żeby to jakoś latało. To była taka podstawowa wersja 7 do netbooków. A jak nie chcesz zainwestować tych 20zł w kość to musisz z XP pokombinować.

Opublikowano
10 minut temu, wujekbaniu napisał:

Pójdzie na żyletki, ale jakiś czs musi jeszcze polatać.

A win8.1 - W81H32EasyLift1.1  ?

Nie kombinuj bo to strata czasu i nawet win XP gorzej chodzi na tym kompie niż  ten więc po co masz sto razy instalować ? zrób raz skoro to sprawdzone .

Opublikowano

Próbuj ponownie z Win XP: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - tutaj masz czyściocha, tylko dodane aktualizacje co powychodziły do końca wsparcia systemu. Błędy mogły wychodzić właśnie z powodu braku któryś aktualizacji. 

Hokus Pokus, Czary Mary... nic innego przy giga rama łazić lepiej nie będzie... :E

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie