nudzija Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Witam Jaką przeglądarkę na androida polecacie? Cytuj
Kotecek_PL Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Microsoft Edge, używam i na Windows mobile i na androidzie, wszystko działa cacy berthold61 lubi to Cytuj
Franc Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Adblock Browser - sam ostatnio szukałem coś z dobrym blokerem reklam i na razie przy niej zostaję (z przeglądarki w telefonie rzadko korzystam, głównym kryterium wyboru było blokowanie reklam) Cytuj
Widzior Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Ja ci tylko powiem tyle, że po ostatnim update FIrefoxa na androidzie to dno dna, wywaliłem go i póki co używam Operę. Cytuj
piosylant Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Jak dla mnie tylko Opera. Wbudowany adblock i VPN. Prosta obsługa. Fajnie rozwiązane karty. Cytuj
pjoter80 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 ja używam chrome ze względu na synchro z kontami wspolne arkusze po miedzy kontami z pracy itd jak widać zależy co chcesz robić na tym androidzie do samego przeglądania wystarczy wbudowane chyba Cytuj
ripek Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 FF z ublock i innymi dodatkami Cytuj
Nieobecny Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 W dniu 26.08.2020 o 20:51, Kotecek_PL napisał: Microsoft Edge, używam i na Windows mobile i na androidzie, wszystko działa cacy Chciałem zauważyć, że na Windows 10 Mobile jest stary i nieaktualizowany Edge, a co za tym idzie są już pierwsze poważne problemy z tą przeglądarką. Nie działa już na stronie PKO BP oraz np. ma spore problemy na NBA.com, benchmark.pl i z każdym dniem będzie coraz więcej problemów, więc nie pisz, że działa cacy, bo nie działa. P.S. Nie wspominając, że stary Edge jest fatalny i nie ma go na Androida. Cytuj
Kotecek_PL Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 ale i tak działa lepiej niż jakakolwiek inna Cytuj
Nieobecny Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Kotecek_PL napisał: ale i tak działa lepiej niż jakakolwiek inna Bo nie ma innej na Windows 10 Mobile. Cytuj
Kotecek_PL Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 jak to nie ma innej, jak mam na lumi zainstalowane Edge, maxton broswer, opere i firefoxa gdzie Edge w porównaniu do pozostałych to mistrzostwo przykładowo strona wp.pl otwarta na operze i na EDGE : EDGE : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Opera [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i teraz spróbój zrobić coś na EDGE a spróbuj na jakiejkolwiek innej przeglądarce, nie zrobisz znacznie więcej. W porównaniu do innych Edge działa cacy. Ale co ja tam wiem używając na co dzień, przetestuj, sam zobaczysz że opery i inne firefoxy na windows mobile w porównaniu do Edge to padaki, lepiej już IE na windows phone 8.0 / 8.1 działa Cytuj
Kotecek_PL Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 10 godzin temu, wiktorynek napisał: Chciałem zauważyć, że na Windows 10 Mobile jest stary i nieaktualizowany Edge, a co za tym idzie są już pierwsze poważne problemy z tą przeglądarką. Nie działa już na stronie PKO BP oraz np. ma spore problemy na NBA.com, benchmark.pl i z każdym dniem będzie coraz więcej problemów, więc nie pisz, że działa cacy, bo nie działa. P.S. Nie wspominając, że stary Edge jest fatalny i nie ma go na Androida. co więcej napisz co ci tam nie działa na tych stronach bo poszperałem po nich i większych problemów nie znalazłem gdzieniegdzie nie wczytują się obrazy w przypadku NBA.com Może w PKO BP musisz zainstalować aplikacje ? a benchmark.pl ... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 33 minuty temu, Kotecek_PL napisał: maxton broswer, opere i firefoxa Dawno niewspierane i niedostępne na urządzenia mobilne. Wczoraj chciałem otworzyć OLX na Edge - też już nie można. Mobilny Windows umiera w tempie okrutnym. Patrząc na Twoją stopkę, też mam Lumię 950 i one najdłużej były wspierane - do stycznia 2020. Starszym Lumiom wsparcie skończyło się już w połowie 2019. Brak aktualizacji dla Edge ucegli wkrótce te telefony. 1 minutę temu, Kotecek_PL napisał: Może w PKO BP musisz zainstalować aplikacje ? Aplikacja aplikacją, wejdź na iPKO i otrzymasz piękny komunikat: "Masz nieaktualną wersję przeglądarki." Na nba.com wejdź i spróbuj przejrzeć wyniki play off - pupa blada. Co do benchmark.pl to problem jest z zaakceptowaniem zgody na cookie. Tobie się udaje, bo masz 950 XL i mieści się w formacie, podobnie udaje się na 640 XL, ale na 640, 650 i 950 już się nie uda - po prostu przebudowali tak tą stronę, że są problemy przy pewnych rozdzielczościach. Cytuj
Kotecek_PL Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 które to, w sensie że to to ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Kliknij w Series. P.S. Tak piszesz jakbym nie miał i nie korzystał. Wkurza mnie jak niemal codziennie odkrywam, że coś przestaje działać lub działa nie do końca. Taki OLX działał jeszcze kilka dni temu, teraz wchodzisz na ich stronę i niby wszystko wygląda dobrze, jednak jak klikniesz na dole (po przebudowie strony) w Search, to masz biały ekran i koniec. Cytuj
Kotecek_PL Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 nie klikne w series bo to nieklikalne, to działą jak najedziesz kursorem na to bo ktoś tak sobie wymyślił stronę internetową nie myśląc o urządzeniach z ekranem dotykowym, ale od strony przeglądarki działa wszystko, paczaj na to : Cytuj
Nieobecny Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 22 minuty temu, Kotecek_PL napisał: nie klikne w series bo to nieklikalne Jak nieklikalne, jak klikalne? Home, Series, Shedule, Scores, Video Działają dobrze tylko Home i Video - reszta też przechodzi do podstrony, ale prawie cały ekran biały. Brak banerów, wyników, tabel itp. Po wejściu w nba.com z lewego górnego rogu do Playoff Series i Complete Coverage też pupa blada - jeszcze kilka dni temu działały odnośniki i linki. P.S. Odbiegliśmy mocno od tematu przeglądarki na Androida, więc może napiszę 2 zdania na temat. Nowy Edge na chromium jest bardzo dobrą przeglądarką, tylko, że to jest klon Chrome w innych szatach kolorystycznych, bo nawet graficznie jest podobny. Pytanie do użytkownika - czy warto instalować nowego Edge chromium na Androidzie, gdzie ma fabrycznie to samo w Chrome? A po drugie upierdliwość Edge z wyszukiwarką Bing też jest do przemyślenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi