Miastowy Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Jak w temacie, poszukuję nowej baterii do Dell E6330, coś z tych najtańszych. Która (naj)lepsza z niżej wymienionych? Widzę, że tylko marką się różnią i nic po za tym. 1) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 3) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Miastowy Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Dzięki za odpowiedź, jak dojdzie to ją zwrócę najwyżej (zamówiłem tą RDY) No cóż, a co polecasz z zamienników? Bo oryginał odpada ze względu na cenę. Cytuj
G77 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2020 ja wlasnie wlacze z dell 6410 i bateria zamiennik nowka kupilem i mi sie nie laduje , zreszta ta orginalna bateria tez sie nie laduje , ale prawdopodobnie to wina zasilacza bo mam zasilacz z hp 18,5v 3.3a 65w max a ma byc wedle orginalu 19.5v 4.62a 90w ps. musze dorwac jakis na probe z takimi parametrami i podlaczyc i sprawdzic czy bedzie ladowac orginalana baterie jak i ten zamiennik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2020 4 godziny temu, Miastowy napisał: zamówiłem tą RDY Czyli Green Cell. 4 godziny temu, Miastowy napisał: co polecasz z zamienników? Nic. 4 godziny temu, Miastowy napisał: oryginał odpada ze względu na cenę Regeneracja oryginała. Jeśli za drogo, to używać bez baterii. Dlaczego nie zamiennik? 1. Pojemność deklarowana daleko odbiega od rzeczywistej. 2. Żywotność, aby tylko z trudem dociągnąć do końca gwarancji. 3. Szczególnie w Dellu potencjalne problemy z kompatybilnością. 4. Co kilka sztuk totalny szrot od nowości i trzeba zwracać (akurat nie problem z przypadku SMART i darmowego zwrotu). Jeśli priorytetem jest długa praca na baterii, to tylko regeneracja oryginała z opcją powiększenia pojemności - cena 200+ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi