italo11 Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 Witam co nieco chciałbym się podzielić swoją pracą niektórzy wiedzą tu na forum że lubię się tym bawić tapety są moim pomysłem a nie które zgapione z netu wiadomo jak jest nie wszystko idzie ogarnąć dobra koniec tego marudzenia wolnym czasie będę dodawał więcej [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
italo11 Posted September 12, 2014 Author Report Posted September 12, 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
italo11 Posted September 28, 2014 Author Report Posted September 28, 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
italo11 Posted October 5, 2014 Author Report Posted October 5, 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tairuks likes this
italo11 Posted October 6, 2014 Author Report Posted October 6, 2014 Logo..... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
italo11 Posted October 19, 2014 Author Report Posted October 19, 2014 Rozmiar 1920/1080 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
malacha Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Rozmiar 1920/1080 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] No no... Twoje prace podobają mi się. Mam tylko kilka małych uwag, nie zlękaj się Ta druga tapeta dla mnie zbyt pusta i kolor na ścianach zbyt jednolity... Wiedzę te cienie, lecz ta druga do mnie nie przemawia
italo11 Posted October 26, 2014 Author Report Posted October 26, 2014 cieszę się że ci się podoba wiem na tej drugiej zarzuciłem trochę za dużo cienia
italo11 Posted October 26, 2014 Author Report Posted October 26, 2014 to parę dodam jeszcze [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
AbRaKaDaBra__ Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
italo11 Posted November 8, 2014 Author Report Posted November 8, 2014 zauważyłem to jusz wcześniej tak to już jest nawet nie wpiszą autora eh
italo11 Posted November 27, 2014 Author Report Posted November 27, 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
slawektor Posted November 27, 2014 Report Posted November 27, 2014 zauważyłem to jusz wcześniej tak to jusz jest nawed nie wpiszą autora eh Bez obrazy. Kontroluj to co Piszesz. Duże znaki, kropka, byki. Nie piszemy dużymi literami, zwłaszcza w temacie wątku. Piszemy poprawnie z zachowaniem zasad języka ojczystego. Błędy ortograficzne, stylistyczne i gramatyczne są pokazem nie tylko braku umiejętności pisania na klawiaturze oraz braku znajomości ortografii, ale również niechlujstwa i braku szacunku dla użytkowników, którzy potem będą musieli się z tym męczyć.
Stavros Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 Bez obrazy. Kontroluj to co Piszesz. Duże znaki, kropka, byki. @slawektor Oto kilka zasad Internetowego dobrego wychowania: Bądź wyrozumiały dla innych .Jeśli uważasz, że musisz zwrócić komuś uwagę - zrób to w liście prywatnym, jest to znacznie rozsądniejsze niż próba publicznego napiętnowania użytkownika. W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, a szczególnie robienie tego na forum publicznym.
szuwarek102 Posted December 8, 2014 Report Posted December 8, 2014 italo11 zapodaj paczke tych tapet jak możesz.
italo11 Posted December 8, 2014 Author Report Posted December 8, 2014 @szuwarek [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
italo11 Posted December 17, 2014 Author Report Posted December 17, 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
italo11 Posted January 31, 2015 Author Report Posted January 31, 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] za free
italo11 Posted March 3, 2015 Author Report Posted March 3, 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Rozmiar 1920/1080 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
italo11 Posted July 25, 2015 Author Report Posted July 25, 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
mateusz73 Posted July 25, 2015 Report Posted July 25, 2015 Bardzo ładne są te tapety bardzo dobrze się prezentują na pulpicie Naprawdę szacun
italo11 Posted July 27, 2015 Author Report Posted July 27, 2015 1680/1050 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mariusz1970 likes this
italo11 Posted October 5, 2015 Author Report Posted October 5, 2015 1920/1080 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
AbRaKaDaBra__ Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Recommended Posts