Venosaur Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Witam, moglibyście doradzić jaki zestaw warto kupić obecnie ? czy wybór obudowy Fractal Design Meshify C Blackout ma wogóle sens? Pozdrawiam a kwoty nie podałem ok 4500 zł Cytuj
VACek Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Venosaur lubi to Cytuj
Venosaur Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Dzięki M4T, właśnie się zastanawiałem czy zestawy Lipton warto rozważać. myślicie, że jeszcze do góry ceny pójdą ? zwlekałem bo czasu nie było a jak czasu w nadmiarze to czasy nie ciekawe Warto wrzucić ten Fractal i zmienić obudowę ? Cytuj
Venosaur Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 zastanawiam się obecnie przede wszystkim czy zmienić: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Fractal Design Meshify C Blackout [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ASRock Radeon RX 5700 XT Phantom GAMING D OC 8GB GDDR6 na Gainward GeForce RTX 2070 SUPER Phoenix 8GB GDDR6 ? wybrałem ten zestaw 4700 Cytuj
moszter Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Venosaur Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 które zestawienie lepsze ? bo te to chyba Blackwhite. takie coś mi wyszło [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
moszter Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Venosaur napisał: które zestawienie lepsze ? bo te to chyba Blackwhite. To mniej-więcej to samo, ale za 4200 zł - Lipton podsuwa lepsze rozwiąrzanie bo lepszą kartę graficzną czyli RX 5700, ale za to dysk 512GB, a Black White - RX 5600 i 1TB, ale za to dał zestaw na Inter i5. Venosaur lubi to Cytuj
Venosaur Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Moszer a bawiłbyś się w zmianę obudowy na fractal ? Proszę zerknij na link co przesłałem bo cena mi skoczyła do 5500 zł W tym zestawie Lipton 4200 zł, ram Crucial 16GB (2x8GB) 3000MHz CL15 Ballistix Sport LT Gray jest nie dostępny - jakimi kośćmi najlepiej zamienić ? 16 minut temu, moszter napisał: To mniej-więcej to samo, ale za 4200 zł - Lipton podsuwa lepsze rozwiąrzanie bo lepszą kartę graficzną czyli RX 5700, ale za to dysk 512GB, a Black White - RX 5600 i 1TB, ale za to dał zestaw na Inter i5. ? trochę zgłupiałem Cytuj
moszter Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 52 minuty temu, Venosaur napisał: W tym zestawie Lipton 4200 zł, ram Crucial 16GB (2x8GB) 3000MHz CL15 Ballistix Sport LT Gray jest nie dostępny - jakimi kośćmi najlepiej zamienić ? Tymi co zaproponował Black czyli [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 52 minuty temu, Venosaur napisał: Moszer a bawiłbyś się w zmianę obudowy na fractal ? Nie znam się aż tak, jak chcesz to zamień. 52 minuty temu, Venosaur napisał: Proszę zerknij na link co przesłałem bo cena mi skoczyła do 5500 zł Może być, choć według proponowanych zestawów przez Black'a i Lipton'a trochę za dobra grafika, ale możesz kupować, możesz pomyśleć też nad trochę lepszy procesorem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], ale to co podałeś może być. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Venosaur lubi to Cytuj
podlos Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Venosaur napisał: które zestawienie lepsze ? bo te to chyba Blackwhite. takie coś mi wyszło [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Płytę bym zmienił na Aorus Elite. Znacznie szybszy start bo jest fastboot. 2x złącza nvme w tym na jednym radiator. Cytuj
Venosaur Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 9 minut temu, podlos napisał: Płytę bym zmienił na Aorus Elite. Znacznie szybszy start bo jest fastboot. 2x złącza nvme w tym na jednym radiator. a ten zestaw [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
podlos Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 17 minut temu, Venosaur napisał: a ten zestaw [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jak już lepsze chłodzenie to chyba lepiej dopłacić te kilkadziesiąt zł do 2x większego fortis 3. Co do zasilacza za 400zł masz seasonic focus plus gold 550w z 10 lat gwary i pasywną praca do około 280W jeśli włączysz taką opcje na zasilaczu. Płytę dalej lepiej Elite Aourusa niż tego Asrocka. Cytuj
Venosaur Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 1 minutę temu, podlos napisał: Jak już lepsze chłodzenie to chyba lepiej dopłacić te kilkadziesiąt zł do 2x większego fortis 3. Co do zasilacza za 400zł masz seasonic focus plus gold 550w z 10 lat gwary i pasywna praca do około 280W jeśli włączysz taką opcje na zasilaczu. Płytę dalej lepiej Elite Aourusa niż tego asrocka. nie wiem tylko co jest ale jak mam gotowy zestaw i zmieniam na inne dodatki to mi coś zawsze wywali z koszyka. Nie znam się i boję się, że czegoś nie kupię A dwa razy nie chcę płacić za przesyłkę. Cytuj
podlos Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zrób sobie listę części które chcesz, wrzucisz do koszyka i kupisz wszystko razem. Venosaur lubi to Cytuj
Venosaur Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 ok ale to i tak bardzo zbliżone produkty do tych co podał BackWhitetv Cytuj
moszter Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 43 minuty temu, Venosaur napisał: a ten zestaw [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Bierz ten zestaw nawet fajny. Venosaur lubi to Cytuj
Venosaur Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Dzięki Panowie sprawa zamknięta wziąłem ten powyżej. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi