franekfranek Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Z pendrive-em niema problemu. Z kolei smartfon czy kamerka nie daje się podłączyć w trybie pamieci masowej. Możliwe jest jedynie ładowanie. Oczywiście są sterowniki itp. Bezawaryjny system JG7. WTF ?!?!? Spokojny i Wesołych przy okazji ! Cytuj
jarexpol Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Nie mam kamerki, ale mam opcje w smartfonie podłączenia przez usb. Cytuj
franekfranek Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 No właśnie nawet wymuszając taki rodzaj połączenia w powyższych urządzeniach nadal jest problem. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Laptop ma 3 porty USB 3.0 i pod Win 7 wymaga sterowników USB 3.0: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jeśli urządzenia pracują prawidłowo w bocznym porcie tzn. że są zainstalowane sterowniki i podłączane urządzenia są sprawne. Bardzo dziwny problem skoro pendrive działają i napięcie w portach jest. Cytuj
razor1995 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 2 godziny temu, franekfranek napisał: Bezawaryjny system JG7. Sprawdź może na pełnej wersji Windowsa. Obstawiam, że to rozwiąże problem. piosylant lubi to Cytuj
franekfranek Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Identyczny system i Dell 7470 działa :) Sprawdzę na innym 7450 z JG7 Cytuj
Nieobecny Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2020 14 godzin temu, franekfranek napisał: Sprawdzę na innym 7450 z JG7 Sprawdź na tym, ale z innym systemem, oczywiście niemodyfikowanym. Przyjmujesz złą metodologię ustalania przyczyn awarii. piosylant lubi to Cytuj
franekfranek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Po prostu jakoś życie zacząłem ustawiać pod JG7 :) Znajomych już trudniej przekonać. Sprawdzę jeszcze na Gparted, czyli live linux. Cytuj
razor1995 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2020 14 minut temu, franekfranek napisał: życie zacząłem ustawiać pod JG7 Na 99% to właśnie wina okrojonego systemu. Metodykę masz taką, że "to na pewno nie system", a mogę się założyć że na "pełnym" Windows 7 USB będzie działać bez problemów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi