severus Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Cześć, już dłuższą chwilę szukam jakiegoś szczura do grania głownie w FPS tak ~150 zł. Do tej pory miałem rivala 100 i był jak najbardziej spoko. Teraz mam mało gejmingowego modecoma mc-wrm1. Wszędzie polecają logitecha g102. Cena jest nawet poniżej zakładanego budżetu. Mam małą dłoń, więc powinna być spoko. Co możecie polecić sprawdzonego ? Cytuj
C9S Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 o tej słyszałem dobre opinie ale poczekaj co inni napiszą bo dawno się nie interesowałem tematem myszek może coś lepszego się znajdzie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Bananoffy1337 lubi to Cytuj
Widzior Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ja bym zaryzykował tego chińczyka, bo jest ostra przecena. Sensor Avago 3050 + przyciski Omron. Za tę cenę chyba warto, a jak coś, to jest gwarancja. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Myszek Dream Machines nie polecam, w tej cenie wolałbym pewnego Logitecha - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zdecydowanie polecam swoją DM1 PRO dostępna np tu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], przez ostatnie 2 lata mnie nie zawiodła, jest precyzyjna i dobrze leży w dłoni. Nie potrzebuje dodatkowych programów i sterowników. Dodatkowo Polski producent. Zdecydowanie warta zakupu. P.S. Ten sam sensor co w Zowie FK Cytuj
Widzior Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 3 minuty temu, mmaciek12 napisał: Dodatkowo Polski producent. Raczej importer i naklejacz własnego znaczka Cytuj
C9S Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 7 minut temu, Widzior napisał: Raczej importer i naklejacz własnego znaczka przynajmniej dobre produkty importują nie to co manta albo tracer mmaciek12 lubi to Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 23 minuty temu, Widzior napisał: Myszek Dream Machines nie polecam, w tej cenie wolałbym pewnego Logitecha - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 8 minut temu, Widzior napisał: Raczej importer i naklejacz własnego znaczka Dream Machines nie polecasz, a typowego chinola już i owszem... Nie rozumiem Cię kompletnie, ale może to i lepiej. Cytuj
severus Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 w miarę możliwości chciałbym, żeby miała chociaż drobne świecące elementy. Dlatego patrzę na tego logitecha. Jest sens szukać czegoś be ogonka w tej cenie ? Ponoć teraz np. logitech oferuje sensory, które są bardzo responsywne. Cytuj
Bananoffy1337 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 @severusjeśli Logitech to w tej cenie model G102. Cytuj
Widzior Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Godzinę temu, mmaciek12 napisał: Nie rozumiem Cię kompletnie, ale może to i lepiej. Jak porównujesz klasę sprzętu Logitecha do Dream Machines, to nie mam więcej pytań. Widać mało wiesz i mało widziałeś. Niech lepiej autor sam sobie poczyta opinie o myszkach DM. 7 minut temu, severus napisał: a bez ogonka ? Szukasz myszki do grania w FPS'y i pytasz o bezprzewodową? Sam sobie przeczysz teraz. Nie i jeszcze raz nie. Cytuj
severus Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 g305 dobre opinie ma i w testach dobrze wypada. nie ma opóźnień Cytuj
szymibtw Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] polecam jeśli nie masz tyle kasy na tą wersje to jest też ta myszka za 119 ale ilość kliknięć się zmniejsza i gorszy sensor Cytuj
severus Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 patrzyłem na te spc, ale "dziurawa" myszka do mnie nie przemawia.. W takim razie chyba jednak zostanę przy tym g102. Jaką podkładkę do tego ? polecają wszędzie qck Cytuj
C9S Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 bierz to co tobie odpowiada Cytuj
severus Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 nie wiem co mi odpowiada. Nie wiem czym różnią się od siebie podkładki. Wiem tyle, że mam małą podkładkę jakieś 20x25 cm i jest za mała. Cytuj
Widzior Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Najważniejsze jest dopasowanie do dłoni. Ja np. muszę mieć myszkę w kształcie X z lekko rozszerzonym przodem, bo przyciski trzymam palcami: wskazującym i serdecznym, środkowy mam stale na rolce, dlatego często używałem myszek A4Tech, bo mają sporo o takim kształcie (np. X748, Bloody). Drugi konieczny wymóg - wcięcia z boków, żebym kciukiem i palcem małym miał dobry chwyt. Dlatego ani DM1, ani Logitech G102 mi nie pasuje kształtem. A teraz używam takiego chinola i to najwygodniejsza myszka, jaką miałam (działa też OK, co widać po opiniach 4.9/5) - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Podkładki lubię A4-Techa, bo mają fajną miękką tkaninę - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi