-RKI- Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2020 Na początek to powiem tyle że nie miałem pojęcia w jakim dziale napisać ten temat więc daję go tutaj i dalej pozwólcie że przejdę do rzeczy. Więc tak jak w nazwie tematu - Polecili byście mi jakiś nie drogi (MAX 20/30zł) dobry wkrętak z zestawem bitów? Jedna główna wytyczna jest taka by bity miały końcówki magnetyczne, to dla mnie niezbędne inna to taka żeby był w miarę długi lub posiadał stosowną przedłużkę. Coś jeszcze? Sam nie wiem dlatego piszę ten temat. Nie długo będę składał komputer a pech chciał że wkrętak którego używałem gdzieś mi się zgubił, nie będę w to wnikał bo raz że był to szmelc a dwa i tak miałem taki zestaw z bitami kupić by po prostu mieć coś takiego w domu. Niestety mieszkam w takiej miejscowości w której nie ma żadnych sklepów budowlanych lub z elektroniką bo zapewne tam bym się udał, tudzież pozostaje mi zakup przez internet. I to w sumie tyle, liczę na waszą pomoc. Cytuj
stens Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
BartAcid Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2020 Szukaj w Biedrze na dziale/w koszu z narzędziami. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] renatan lubi to Cytuj
renatan Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2020 11 minut temu, BartAcid napisał: Szukaj w Biedrze no w Biedrze jak jest wyprz to się można tak obłowic że ho ho jarexpol lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi