Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko system zainstalowałem jako dodatkowy wydaje się znacznie lżejszy od standardowej 7 nie wiem czy to zasługa twojego moda czy posready tak ma i jeszcze fajne motywy i ikony dodałeś 

Opublikowano

Co może być przyczyną iż nie mogę wybrać języka przy instalacji?W BIOSie wszystko OK,klawiatura jak i mysz w BIOSie działają,przy rozpoczęciu instalacji też a gdy pojawia się ekran z wyborem języka mysz i klawiatura przestają działać.

Opublikowano

Tak, jeśli użyłeś skryptu "Niepodpisane sterowniki" z TUNING lub cokolwiek innego zrobiłeś, by tą funkcję uruchomić - nawet nieświadomie. Jeśli nie korzystałeś z tych skryptów - to teraz możesz, by zlikwidować ten napis, ale jednocześnie wyłączysz tą funkcję...

Opublikowano

IE11, NetFramework 4.8, wszystkie poprawki do 20.02.2020r, Notepad2, HashChek, Dism++, 2 kompozycje graficzne, tryb pracy na dyskach SSD oraz dla gier, Optymalizator Usług i funkcję Czyszczenie, no fajnie ale mała prośba poproszę o update do wersji Win JG7 x64 SP1 Ultimate.iso 2012 i bez instalacji nowego systemu:) taki pacz made in Sromotnik???

Opublikowano

Nie mam pewności czy to tego moda instalowałe lub z tego tematu 

ale którąs z tych wersji wołała o klucza. Nie szło tego ominąć i nie mogłem nigdzie znaleźć klucza do tej wersji :D Więc nie wiem o co kaman

Opublikowano

Hej! Zainstalowałem ten system na lenovo ideapad z580. Wszystko spoko tylko jest mały problem. Nie ma karty sieciowej. Nie łączy w ogóle z internetem nawet po kablu. W biosie jest WLan Enabled. Niestety słabo się znam na komputerach i systemach. Sama instalacja systemu przebiegła bezproblemowo. Wcześniej na Win10 internet działał, ale system za mocno obciążał laptopa. Co powinienem zrobić w takiej sytuacji? Czy coś pominąłem/przeoczyłem?

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

@nudzijaA gdzie znajdę te sterowniki? Jak to mogę zrobić? Próbowałem przez Menedżer urządzeń, ale nie znajduje mi sterowników. Próbowałem również przez "Dodaj starszy sprzęt", ale karty sieciowe, które są dostępne w tej zakładce zwyczajnie nie działają.

Opublikowano
Godzinę temu, Mr Banana napisał:

A gdzie znajdę te sterowniki? Jak to mogę zrobić? Próbowałem przez Menedżer urządzeń, ale nie znajduje mi sterowników. Próbowałem również przez "Dodaj starszy sprzęt", ale karty sieciowe, które są dostępne w tej zakładce zwyczajnie nie działają.

a możesz u kogoś pobrać sterowniki  na swój  laptop ?

Opublikowano

Witam, czy ktoś ma jakiś pomysł dlaczego po zainstalowaniu nowego systemu w wersji LITE po pierwszym odpaleniu oprogramowania  ICUE do urządzenia CORSAIR COMANDER XT wyskakuje mi taki komunikat "Nie znaleziono punktu wejścia procedury SetProcessInformation w bibliotece KERNEL32.dll." z góry dziękuję