Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 godziny temu, profilm34 napisał:

Powywalaj śmieci zbędne rzeczy, tylko wydajność i przejżystość do pracy photoshop, adobe premiere w sli.... nie gram tylko poważna i stabilna maszyna w stylu z logo SROMOTNIK

To nie jest system tylko dla ciebie xD

Gestov lubi to
Opublikowano

Hej Sromo

Tak już się nie spiesz do tego wira. Chciałbym wypróbować nową 7.  Seven użytkuję na dwóch komputerach bez żadnych problemów od  (chyba)2015 r. a już na pewno od 2016. I bardzo Ci dziękuję.

W razie czego to należy się co nieco zdezynfekować.

Tak z ciekawości spojrzałem na wypalone płyty z Twoimi systemami i aż nie chce mi się wierzyć. Mam ich 12. Najstarszy SEVEN JGx64 z grudnia 2011r.  - czy to możliwe?

Pozdrowienia

Witek

Opublikowano

ło matko co to sie z serwerami mega porobilo ze pobiera mi 300 kb/s i spada xd

4h pobieralem xd

wow system postawiony w 4 min

testuje pro lite

1. nie mozna zainstalowac pot playera ani 32 ani 64 ( [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] )

@down

u mnie nie chcial zadziałać, MTKV264 poszlo bez problemu

Opublikowano

@Franc

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

mam takie coś podczas instalacji, powinna tam być reklama avasta którą należy odznaczyć żeby instalacja poszła dalej, ale nie wiem czemu się nic tam nie pokazuje, czy klikam odrzuć czy akceptuj to nic się nie dzieje.

wiesz może dlaczego tak się dzieje?

Opublikowano

I w tym momencie osłupiałem, na nowym systemie ściągnąłem z linka który podałeś jeszcze raz instalkę, zainstalowałem i żadne okienko o Avaście mi nie wyskoczyło. Sama instalacja przeszła bez problemów.

Jakiś czas temu czytałem o problemach z instalacją niektórych programów z instalatorów online (wspomniano tam też o propozycji instalacji np. Avasta i błędach przy braku zgody) ale jak twierdzisz  że na pewno masz pełną instalkę to nie wiem co jest przyczyną tego błędu.

Opublikowano
1 godzinę temu, Luis napisał:

@Franc

mam takie coś podczas instalacji, powinna tam być reklama avasta którą należy odznaczyć żeby instalacja poszła dalej, ale nie wiem czemu się nic tam nie pokazuje, czy klikam odrzuć czy akceptuj to nic się nie dzieje.

wiesz może dlaczego tak się dzieje?

Nie trzeba 'odznaczyć', trzeba kliknąć 'Odrzuć'.

Opublikowano
47 minutes ago, moszter said:

Nie trzeba odznaczyć, trzeba kliknąć 'Odrzuć'.

trzeba, bo jak nie odznaczysz to ci avasta zainstaluje. ale tak jak powiedzialem "czy klikam odrzuć czy akceptuj to nic się nie dzieje"

Opublikowano
10 minut temu, Luis napisał:

trzeba, bo jak nie odznaczysz to ci avasta zainstaluje. ale tak jak powiedzialem "czy klikam odrzuć czy akceptuj to nic się nie dzieje"

potplayer.png.29203e72e8f515f4405a9a7c18a95297.png

Gdzie tu widzisz coś do 'odznaczania'? biezesz 'Odrzuć', potem zainstaluj i gotowe, chyba że masz jakieś podejrzane 'instalatory' z różnymi śmieciami, to nie pomogę. Pobieraj tylko z zaufanych źródeł czyli [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].

Opublikowano
2 minutes ago, moszter said:

Gdzie tu widzisz coś do 'odznaczania'? biezesz 'Odrzuć', potem zainstaluj i gotowe, chyba że masz jakieś podejrzane 'instalatory' z różnymi śmieciami, to nie pomogę. Pobieraj tylko z zaufanych źródeł czyli [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].

moja screen pochodzi dokladnie z tego linka ktory podales, probowalem z oficjalnej strony i z dobreprogramy.pl, i to samo, a widzisz, czyli tam nie jest statyczna reklama avasta tylko randomowa reklama jakiegos oprogramowania, ja mam biale tlo w srodku i czy klikam odrzuć czy akceptuj to nic się nie dzieje

Opublikowano

Na czas instalacji wyłącz kartę sieciową lub zablokuj w zaporze pliki instalacyjne PotPlayera - okienko nie powinno się pojawić. Tylko takie wyjaśnienie przychodzi mi do głowy - dlaczego u mnie nie pojawia się przy instalacji programu 

Opublikowano
18 minut temu, srom-otnik napisał:

Zainstalowałem teraz  pro lite dla testu.

Jest prośba do Ciebie lub innych dodać inny host ( bo w dzisiejszych czasach z mega nie da się nic zciągnąć ) .

P.S. Jak łupajeś , to było normalnie czy dużo wolniej ?