taba19 Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Ciężki Wybór Witam mam do wyboru z dwóch laptopów jeden i proszę was o podpowiedz który wybrać z parametrów są podobne mianowicie 1 MSI GV62 GRAFIKA INTEL HD 620 ORAZ GTX 1060 3 GB ROZSZERZALNA PROCEK I5 7 GENBERACJA 7300Hq DYSK WD 240 SSD ORAZ 1 TB SSHD RAM 12GB KLAWIATURA ZWYKŁA NIE PODŚWIETLANA LEKKI DUSZEK NA MATRYCY 2 ASUS FX502V GRAFIKA TYLKO GTX1060 3 GB ROZSZERZALNA PROCEK I5 7 GENBERACJA 7300Hq DYSK WD 240 SSD ORAZ 1 TB SSHD RAM 12GB KLAWIATURA PODŚWIETLANA Co tu wybrać ?? Cytuj
UgoFantozzi Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Zdecydowanie ASUS FX502V Cytuj
taba19 Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 TO JEST ODPOWIEDZ mogłeś mi na czacie napisać ale dziękuje Cytuj
renatan Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 też bym go brał ..jakby dawali za darmo Cytuj
taba19 Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 no to dzięki decyzja zapadła Cytuj
Gość Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Jeden i drugi to wielkie G ,ale z tych dwóch to na pewno MSI . ASUS jakość wykonania to tragedia miałem podobny w rękach . Najlepiej jak byś się udał gdzieś do sklepu zobaczył to fizycznie a potem wybrał jeden z tych dwóch i zamówił sobie przez internet. Cytuj
jou300 Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 8 godzin temu, woj_ani217 napisał: Jeden i drugi to wielkie G ,ale z tych dwóch to na pewno MSI . ASUS jakość wykonania to tragedia miałem podobny w rękach . Najlepiej jak byś się udał gdzieś do sklepu zobaczył to fizycznie a potem wybrał jeden z tych dwóch i zamówił sobie przez internet. Asus to G. Jaja sobie robisz. Cytuj
Gość Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Godzinę temu, jou300 napisał: Asus to G. Jaja sobie robisz. Umiesz ty ze zrozumieniem czytać !? , ale co tu tłumaczyć jak Asus zaczynał produkcję laptopów w 1997 r. ( po wcześniejszym zerżnięciu czego się dało z firmi ACER z której 4 chinili uciekło by założyć asusa ) to ty pewnie w pieluchy jeszcze waliłeś albo dopiero w planie pięcioletnim byłeś uwzględniony. Owszem po około 3 - 4 lat od produkcji były w miarę dobre co nie znaczy że bardzo dobre , dzisiejsze z niskiej i średniej półki to szrot totalny , tania tandeta . Jak przejdzie tyle przez twoje ręce tego sprzętu co przez moje to możesz się wówczas wymądrzać a tak to posłuchaj bardziej doświadczonych a nie patrz że sprzęcik ma ładny kolorek i klawiaturę podświetlaną itd..... Odpowiedź nie była dla ciebie tylko dla pytającego a co on zrobi to jego sprawa i kasa a nie twoja czy moja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi