Marcel1 Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2020 Witam. Noszę się właśnie z zamiarem zakupu konsoli i mam dylemat, którą konsolę wybrać czy PS 4 Pro czy Xbox one x Trzeciej opcji a mianowicie poczekania na premierę nowego PS i Xbox, nie biorą raczej pod uwagę z kilku powodów : 1. Co prawda ich premierę zapowiedziano na koniec tego roku, ale jak będzie naprawdę to kto wie 2. Jak wszystkie nowości zapewne i one będą miały - "Problemy wieku dziecięcego" 3. Cena tych nowych konsol zapewne nie będzie mała 4. Dostępność i ceny gier na te nowe konsole. Co prawda Sony zapowiedziało, że ich nowa konsola będzie miała kompatybilność wsteczną z PS4 ale jak to się będzie miało w rzeczywistości to już inna sprawa. Dlatego chciałbym poprosić Was o opinie i pomoc w wyborze. Cytuj
VACek Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2020 15 minut temu, Marcel1 napisał: Dlatego chciałbym poprosić Was o opinie i pomoc w wyborze. Jeśli chodzi o exclusivy to PS4 Ja osobiście wolałbym Xbox One: - tani abonament na gry czasem do wyrwania za pół darmo, - sporo gier z x360 działa na x one - mega wygodny pad. - jedno konto ms konsola-pc Marcel1 lubi to Cytuj
podlos Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2020 Zobacz sobie czy interesują cię gry ekskluzywne na ps4. Jeśli nie to bierz xboxa. Marcel1 lubi to Cytuj
moszter Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2020 Godzinę temu, Marcel1 napisał: Witam. Noszę się właśnie z zamiarem zakupu konsoli i mam dylemat, którą konsolę wybrać czy PS 4 Pro czy Xbox one x To zależy od Ciebie co wolisz gry studia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to kupuj PS4, a jak wolisz jak gry z serii [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] oraz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to kupuj Xbox One. Co do Xbox One w [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] można dodać do konta [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] oraz za 19,99 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] promocja trwa jeszcze 5 dni, według mnie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] w tym miesiącu daje zapchaj dziury w tamtym miesiącu można było pograć w [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Marcel1 lubi to Cytuj
Marcel1 Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2020 Dzięki panowie za dotychczasowe wypowiedzi i proszę o dalsze komentarze. Cytuj
moszter Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Na PS4 po dokupieniu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], będziesz mógł pograć w gry VR (czego może nie będzie się mogło na PS5) i doświadczyć części frajdy posiadaczy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], Twój błędnik oraz żołądek będzie w niebo wzięty. Za to Xbox One to platforma nie tylko do gier, ale i do multimedii, nie pograsz sobie w gry VR jak na PS4, ale możesz sobie zainstalować np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] której na PS4 nie uświadczysz czyli [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i oglądać programy telewizyjne oferowane przez [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Cytuj
bison616 Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Xbox one X. Sprzętowo najmocniejsza i pełne 4K (na ps4pro 1440p najczęściej). Masa gier działa z poprzednich wersji konsol. I osobiście wole pad od xboxa. No i xbox game pass wypada lepiej. Marcel1 lubi to Cytuj
Marcel1 Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Na tą chwilę również i ja skłaniam się do wyboru Xbox one x. 70% na Xbox a 30% na PS 4. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi