Mr.T Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 Windows 8.1 Bing SL PL OEMs Informacja Podstawa oryginalny obraz MSDN wersja pl. Usunięte: - nie nie usunięte Dodane: Pełen pakiet Dot NetFramework (łącznie z 3.5) Zintegrowane wszystkie poprawki na dzień wydania Tak jak w org klucz jest na początku i powinien się wczytać z Bios System nie aktywowany (klucz czy KMS we własnym zakresie) Do wypalenia na pendrive polecam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A nazwy plików (archiwów które pobieracie) są tak opisane że np. ciag znaków po myślniku WinBinSL8.164BITPolishOEM-dab5e8e4.zip to suma CRC pobranego archiwum która jest generowana razem z sumami kontrolnymi więc łatwo sprawdzić czy dobrze pobraliśmy plik. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] MadDragory, gregor2302, Wili i 1 inny lubią to Cytuj
jkaw Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2020 Witam. Co to znaczy : Podstawa org. obraz pl ?. Co odjęte i co dodane. Cytuj
Franc Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2020 8 minut temu, jkaw napisał: Witam. Co to znaczy : Podstawa org. obraz pl ?. Co odjęte i co dodane. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem - wszystko jest napisane - podstawa oryginalny obraz wydany przez MS, co dodano - też ładnie opisane, nic nie odjęto Czego Ty jeszcze nie rozumiesz? Cytuj
alexisonfire Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2020 5 godzin temu, Franc napisał: Nie umiesz czytać ze zrozumieniem - wszystko jest napisane - podstawa oryginalny obraz wydany przez MS, co dodano - też ładnie opisane, nic nie odjęto Czego Ty jeszcze nie rozumiesz? Właściwie to w pełni uzasadnione niezrozumienie @jkaw bo tak naprawdę skrót "org" jest w biznesie skrótem od słowa "organizacja". Cytuj
skarbowiec56 Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 Mam zainstalowaną 10 a chciałbym wrócić do 8 ale przy instalacji żąda klucza to co mam zrobić i jak postąpić by można było zainstalować ten system Cytuj
Nieobecny Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 Wyciągnąć klucz z biosu np. za pomocą programu ProduKey lub go nie wprowadzać (trzeba być offline na koncie lokalnym). Aktywuje się online po zainstalowaniu systemu. Cytuj
P3TR1N Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Witam. Chciałbym się zapytać który klucz kupić do tego Windowsa żeby go na spokojnie aktywować i by nie zmarnować pieniędzy na w razie zły kupiony klucz, chcę od razu zaznaczyć że szukałem podanej wersji Windowsa tj. Windows 8.1 Single Language 64 bit ale nigdzie klucza do takiej znaleźć nie mogłem, stąd moje pytanie który klucz będzie właściwy do tej wersji ponieważ nie chce się bawić w jakieś cracki . Cytuj
Nieobecny Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Tego klucza nie kupisz. Po co ci taki nieszczęśliwy system? Cytuj
pantester Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Też chciałbym zainstalować ten OS, ale nie mam klucza. Mógłby ktoś udostępnić jakiś klucz aby dało się zainstalować? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Uzasadnij po co Tobie taki system. Znasz specyfikę tego systemu? Nie ma kluczy do tego systemu. Cytuj
pantester Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Jak to nie ma kluczy? Mam jakiś klucz od innej wersji win 8.1 ale ten OS nie akceptuje go. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zerknij jeszcze raz w tytuł tematu i zorientuj się co to jest Win 8.1 with Bing. Cytuj
gamerroberto Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2020 Witam, link nie działa czy mogę prosić upload na np. google drive lub mega itp. Pozdrawiam Cytuj
ologotik Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2022 Witam i pozdrawiam. Czy jest możliwość pobrać obraz iso Windows8.1 With Bing PL 32bit? mam klucz ale nie umiem znaleźć dziękuje za wszelką pomoc. Cytuj
Mr.T Opublikowano 18 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2022 linki dzialaja JanKo6 lubi to Cytuj
Karol77 Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2022 W dniu 18.11.2020 o 14:36, gamerroberto napisał: Witam, link nie działa czy mogę prosić upload na np. google drive lub mega itp. Pozdrawiam Też szukam win 8.1 bing 32 bit. Jakoś nie mogę znaleźć. Cytuj
Mr.T Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2022 przeciez w pierwszym poscie jest aktywny link a pod nim dwa obrazy oba mozna pobrac nie wiem co wy robicie ze wam nie działa Cytuj
rrroberto Opublikowano 16 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2022 Jak palcem nie pokażesz to nie znajdą: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 lubi to Cytuj
modus Opublikowano 2 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2023 Nie akceptuje klucza zbiosu przy instalacji Cytuj
stens Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2023 14 godzin temu, modus napisał(a): Nie akceptuje klucza zbiosu przy instalacji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ściągnij sobie programik i sprawdź do której wersji masz klucz. Po uruchomieni kliknij na "Check edition" i wklej swój klucz. Program Ci wyświetli wersję klucza. Cytuj
modus Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2023 klucz instalacyjnyWindows 8.1 Bing TCWNP-WJDF3-XV347-YKC2T-WXBHK kwasior500 lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi