konuss Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 12 minut temu, Super3511 napisał: Coś link do GDrive nie za bardzo działa... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wszystko dobrze działa zmien przegladarke w sensie na innej spróbuj np ... Cytuj
Franc Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Spora różnica w wielkości obrazu - trochę łatek przybyło? Cytuj
Super3511 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 15 minut temu, konuss napisał: Wszystko dobrze działa zmien przegladarke w sensie na innej spróbuj np ... Zmienilem przegladarke, zmienilem konto google i nadal nie dziala i jeszcze jak wchodze na link kaze mi zlogowac sie do konta, a tak mi sie jescze nie zdazylo Cytuj
Franc Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Mi też przy próbie ściągania z google prosiło o zalogowanie (na Operze) - pobrałem z Mega i jest OK Cytuj
konuss Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 3 godziny temu, Franc napisał: Mi też przy próbie ściągania z google prosiło o zalogowanie (na Operze) - pobrałem z Mega i jest OK sprobuj ten: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wili lubi to Cytuj
kamiloxf Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 13 minut temu, konuss napisał: sprobuj ten: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pobiera ok Cytuj
Franc Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Teraz pobieranie jest OK, właśnie zainstalowałem na VB Cytuj
Super3511 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Mam małe pytanko, czy plik KMS-R@1n.exe jest instalowany wraz z setup-complate aby aktywowac system? I Malwarebytes wykrył mi że niektóre pliki rejstru jako zagrożenia. Większość prowadzi do OSppSvc.exe jak i właśnie do KMS-R@1n.exe. Czy tak ma być, czy pozwolić mu usunąć te pliki?? Cytuj
konuss Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 2 godziny temu, Super3511 napisał: Mam małe pytanko, czy plik KMS-R@1n.exe jest instalowany wraz z setup-complate aby aktywowac system? I Malwarebytes wykrył mi że niektóre pliki rejstru jako zagrożenia. Większość prowadzi do OSppSvc.exe jak i właśnie do KMS-R@1n.exe. Czy tak ma być, czy pozwolić mu usunąć te pliki?? Po instalacji systemu ten plik powinien byc z automatu usuwany... Cytuj
adnage Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Dobrze myślę, że ten system będzie lepiej działał na starszym sprzęcie? Będę kumplowi stawiał nowy system na Lenovo G580, bo w końcu kupił dysk SSD i się zastanawiam nad tym systemem czy v1909 też w Twojej wersji. Cytuj
szymibtw Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 @adnagebierz 1909. Insider się wysypie prędzej czy później Cytuj
konuss Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2020 3 godziny temu, szymibtw napisał: @adnagebierz 1909. Insider się wysypie prędzej czy później Ale to jest LTSC a nie Insider Cytuj
Super3511 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2020 11 godzin temu, konuss napisał: Po instalacji systemu ten plik powinien byc z automatu usuwany... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To mi wykrywa MalwareBytes. Cytuj
adnage Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2020 8 godzin temu, konuss napisał: Ale to jest LTSC a nie Insider Właśnie LTSC miałem na myśli A Ty co poleciłbyś? Cytuj
wojtuse99 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 witam zainstalowałem ten windows i mam problem z aktywacjom dwa aktywatory uzylem nie aktywacja nie powidle się jaki aktywatorem aktywować po moze ktos Cytuj
Franc Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 @wojtuse99 - z tego co pamiętam, ten mod aktywował się automatycznie, instalowałeś może jakiegoś antywirusa, który wykasował pliki? I jakich aktywatorów użyłeś - nie chcemy zgadywać, by tych samych nie polecać Cytuj
Rome Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Eleonor Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Enterprise LTSC na stałe chyba nie można aktywować - ktoś potwierdzi ? Na jaki czas możliwa jest zatem aktywacja ? Cytuj
szymibtw Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 @Eleonorkup klucz do ltsc za około 80 zł chyba jest. xdxd23 lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Ten - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] aktywuje do 2038r A te klucze są tyle samo warte co aktywator - więć szkoda kasy. Cytuj
szymibtw Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 @zbigniew59 nie wiem co niektorym się w głowach utarło na temat kluczy do windowsa. Ja kupiłem już około 10 kluczy do win 10 pro z czego 3 mam swoje przypisane do mojego konta na 3 różnych laptopach w domu i każdy działa jak powiniem. Kupowałem je ze strony gvgmall ale tak masz rację, są nic nie warte Cytuj
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 Tu nie chodzi o to czy działają ale o to czy z nimi jest całkowicie legalny system - a na ten temat już były dyskusje na tym forum. Aktywatory też działają. Poczytaj na temat kluczy z tej strony - także komentarze. - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Eleonor Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2020 W dniu 29.01.2020 o 10:25, szymibtw napisał: @Eleonorkup klucz do ltsc za około 80 zł chyba jest. Właśnie .. szkoda kasy na Taki klucz Mam 2 pytanie ...do autora 1. W menu Start jest Niedawno używane elementy ( jest tam także z prawokliku Wyczyść listę niedawno używanych elementów) po zastosowaniu Pulpit - praowoklik Narzędzia-Oczyszczanie systemu(pełne) Niedawno używane elementy zamienia się w Recent oraz brak prawokliku Wyczyść listę niedawno używanych elementów Czy można to jakoś poprawić /naprawić ? 2. Klikając prawym na np pliku .jpg mam piąty od dołu Has sum i strzałka w prawo ... lecz nic więcej Czy coś jest skopane ? Czy tak ma być ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
konuss Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2020 Nowa wersja w drodze - wgrywanie na serwer... Cytuj
konuss Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 Nowa wersja w drodze. Około 15 będzie dostępna. Cytuj
konuss Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2020 Aktualizacja w 1-szym poscie. Prosiłbym o zgłąszanie błedów poniewaz przechodzę na nowy system obróbki systemów - niestety mogą się zdarzac wtopy... hehe Cytuj
Gość Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 U mnie na tej wersji wszystko działa - gpedit także - tylko w prawokliku to - nie działa - na żadnym twoim modzie - ja tego nie używam, ale skoro jest, dobrze by działało. - Kopiuj/wklej - Hash sum Cytuj
Eleonor Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 Zainstalowałem nowe wydanie .. zmiany jakie zauważyłem grzecznościowo informuję : 1. brak 7-zip , winrar 2. nadal żeby coś skopiować np na C: woła o uprawienia Administratora polecam tu Pełne prawa administratora mistrza Mr.T 3. nadal nie działają prawokliki : kopiuj/wklej oraz Has sum -- usunąłem to sobie z rejestru 4. moja prośba o naprawienie Niedawno używane elementy - gdyż po zastosowaniu Narzędzia-Oczyszczanie systemu(pełne) oraz (Szybkie) zostaje zmieniona nazwa na Recent i dodatkowo nie działa -- nie przyniosła rezultatu - zostało po polsku ale już nie działa tzn nie pokazują się tam żadne użyte elementy , pliki ... po prostu pusto. Jakby co info o Autora - poprawiłem to sobie 5. Aktywator - wg mnie albo nie powinno go być albo powinien być inny, który aktywuje do 2038 roku. 6. Czcionka nadal nie poprawiona np Właściwości Dysk Lokalny C Przydzia ł literka ł odstaje od reszty -- także sobie poprawiłem 7. Właściwości połączenia sieć WiFi -- nie wiem dlaczego Autor ustawia profil Publiczny - zmieniam na Prywatny 8. Dużo błędów w Dziennik systemu Windows np Aplikacja : Zasady „DODownloadMode” zostały ustawione przy użyciu wartości „256”, która jest nieprawidłowa i zostanie zignorowana. System : Nie można uruchomić usługi luafv z powodu następującego błędu: Nastąpiło zablokowanie ładowania sterownika 9. I tu mam zagwozdkę - dlaczego nie działa mi na żadnej wersji Enterprise - UltraISO Premium Edition 9.7.2.3561 Portable ani starsze Portable to by było tak na szybko na tyle - mam nadzieję że nie uraziłem Autora gdyż system naprawdę fajny polecam Cytuj
Franc Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 Co do instalacji dodatkowych programów - jak już dodawać, to tylko instalki/odnośniki np. w katalogu na pulpicie - każdy będzie instalował to co zechce Tak samo z aktywatorem - każdy niech używa swojego "sprawdzonego" Błędy w dzienniku - w pociętym modzie z powyłączanymi usługami zawsze będą się pojawiały Co do UltraIso - muszę jeszcze później potestować na VB, na modach LTSC innych autorów program się odpala, wypróbuj jeszcze PowerISO Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi