Skocz do zawartości

Windows 10 Enterprise LTSC 1809 17763.1192 {x64} by KoNuSS v01.05.20 (esd) PL] 2020]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Super3511 napisał:

Coś link do GDrive nie za bardzo działa...

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wszystko dobrze działa zmien przegladarke w sensie na innej spróbuj np ...

Opublikowano
15 minut temu, konuss napisał:

Wszystko dobrze działa zmien przegladarke w sensie na innej spróbuj np ...

Zmienilem przegladarke, zmienilem konto google i nadal nie dziala

i jeszcze jak wchodze na link kaze mi zlogowac sie do konta, a tak mi sie jescze nie zdazylo

Opublikowano
3 godziny temu, Franc napisał:

Mi też przy próbie ściągania z google prosiło o zalogowanie (na Operze) - pobrałem z Mega i jest OK

sprobuj ten: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wili lubi to
Opublikowano

Mam małe pytanko, czy plik KMS-R@1n.exe jest instalowany wraz z setup-complate aby aktywowac system? I Malwarebytes wykrył mi że niektóre pliki rejstru jako zagrożenia. Większość prowadzi do OSppSvc.exe jak i właśnie do KMS-R@1n.exe. Czy tak ma być, czy pozwolić mu usunąć te pliki??

Opublikowano
2 godziny temu, Super3511 napisał:

Mam małe pytanko, czy plik KMS-R@1n.exe jest instalowany wraz z setup-complate aby aktywowac system? I Malwarebytes wykrył mi że niektóre pliki rejstru jako zagrożenia. Większość prowadzi do OSppSvc.exe jak i właśnie do KMS-R@1n.exe. Czy tak ma być, czy pozwolić mu usunąć te pliki??

Po instalacji systemu ten plik powinien byc z automatu usuwany...

Opublikowano

Dobrze myślę, że ten system będzie lepiej działał na starszym sprzęcie? Będę kumplowi stawiał nowy system na Lenovo G580, bo w końcu kupił dysk SSD i się zastanawiam nad tym systemem czy v1909 też w Twojej wersji.

Opublikowano

Ten - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] aktywuje do 2038r

A te klucze są tyle samo warte co aktywator - więć szkoda kasy.

Opublikowano

@zbigniew59 nie wiem co niektorym się w głowach utarło na temat kluczy do windowsa. Ja kupiłem już około 10 kluczy do win 10 pro  z czego 3 mam swoje przypisane do mojego konta na 3 różnych laptopach w domu i każdy działa jak powiniem. Kupowałem je ze strony gvgmall ale tak masz rację, są nic nie warte :)

Opublikowano

Tu nie chodzi o to czy działają ale o to czy z nimi jest całkowicie legalny system - a na ten temat już były dyskusje na tym forum.

Aktywatory też działają.

Poczytaj na temat kluczy z tej strony - także komentarze. - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
W dniu 29.01.2020 o 10:25, szymibtw napisał:

@Eleonorkup klucz do ltsc za około 80 zł chyba jest.

Właśnie .. szkoda kasy na Taki klucz

Mam 2 pytanie ...do autora 

1. W menu Start jest 
Niedawno używane elementy ( jest tam także z prawokliku Wyczyść listę niedawno używanych elementów)
po zastosowaniu 
Pulpit - praowoklik Narzędzia-Oczyszczanie systemu(pełne)

Niedawno używane elementy zamienia się w Recent oraz brak prawokliku Wyczyść listę niedawno używanych elementów

Czy można to jakoś poprawić /naprawić ?

2. Klikając prawym na np pliku .jpg mam piąty od dołu Has sum i strzałka w prawo ... lecz nic więcej 
Czy coś jest skopane ? Czy tak ma być ?

Opublikowano

Aktualizacja w 1-szym poscie. Prosiłbym o zgłąszanie błedów poniewaz przechodzę na nowy system obróbki systemów - niestety mogą się zdarzac wtopy... hehe

Opublikowano

U mnie na tej wersji wszystko działa - gpedit także - tylko w prawokliku to - nie działa - na żadnym twoim modzie - ja tego nie używam, ale skoro jest, dobrze by działało.

- Kopiuj/wklej

- Hash sum

Opublikowano

Zainstalowałem nowe wydanie .. zmiany jakie zauważyłem grzecznościowo informuję :

1. brak 7-zip , winrar 

2. nadal żeby coś skopiować np na C: woła o uprawienia Administratora polecam tu Pełne prawa administratora mistrza Mr.T

3. nadal nie działają prawokliki : kopiuj/wklej oraz Has sum -- usunąłem to sobie z rejestru

4. moja prośba o naprawienie Niedawno używane elementy - gdyż po zastosowaniu Narzędzia-Oczyszczanie systemu(pełne) oraz (Szybkie) zostaje zmieniona nazwa na Recent i dodatkowo nie        działa --  nie przyniosła rezultatu - zostało po polsku ale już nie działa tzn nie pokazują się tam żadne użyte elementy , pliki ... po prostu pusto.  Jakby co info o Autora - poprawiłem to sobie

5. Aktywator - wg mnie albo nie powinno go być albo powinien być inny, który aktywuje do 2038 roku.

6. Czcionka nadal nie poprawiona np Właściwości Dysk Lokalny C  Przydzia ł  literka ł odstaje od reszty -- także sobie poprawiłem

7. Właściwości połączenia sieć WiFi -- nie wiem dlaczego Autor ustawia profil Publiczny - zmieniam na Prywatny

8. Dużo błędów w Dziennik systemu Windows np

Aplikacja :

Zasady „DODownloadMode” zostały ustawione przy użyciu wartości „256”, która jest nieprawidłowa i zostanie zignorowana.

System :

Nie można uruchomić usługi luafv z powodu następującego błędu: 
    Nastąpiło zablokowanie ładowania sterownika

9. I tu mam zagwozdkę - dlaczego nie działa mi na żadnej wersji Enterprise -  UltraISO Premium Edition 9.7.2.3561 Portable ani starsze Portable

to by było tak na szybko na tyle - mam nadzieję że nie uraziłem Autora gdyż system naprawdę fajny polecam

Opublikowano

Co do instalacji dodatkowych programów - jak już dodawać, to tylko instalki/odnośniki np. w katalogu na pulpicie - każdy będzie instalował to co zechce

Tak samo z aktywatorem - każdy niech używa swojego "sprawdzonego"

Błędy w dzienniku - w pociętym modzie z powyłączanymi usługami zawsze będą się pojawiały

Co do UltraIso - muszę jeszcze później potestować na VB, na modach LTSC innych autorów program się odpala, wypróbuj jeszcze PowerISO