Widzior Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 Możecie mielić temat dalej, ale ja z tego bełkotu do teraz nie wiem, czy nóżka się mu tylko wysunęła, nic nie pękło, i idzie to włożyć z powrotem, czy jednak jest uszkodzenie mechaniczne. Bo padły już wyrazy: urwana, wyłamana, oderwana, uszkodzona, a zaraz potem 17 godzin temu, MiłoszPL napisał: Sama podstawa nie jest uszkodozna. Da sie włożyć monitor z powrotem. Sadze, ze w wyinku uzytkowania wysuneła się nóżka. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 Z zewnątrz nie widac w ogóle uszkodzeń. To powiem ,że pochylałem. Cytuj
toja9704 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 2 godziny temu, MiłoszPL napisał: Z zewnątrz nie widac w ogóle uszkodzeń. To powiem ,że pochylałem. Napisać to sobie możesz co chcesz... Problem w tym, żebyś był świadomy, że w razie niepowodzenia reklamacji... Przyjmiesz taką lampę: "W przypadku reklamacji nieuzasadnionej, zgłaszający ponosi koszty transportu i testowania w wysokości 70 PLN." Cytat z gwarancji Eizo. Dlatego pytałem jaką gwarancję masz i jak wygląda dokładnie to uszkodzenie matrycy. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 Z zewnątrz nie ma uszkodzeń, nie widać części ekranu. Cytuj
MiłoszPL Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2019 2:58 Śrubka jest przykręcona do tylnej części podstawy. Ona musiała zawieźć. Śrubkę przykręca producent. Sprawdziłem teraz i nóżka nie odrywa sie przy przykręconej śrubce, nawet siłą. Co ciekawe po oderwaniu śrubka trzymala się monitora, musiała się poluzować. Cytuj
Widzior Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2019 Gość pisze i pisze, i opisuje i opisuje, powieść z tego zaraz wyjdzie, ale realnych fotek ani filmiku nie zrobi, no bo po co nie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi