Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam poszukuje apki która nagrywa rozmowy przychodzące i wychodzące ??

Czy ktoś z was używał kiedyś wgl używał takiej aplikacji i którąś może polecić ?

Posted
39 minut temu, Mr.Straight napisał:

Nie wiem co to za apka u góry ale wygląda na coś do flashowania przez Recovery chyba że to apk w zipie ale nie polecam pobierać niesprawdzonych rzeczy.

Nazwa jest w linku, to apka [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Nie trzeba specjalnego programu? I żadna dodatkowa apka do nagrywania nie jest potrzebna.

system operacyjny o nazwie MIUI

Zobacz, ustawienia/ opcje aplikacji/ systemowe/ telefon/ nagrywanie połączeń/ i już

o to przykład :

3ugu2Dl.png

Posted

Co to jest ten system operacyjny o nazwie MIUI?.Czy on daje wszystkim możliwość nagrywania rozmów telefonicznych?.Czarno to widzę.Z nagrywaniem rozmów nie było problemu do androida 8 ale teraz przy androidzie 9 już nie jest tak lekko.Ja mam fona z Huawei i cieszę się z nagrywania rozmów.

Posted
45 minut temu, marcelgg napisał:

MIUI, system operacyjny oparty o Androida

MIUI to nie jest system tylko nakładka od Xiaomi dla Androida. Podstawą MIUI jest Android, ale MIUI oferuje przebudowany interfejs względem Androida.
Możesz aktualizować MIUI, a wersja Androida pozostaje nieruszona.

Posted

Bezproblemowe nagrywanie rozmów - tylko Call Recorder od Skvalexa. Chodziło mi to na Moto G (od jedynki do czwórki), HTC One M8, Galaxy S5-8, Mi5-9... Tylko kosztuje parę złotych. Wersje "patchowane" chodzą w kratkę...

Aaa - i lepiej kupować bezpośrednio z jego strony a nie ze sklepu Gugla - szybsze aktualizacje i brak problemów gdy padnie net (problem z weryfikacją licencji).