xech Posted October 20, 2019 Report Posted October 20, 2019 Witam poszukuje apki która nagrywa rozmowy przychodzące i wychodzące ?? Czy ktoś z was używał kiedyś wgl używał takiej aplikacji i którąś może polecić ? Quote
jarexpol Posted October 20, 2019 Report Posted October 20, 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
jarexpol Posted October 20, 2019 Report Posted October 20, 2019 39 minut temu, Mr.Straight napisał: Nie wiem co to za apka u góry ale wygląda na coś do flashowania przez Recovery chyba że to apk w zipie ale nie polecam pobierać niesprawdzonych rzeczy. Nazwa jest w linku, to apka [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
stanq Posted October 20, 2019 Report Posted October 20, 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
marcelgg Posted October 21, 2019 Report Posted October 21, 2019 Nie trzeba specjalnego programu? I żadna dodatkowa apka do nagrywania nie jest potrzebna. system operacyjny o nazwie MIUI Zobacz, ustawienia/ opcje aplikacji/ systemowe/ telefon/ nagrywanie połączeń/ i już o to przykład : Quote
janszu57 Posted October 21, 2019 Report Posted October 21, 2019 Co to jest ten system operacyjny o nazwie MIUI?.Czy on daje wszystkim możliwość nagrywania rozmów telefonicznych?.Czarno to widzę.Z nagrywaniem rozmów nie było problemu do androida 8 ale teraz przy androidzie 9 już nie jest tak lekko.Ja mam fona z Huawei i cieszę się z nagrywania rozmów. Quote
janszu57 Posted October 21, 2019 Report Posted October 21, 2019 Spkojnie. To była prowokacja. Nie jestem głupi. Gość nie ma pojęcia co pisze. Quote
marcelgg Posted October 21, 2019 Report Posted October 21, 2019 15 minut temu, janszu57 napisał: Co to jest ten system operacyjny o nazwie MIUI? MIUI, system operacyjny oparty o Androida Quote
R95K Posted October 21, 2019 Report Posted October 21, 2019 45 minut temu, marcelgg napisał: MIUI, system operacyjny oparty o Androida MIUI to nie jest system tylko nakładka od Xiaomi dla Androida. Podstawą MIUI jest Android, ale MIUI oferuje przebudowany interfejs względem Androida. Możesz aktualizować MIUI, a wersja Androida pozostaje nieruszona. Quote
arthurpl Posted October 22, 2019 Report Posted October 22, 2019 Bezproblemowe nagrywanie rozmów - tylko Call Recorder od Skvalexa. Chodziło mi to na Moto G (od jedynki do czwórki), HTC One M8, Galaxy S5-8, Mi5-9... Tylko kosztuje parę złotych. Wersje "patchowane" chodzą w kratkę... Aaa - i lepiej kupować bezpośrednio z jego strony a nie ze sklepu Gugla - szybsze aktualizacje i brak problemów gdy padnie net (problem z weryfikacją licencji). Quote
janszu57 Posted October 23, 2019 Report Posted October 23, 2019 W dniu 21.10.2019 o 21:17, Mr.Straight napisał: Na telefonach Huawei z androidem 9 działa nagrywanie za pomocą HwCallRecorder.apk. Apka dostępna jest w necie. Quote
Recommended Posts